Parlak geleceğe ayna tutan günler

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Yenilenmek ve sizi kısıtlayan kalıpların dışına çıkmak, kendiniz olmak ve bireyselliğinizi göstermek isteyebilirsiniz. Bunları eğitim, seyahat ve yayıncılık kanalıyla gerçekleştirebilirsiniz. Başkalarını kırmadan ve yakıp dökmeden özgürleşebileceksiniz. Para meselelerinde ise banka, devlet ve diğer büyük kurumlarda kolaylıklar bulabilirsiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Parayla ilgili sıkıntılarınıza sürpriz çözümler ve gizli bir kaynaktan yardım gelebilir. Aslında bu yepyeni bir şey olmayacak, geçtiğimiz aralık ayında, mayısta benzer kolaylıklar yaşamış olabilirsiniz. Komisyon, miras, nafaka, tazminat gibi kazançlarınız olabilir. Önümüzdeki haftalarda ikili ilişkileriniz eskisinden daha iyi olabilir ancak işlerle ilgili belirsizlikler sizi yavaşlatabilir.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Partnerle ilgili yaşadığınız sıkıntılara arkadaşlardan büyük destek gelebilir. Sürpriz bir program ve sosyal etkinlik ilişkinizi canlandıracak. Partnerinizle birlikte toplumsal bir projeye katılmayı düşünebilirsiniz. İş hayatınızda ise komisyon, prim, telif, hisse gibi maddi kaynaklardan veya şirketin ek haklarından yararlanabilirsiniz. 

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Eve ait konular ya da anne babanızla ilgili meseleler, bazı planlarınıza engel olabilir. Seyahat ve eğitim gibi planlarınızda zorluklar yaşayabilirsiniz. Diğer yanda aşk veya iş hayatınızdaki partner sizi destekleyecek. Sizi bazen sıkıştıran bu partner şimdi tüm gücünü sizin için kullanacak. Diğer yanda kariyerinizde büyük bir sıçrama yapabilirsiniz. Bu başarı uzun vadeli olacak.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Sanatla ilgiliyseniz, yeni teknolojiler, dijital dünya ve İnternet ortamlarından yararlanabilir ve başarılı projeler gerçekleştirebilirsiniz. Sürpriz bir seyahat, yurt dışı bağlantılı işlerinizde gelişmeler ve işlemlerde kolaylıklar çıkabilir. Üniversiteye geri dönmeyi ve uzaktan online eğitim düşünebilirsiniz. Ancak parayla ilgili belirsizlikler sizi düşündürecek.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Oturduğunuz ev ya da başka bir mülkten büyük miktarda para gelebilir. Bir ev satışı gerçekleşebilir veya ev için gereken parayı başka bir kaynaktan bulabilirsiniz. Harcamalarınız artmış durumda ve partnerle ilgili belirsizlikler karar vermenizi zorlaştırabilir. İşbirlikleri ve ortaklıklarda karşınızdakini doğru anladığınızdan emin olmalısınız zira yanlış anlaşılmalar olabilir. 

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim   / HAFTANIN ŞANSIZI

Burcunuzdaki Mars ile enerjiniz artıyor. Bir an önce harekete geçmek istiyor olabilirsiniz ama günlük işler ve çalışanlarla ilgili belirsizlikler sizi yavaşlatabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlaşılmalardan doğan anlaşmazlıklar olabilir. Sağlıkla ilgili herhangi bir sorunda teşhis koymak zor olabilir.   

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

İşlerle ilgili sürpriz gelişmeler olabilir ve bu gelişmeler aylık gelirinize yansıyabilir. Maaşınızda artış olabilir; belki yüksek bir rakam olmayacaktır ama uzun vadede güvenlik veren sağlam bir altyapınız oluşacak. Ayrıca yakın bir akrabanızdan destek gelecek. Burcunuza gelen Venüs ise sizi güzelleştirecek, aşk için pek çok fırsat oluşturacak.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık / HAFTANIN ŞANSLISI

Disiplin gezegeni Satürn’den çok çektiniz, kısıtlanıp zorlandınız ama aynı zamanda sağlam bir altyapı oluşturdunuz. Aşk hayatınız normale dönecek. Yıldırım çarpması gibi ani bir hoşlanma aşka dönüşebilir ve kalıcı olabilir. Karamsarlaşmış olsanız bile eskisi gibi iyimser olacaksınız ve kreatifliğiniz artacak.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Oturduğunuz ev veya başka bir mülkle alakalı fırsatlar ve seçenekler karşınıza çıkabilir. Tüm bunlar içten içe beslediğiniz korkuları yatıştıracak. Bir arkadaşınızla dayanışma içinde olacaksınız. Sosyal hayatınızda da tatlı bir dönem başlıyor. Diğer yanda işle ilgili belirsizlikler, yavaşlamanıza neden olabilir.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Ani seyahat fırsatları, yoldan gelenler ve sürpriz haberlerle hayatınız renklenebilir. Bir anlaşma bir anda gündeme gelebilir ama sizi yanıltmasın zira bu çok kalıcı bir anlaşma olabilir. Büyük kurumlar ve otorite figürleri perde arkasından destek olacak. Ancak yurt dışı bağlantılı işler, parayla ilgili bazı belirsizlikler yüzünden gecikebilir.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Kariyerinizde çıraklık döneminden geçiyorsunuz, usta olmanız çok yakın. Beklemediğiniz bir anda para kazanabilirsiniz. Ancak maaşınız dışında kalan  ek gelirlerde belki de sizin kararsızlığınızdan kaynaklanan belirsizlikler olabilir. Ortak harcamalar bir süre daha yüksek olacak.