Pazartesi, çarşamba ve cuma gününe dikkat

Bu haftanın önemli olayları sırasıyla pazartesi günü aşk gezegeninin İkizler burcuna geçişi, ardından çarşamba günü Mars ile Uranüs arasındaki çatışma ve cuma günü Yengeç burcunda doğan yeniay.

Aşk gezegeni Venüs, her burcu yılda bir kez ziyaret eder. Geldiği zaman tıpkı şimdi İkizlerde olacağı gibi aşk, estetik, güzellikler ve uyum getirir. Venüs İkizlere sadece aşkta değil tüm ilişkilerde yardımcı olacak.

Ancak çarşamba günü zirveye çıkan gerilim ise belirli aralıklarla yüzeye çıkan son senelerin en sert etkileşiminin tekrarı olacak. Terazi burcunda bulunan Mars savaşçı ve kavgacıdır. Karşı karşıya geleceği Koç burcundaki Uranüs ise sağı solu belli olmayan ve her an patlamaya hazır bir gezegendir. Bu ikisinin çarpışması, çok sert bir enerjiyi açığa çıkaracak. Karşılaşacağımız yeni bir mesele olmayacak zira bu ikisi daha önce aralık sonunda ve nisan sonunda çarpışmışlardı. Bu defa 6 Nisan doğumlu Koçlar ile 10 Ekim doğumlu Teraziler ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar en çok etkilenecek.

27 Haziran Cuma günü ise Yengeç burcunun yeniayı doğuyor. Yumuşak görüntüsünün altında çok güçlü olan Yengeç bu yeniayda yine kendi gibi su elementi olan Balık’taki Neptün’den büyülü titreşimler alıyor. Yengeç, Akrep ve Balıkları son derece romantik, sihir dolu günler bekliyor. Özellikle 27 Haziran doğumlu Yengeçler, 29 Ekim doğumlu Akrepler ve 24 Şubat doğumlu Balıklar aşk, çocuklar ve hamilelik haberleri ve ayrıca sanat gibi yaratıcı alanlarda mutlu olacak.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bağımsız olmak, geleneksel kalıplardan kurtulmak aynı zamanda modernleşmek ve geleceğe bakmak istiyorsunuz. Bu eğilim 2019’a kadar tüm Koçları etkilerken isyan duygusu içinde ani kararlar almanıza neden olacak. Ancak bu uğurda zaman zaman eş, ortak, arkadaş veya rakip ya da bir düşmanla büyük çatışmalara gireceksiniz. Hafta ortası gergin, tartışmalara ve ufak tefek kazalara karşı dikkatli olun. Cuma günü doğan yeniaydan sonra ev ve anne babanızla ilgili konularda harekete geçebilirsiniz .

