Onuru seç Ekmeleddin!..

Temeli olmayan ittifakın “çatı” sını oluşturmak için bulunan aday, bundan böyle bu ülkede milli temsil yetkisi ve milli vekâletin verileceği şahsiyetin nasıl olması gerektiği itirafını ilan ediyor..!

Anlaşılıyor ki; artık, Millet adına görev yapacak her kimse, aile ve  yaşam tarzı itibari ile bu millete benzeyecek, bu milletin değerlerine saygı duyacak, bu milletin arzu ve talepleri doğrultusunda gayret gösterecek, asırlardan beri tecrübe edilerek medeniyetleşen bu milletin kültür ve inançlarına koşulsuz hizmet edecek birisi olacak ve yeryüzünde koskoca medeniyetin değerlerini paylaşanbütün insanların işbirliğine azami özen gösterecek birisi olmak mecburiyetinde..!

Evet, İhsanoğlu isminin muhalefet tarafından ortaya atılmasının altında yatan tarihi gerçek tamamıyla bu dur..! Yani İngiliz işgalinden beri coğrafyamızda ve ülkemizde İngilizcilerle verilen mücadelede İngilizcilerin mağlup olduğunun ilanıdır buİhsanoğlu projesi..!

Artık, sadece, ismimilletin isimlerine benzer şahıslarla sürdürülemiyor buişbirlikçilik..!

İsmi Süleyman olmak, Kemal olmak, Mübarek olmak, Hüseyin olmak, Esed olmak, Devlet olmak, İsmet olmak, Mesut olmak, artık Ahmet, Mehmet, Mustafa olmak yetmiyor, yemiyor millet bu senaryoları, artıkyutmuyor,sırıtıyor, gülünç ve komik oluyor, sürdürülemiyor bu batı sömürgeciliği. Artık yeni oyunlar kurulmalıydı, yeni tezgahlar açılmalıydı..!Milletin isimlerine benzer isimler gerekli morfin etkisini veremeyip milleti uyutamayınca dozaj arttırıldı..!

İmamlar, hocalar bulundu, sesleri gür, hitapları güçlü ve malumatlandırılmış, Peygamber referanslarıyla kürsülerde gözyaşı akıtılarak koskoca milletin imanının burnuna halkalar takıldı, o masonik kafaya destekten bu işbirlikçiye  desteğe sürüklendi, savruldu yıllarca dünyaya nizam vermiş aziz millet, camilere, okullara, cemaatlere sokuldu hain fitne..!

Uyuyan dev uyandı vesselam, hiçbir ilkesi kutsalı olamayan, her kalıba rahatça giren,çok dinli, oynak karakterli, çok uluslu kurum kuruluşlar, artık işiniz çok zorhakikaten..!

Ama yemezler..!

Öyle hem camiye, hem kiliseye yok artık..!Camide de olabilirsiniz, kilisede de, veya havrada, ama vatan ve millet menfaati için yürekleriniz bir olacak, firavuni anlayışlara karşı duruşunuzu belli edeceksiniz..!Safınızı belli edeceksiniz, dinine, mezhebine bakmadan ya zalimin yanında olacaksınız, ya da mazlumun yanında..!

Lafla peynir gemisini yüzdüren, zalimlerin şiriniDemirel’ler gibi değil, tarih boyunca hainlerin korkulu rüyası olan bu coğrafyanın yiğit çocukları gibi durduğunuz yer belli olacak..!

Ya Hayra motor, şerre fren olacaksın, ya da şerre motor, hayra fren..!

Kal ehli değil, Hal ehli olacaksın..!Yani, lafta olmayacak, inandığın gibi yaşamazsan yaşadığın gibi inanmaya başlarsın..!

Senaryosunu sömürgecilerin yazdığı “reel politik” hikâyesine ve hırsızlıkla oluşturulan küresel güce değil, milletin ve medeniyetinin “gerçeğine” saygı duyup, gücün gerçek sahibi hakimi mutlak olana saygı duyacaksın..!O zaman izzet sahibi olursun. O zaman birlik olur güç sahibi olursun..! O zaman şerefli olur onurlu bir hayat sürersin..! Yoksa onun bunun sofralarına meze olursun..!

Tepe tepe kullanırlar ve sonra posanı postalarlar tepeleneceğin ebedi aleme, tabutunun başında namazını kılandan çok ayakta bostan korkuluğu gibi dikilen son görevini yapmaya gelmiş monşer dikeylerin alkışları arasında,çatısı tahtalardan oluşan toprak altındaki mahzene..!Mezar taşına ne kadar övücü sözler yazsa da dost edindiklerin, huzuru ilahide, destek verdiğin firavuncu darbecilerin katl ettiği mazlumların ahı karşılar seni..!

Baba düşmanlarının verdiği görevi onur saymanınbabayakarşı büyük bir onursuzluk olacağını anlamalıydın zavallı Ekmeleddin..! “Dinde kemale ermiş” manası taşıyan bir isme sahip olmakla iş bitmiyor..! İşbirlikçilere karşı duruştaekmel olacaksın..!

Ülkemdeki işbirlikçi tantanacılar seni Milletin, Milletin adamının karşısına dikmeye çalışıyor..!

Geçenlerde uğurlamak üzere bulunduğum havalimanında gördüğüm kadarıyla, karşısında huşu içinde esas duruşta durduğun Başbakan’a çelme takmakta kullanacaklar seni..!

Geceleri yatağına bile gravatla giren, saatine bakarak iş yapan, alacağı maaşa ve sosyal haklara azami özen gösteren, amiri karşısında görevini hakkıyla ifa edememiş bir memur edasıyla utangaç bir şekilde saygı duyduğun ve seni hizmet edesin diye elli türlü kulisle İ.İşbirliğiT.genel sekreterliğine seçtirenMilletin adamına köstek ol diye seçti Musul’u İngiliz’e verenler..!

Belki sıcağı sıcağına, Cumhurbaşkanı kartviziti, Çankaya köşkü, korumalar ordusu,  onaltı yıldızlı forsu bulunan makam arabaları ile tozutma cazibesine aldanmış olabilirsin, ama bu mesele o kadar basit değil..!

Seni kullanarak çelme takmak istedikleri Başbakan değil, tek umudu bu millet kalan, ezilen ümmet..!

Onuru seçEkmeleddin..! Baba katilleriyle bir safta olma..! Tekliflerini, beni millete kumpasta kullanmazsınız diyerek yüzlerine çarp..! Tarihte milletine karşı kullanılanların nasıl hatırlandıklarına bak..!  Dindar diye seni seçen, dine düşmanlık edenlerle bir olma..! senin için diyorum..!

Yoksa Millet çıktığı kutlu yoluna el ele kol kola devam edecek..!

Vakit geç değil..!