PKK’nın gerçek yüzü: Acımasız bir zulüm ve ihanet!

PKK Kürtlere zulümde sınır tanımıyor. Sadece kendisine muhalif Kürtlere değil, kendi içindeki Kürtlere karşı da son derece acımasız bir zulüm politikası sürdürüyor. 

PKK saflarında hiçbir Kürdün PKK politikalarını eleştirme hakkı yoktur.

PKK saflarındaki Kürtlerden biri herhangi bir eleştiride bulunursa bunun adı örgüt jargonunda “ihanet”tir. Ve bedeli de ölümdür.

PKK Kürtlere her anlamda ihanet eden bir örgüt. Kürt düşmanı rejimlerle işbirliği yapacak kadar ihanetçi bir örgüt... Esed rejimi gibi...

PKK bugün Kürt düşmanı Esed rejiminin kara ordusu gibi çalışıyor. Kürtlere bir nüfus cüzdanını dahi çok gören Kürt düşmanı/Arap ırkçısı/Baasçı Esed diktatörünün silahlı unsurları olarak faaliyet gösteriyor. HDP işte bu ihanetçi ve zalim örgütün siyasi ünitesi olarak çalışıyor.

HDP, PKK’nın meclis çatısı altındaki maskeli yüzüdür sadece. PKK’nın Barzani düşmanlığı malum. “Irak’ın toprak bütünlüğünden yanayız!” diye açıklama yapan Kandil’in terör baronlarının Barzani’ye verdikleri mesaj ortada. Irak’ın toprak bütünlüğü PKK’yı niye ilgilendiriyorsa artık!

Bu tür bir hassasiyetin “Kürtlükle” alakalı olduğunu söyleyen birileri varsa beri gelsin! PKK, Kürtlerin modern zamanlardaki Dehhak’ıdır.

Kürt gençlerinin kanından beslenen, Kürt gençlerinin kanını daha kudretli küresel ve bölgesel Dehhak’ların çıkarları için emre amade kılan bir ihanetçi ve zalim örgütün adıdır PKK...

***

Bakmayın siz PKK/HDP canibinin “özgür birey!” dediklerine! Kendi saflarındakilerden birileri kalkıp PKK/HDP canibinin Kürtlere kaybettiren kanlı politikalarının eleştirisini hele bir yapmaya kalkışsın, o zaman görürsünüz başlarına nelerin getirildiğini!

Bakmayın siz PKK/HDP canibinin “biat/itaat” kültürüne saldırıp durduklarına! Onlardaki biat ve itaat çok daha ideolojik bir tutuculuk ve körlük içerir.

Kandil’deki terör konseyi bir karar verdi mi, bitmiştir artık! O sözün üstüne söz söylenmez. Koşulsuz bir biat ve körcesine bir itaat söz konusudur. Ölümüne bir itaat... Bunu bir biçimde eleştiri konusu yapanlar bilirler ki bunun bedeli ölümdür.

PKK’nın tarihi bu tür ölümlerle, iç infazlarla doludur. PKK’nın öldürdüğü Kürtlerin sayısı azımsanmayacak ölçüdedir.

Ne hikmetse PKK’nın bu Kürt katliamına dikkat çekmek veya bu Kürt katliamını eleştiri konusu yapmak HDP’li o siyasetçilerin aklına hiç gelmez. O insan hakları bahsinde mangalda kül bırakmayan PKK sevicilerin aklına da zinhar gelmez.

Bakmayın siz PKK/HDP canibinin “Başkanlık sistemi”ne karşı çıktıklarına! Gerçekte totaliter ve otoriter bir Başkanlık sisteminden yanadırlar.

Kendi iç sistemleri bütünüyle despotik bir Başkanlık anlayışı üzerine oturmuştur. Öcalan, ölünceye kadar değiştirilmesi teklif dahi edilemez bir Başkandır.

Öcalan’ın eleştirisi ise asla caiz değildir. PKK/HDP canibince “Başkanlık” öyle bir kutsanır ki, Stalinist anlayış dolayısıyla “Başkan” yerine “Başkanlık” kavramı esas alınır.

“Başkan” bir kişi olmaktan çıkar, “Başkanlık” namıyla kutsal ve ilişilemez bir totaliter yapıya dönüşür.

Bakmayın siz PKK/HDP canibinin “yerel meclisler” veya “demokratik özerklik” dediklerine!

Dibine kadar merkeziyetçidirler, köküne kadar totaliter ve otoriterdirler...

***

PKK için insan hayatının hiçbir değeri yoktur. Yeter ki akan kanlar örgütü beslesin ve örgüte bir iktidar alanı açsın! Diyarbakır Sur ilçesinde güvenlik güçlerine teslim olan üç PKK’lı örgütün bu kanlı ve acımasız yüzünü bir kez daha hepimize göstermiş oldu.

Telsiz konuşmalarında açığa çıkan bu gerçeklik herkes tarafından dikkatlice okunmalıdır. 

Örgütün Sur sorumlusu (Alişer) kendisinin üstü olan Diyarbakır sorumlusuyla (Asi)  konuşuyor:

Alişer: Heval 3 hain bugün düşmana teslim oldu, duydun mu?

Asi: Duydum duydum, sen söylemeden televizyon hemen verdi.

Alişer: Bunlar gençlikten, şerefsizler, haram olsun hepsine...

Asi: Onlara niye kızıyorsun, hata senin. Sahip olamadın o üç pi.e...

Sur sorumlusu gençliğin çözülmemesi için tedbirler aldığını söylüyor. Diyarbakır sorumlusu büyük bir hışımla lafı ağzını tıkıyor ve kendisine herkesin gözü önünde infazlarda bulunmasını salık veriyor:

Asi: Tedbir ne yaa! Şüphelendiğin bir kaçını vur gözlerinin önünde ya, ders olsun pi.lere.. İnsan böyle şerefsizlere dikkat etmeli.(...) İhaneti biz kabul etmiyoruz. Yapılan ihanetler beraberinde bize büyük yük getiriyor. Söylediğim üzere inisiyatiflisiniz, vurun affetmeyin...”

Vurun dediği kendi saflarındaki yoksul Kürt gençleri...

PKK’nın Kürtlerin Dehhak’ı olduğunun sayısız örneklerinden sadece bir tanesi bu...