Paralel şampiyonlar

Lig lideri kim? Fenerbahçe...

Bırakır mı? Bırakmaz.

Emanete verir mi? Vermez!

***

Ötekiler sadece Fenerbahçe’ye paralel şampiyonlardır!

Sorun çıkartırlarsa da icabına bakılır.

Ayrıca sorun çıkartacaklarını da sanmıyorum çünkü güçleri sınırlı. Galatasaray da Beşiktaş da rakip kaleler boş dahi olsa gol atmaya mecalleri yok! Galatasaray deplasmanda Rize’yi ilk yarıda en az üçleyip geçerdi, tek puanı zor kurtardı. Sneijder’in kaçırdığını Burak bile atardı! Mancini ne yapsın? Drogba’yı da İstanbul’da bıraktı ki takım deplasmanda koşarak oynasın kontratağa çabuk çıksın. Yine olmadı. Hele Umut’un kaçırdığı gol evlere şenlik! Melo takımın en iyisi ama o da artistin Oscar’lısı! Rizeli onu hafiften itti Melo sanki balkondan düştü! Bu manzaralar seyredene karşı da ayıp oluyor.  Sonra kalkıp Fenerbahçe’nin penaltıları tartışılıyor. Ayıp ama...

N’olmuş? Fenerbahçe 2 penaltıyla maçı almış. Biri haksızmış! Tamam, birini saymayalım, öteki kalsın. O da yeter. Hakem Cüneyt Çakır bence de hatalıydı. Gençler’den Gosso’ya kırmızı göstermesi gerekirdi, göstermedi! Kararlarıyla adaleti sağlayamadı!  Oysa; bütün hakemler büyük takımların maçlarında; aynı oranda gol kararı, yanlış kart, hatalı düdük çalmalılar ki dedikodu olmasın!  Fenerbahçe’ye iki penaltı veriliyorsa Galatasaray’a da Beşiktaş’a da 2’şer penaltı vermeliler ki eşitlik sağlansın!

Ne günlere kaldık Ya Rabbim!

Kimse kendine bakmıyor. Beşiktaş’a da bi haller oldu... Ayağına gelen kısmetleri tepiyor. Antalya maçında kendi sahasında rakip kaleye bile gidemedi. Biliç kenarda çıldırdı. Sonra da herkes Fenerbahçe maçındaki penaltıları konuşuyor. Kimse kendine bakmıyor. Futbolu seven doğruyu söylesin Fenerbahçe’deki kazanma hırsı ötekilerde var mı? Yok!

Benden söylemesi, Lig rengini belli etti; İlk üç bozulmaz!