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İşlerin yoğunluğu veya tam tersi az oluşu hafta ortasında gerilime neden olacak. İş yerinizde çalışanlarla ilişkinizde zorlanabilirsiniz. Ev veya işteki yardımcınız işten aniden ayrılıp sizi zor durumda bırakabilir. Bilmediğiniz şeyleri öğrenecek ve düşmanlarınızı tanıyacaksınız. Diğer yanda cuma günü doğan yeniay ve sonrasında seyahat için fırsatlar bulacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte seyahate çıkabilirsiniz. Yakın akrabalarınız da ön planda, bir hayalinizi gerçekleştirmenizde aracı olabilirler.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sevgiliniz ya da çocuklardan kaynaklanan bir mesele hafta ortasında gerilim yaratacak. Bu, yeni bir mesele olmasa da patlamalara ve ani kopuşlara neden olabilir. Burcunuza gelen aşık ve uyumlu Venüs, buna engel olamayacak ama sonrasında yaraları sarmanıza veya yeni bir aşk bulmanıza yardım edecek. Cuma günü doğan yeniay ise gelirinizi artırmak, zam almak veya yeni bir gelir kaynağı bulmak için iki hafta boyunca sizi destekleyecek. Bir başarı anında para getirecek.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hafta ortasında eviniz ve işiniz, anne ve babanız arasında bunalacağınız birkaç gün geçirebilirsiniz. Siz bu duruma neredeyse alıştınız ve yeni bir şeyle karşılaşmayacak olsanız da çok gerileceksiniz ve ipler kopma noktasına gelebilecek. İşveren, anne ve baba gibi otorite figürleri fevri hareketleriyle sizi zorlayacak. Diğer yanda cuma günü burcunuzda doğan yeniay ve sonrası, 2014 yılı içindeki en güçlü dönemlerinizden biri olacak. Hayatınızın herhangi bir alanında kendinize yeni bir sayfa açabileceksiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Bu hafta akrabalar arasında veya sizin onlarla ilişkinizde ya da kendi hayatlarında sorunlar çıkabilir ve ani kararlar alınabilir. Eğer seyahate gidecekseniz hafta ortasındaki gerilimli etkileşimde yola çıkmamaya çalışın. Şehirde trafikte dikkatli olun ve hiçbir zaman acele etmeyin. İstemediğiniz şeyler ağzınızdan çıkabilir. Yurtdışı, eğitim, mahkeme ve medya bağlantılı beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Arkadaş ve gruplarla ilişkiniz ise her zamankinden iyi olacak ve size her konuda destek olacak.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bu hafta parayla ilgili bir kriz daha yaşayıp zorlanabilirsiniz. Bir süredir maddi konularda yaşadığınız iniş çıkışlardan yoruldunuz. Zaten haziran ayının çoğunluğu başkalarından haber beklemekle geçmişti. Hafta ortasında yüzleşeceğiniz bir para meselesi sonrasında cuma günü doğacak olan yeniay sosyal bir dönemin kapısını açmış olacak. Sosyal aktiviteler, dernek, kulüp gibi topluluklarla ilgili fırsatlar bulacaksınız. Partneriniz yani eş, ortak ve işbirliği yaptığınız kişiler sizi rahatlatacak.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Mücadeleniz devam ediyor. Sene başından beri yaşadığınız yoğunluk temmuz sonunda normale dönecek ve eskisi kadar  yorulmayacaksınız. Ancak bu hafta ilişkilerle ilgili zor bir sınavınız olacak ve birisiyle yüzleşeceksiniz. Siz ve karşınızdaki insan öngörülemeyecek biçimde patlamaya hazır olacak. Ufak tartışmalar büyüyebilir ve kopma noktasına gelebilir. Evde ya da yolda aceleci olmayın ve kazalardan kendinizi koruyun. Cuma günü doğan yeniay ise işle ilgili fırsatlar getirecek.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Mücadelenizi perde arkasından sürdürüyor ve öfkenizi bastırmak zorunda kalıyorsunuz. Temmuz sonundan itibaren güç size geçecek ve rahatlayacaksınız. Hafta ortasında sağlıkla ilgili konularda ve çalışma ortamınızda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gergin bir ortam oluşacak ve ilişkilerde patlamalar yaşanabilecek. Aslında yeni bir mesele yok, bir süredir devam eden sorunlar uç noktalara gelecek. Yeniay ise yurtdışı, seyahat ya da üniversite bağlantılı bir aşk getirebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sevgiliniz veya bir çocukla ilgili bir mesele hafta ortasında gerilmenize neden olabilir. Ortam epey hassas olacak ve olaylar tahmin etmeyeceğiniz derece büyüyebilecek. Dernek, kulüp gibi topluluklarda ve arkadaş gruplarında da dikkatli olmalısınız. Evlilik ve uzun süreli ilişkiler ise Venüs tarafından korunuyor. Diğer yanda cuma günü oluşan yeniay cinsellik, ameliyat ve ortak gelir kaynaklarını yöneten bölgeye iki hafta boyunca enerji verecek. Ev veya başka bir mülkten kazanç sağlayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hafta ortasında sorumluluklar sizi sıkıştıracak ve mücadele etmeniz gerekecek. Eve ait beklenmedik gelişmeler ve iş yerinizdeki meseleler aynı anda üzerinize gelebilir. Anne ve babanız arasında da beklenmedik bir kriz yaşanabilir. Aslında hiçbiri yeni değil ancak bu defa patlama noktasına gelebilir. Diğer yanda Cuma günü doğacak olan yeniay evlilik, ortaklık gibi yakın ilişkilerinizde yeni bir sayfa açmanıza yardımcı olacak. Partnerinizle birlikte romantik bir seyahate çıkabilir ya da haberler alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Akrabalarla ilişkiniz sorunlu görünüyor. Hafta ortasındaki gerilimli ortamda sorunlar bir anda yüzeye çıkabilir ve hazırlıksız yakalanabilirsiniz. Seyahate çıkacaksanız yolda karşınıza çıkabilecek aksilikleri göz önünde bulundurun ve arabanızı muayene ettirin. Sinirli konuşmalar yapabilir, pişman olacağınız yazılar yazabilirsiniz. Cuma günü doğan yeniay ise iyi para kazanacağınız işler getirebilir. Yeniayın iki haftalık döneminde sağlık kontrolleri yaptırabilir, egzersiz ve diyete başlayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart (HAFTANIN ŞANSLISI)

Hafta ortasında maddi konularla ilgili gerilim yaşayabilirsiniz. Miras, nafaka, kredi, hisse, sigorta, vergi gibi bir mesele ve ödemeler sizi sıkıştıracak. Parayla ilgili iniş çıkışlar ve sürprizler devam edecek ama her zaman bu derece zorlanmayacaksınız. Cuma günü doğan büyüleyici yeniay ise iki hafta boyunca aşk, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı alanlarda fırsatlar getirecek. Aşık olabilir, sevgilinizle romantik anlar yaşayabilir veya çocuğunuz için sevinebilirsiniz. Hayattan daha fazla keyif alacaksınız.