Pluto yeni haberlerle geliyor

Enerjisi yüksek ve olumlu bir hafta var önümüzde! 26 Eylül Pazartesi günü Güneş ile şanslı Jüpiter, Terazi burcunda buluşuyor. Aynı günde aylardan beri uyuklayan Oğlak burcundaki Pluto uyanıyor. 27 Eylül Salı günü ise aktif Mars, Yay burcundan çıkıp Oğlak burcuna geçiyor. Ve de 1 Eylül’de Terazi burcunda şahane bir yeniay doğuyor! Dokunduğu yere bolluk ve bereket getiren Jüpiter’in enerjisi Güneş ile buluşunca katlanacak.

Pazartesi günü Pluto’nun düzelişi de haberler getirebilir. Sürüncemede kalan meseleler çözülebilir, cevaplar akmaya başlayabilir. Özellikle 5 Ocak doğumlu Oğlaklar hafta başındaki gelişmelere dikkat etmeli, zira önemsiz gibi görünen detaylar büyük ipuçları içerebilir. Pluto’nun yönettiği Akrep ve Koçlar için de verimli bir dönem başlıyor. Geçmişe değil ileriye bakacak ve daha hızlı yol almaya başlayacaklar.

KOÇ   21 Mart - 20 Nisan 

Gezegenler partnerlik evinizde toplanıyor ve bir de yeni başlangıçları destekleyen yeniay doğuyor. Evlenme, nişanlanma, ortaklık kurma veya avukat, menejer, ajans gibi sizi temsil eden aracılarla çalışmak gibi planlarınız olabilir. Eşiniz veya ortağınız olacak kişi ile tanışmanız da mümkün. İşbirlikleri uğur getirecek. En büyük fırsatlar hep bir başkası aracılığıyla karşınıza çıkacak.

BOĞA   21 Nisan - 21 Mayıs 

İş yerinizde istediğiniz yenilikleri veya iş yapma biçiminizde değişiklikleri yapma fırsatı bulabilirsiniz. Hafta boyu plan yapın ama harekete geçmeyin ve 1 Ekim yeniayının hemen ardından ilk adımları atın. Yeniayın güçlü ve şanslı enerjisi evde veya iş yerinde harika bir yardımcı bulmanızı da sağlayabilir. Bu kişinin yurt dışı bağlantılarını veya vize, pasaport sorunlarını çözmek için uğraşabilirsiniz.

İKİZLER   22 Mayıs - 21 Haziran  

Aşk hayatınız, çocuklarla ilgili konular ve sanat gibi yaratıcı uğraşlarınızda yeni bir sayfa açacağınız nefis bir yeniay doğuyor. Ama ne yaparsanız mutlaka yeniay doğduktan sonra harekete geçmelisiniz!  Sevgiliniz, eğlence, çocuk veya bir hobiniz için tek seferde yüklü bir ödeme yapmanız gerekebilecek. Kariyer planlarınızda belirsizlik olabilir ama partnerlik konusunda sağlam adımlar atabilirsiniz.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Oturduğunuz ev veya başka bir mülkle ilgili fırsatlar çıkabilir. Daha büyük bir eve taşınabilirsiniz, ev satın alabilir ya da mülkten para kazanabilirsiniz. Taşınma, satma, kiralama, evde tamirat veya dekorasyon gibi tüm planlarınız için 1 Ekim’de doğan yeniayın ardından harekete geçmelisiniz. Bu yeniay, son senelerin en parlak seçeneklerinizi karşınıza çıkarabilir. Ancak partnerinizle sorun yaşayabilirsiniz.   

ASLAN  23 Temmuz - 23 Ağustos

1 Ekim’deki yeniayın ardından çok kazançlı bir anlaşma karşınıza çıkabilir.  Kardeş, kuzen, dayı, teyze, amca gibi yakınlarla ortak hedefleriniz olabilir ve kazanç sağlayabilirsiniz. Ancak ortak kazançlarla ilgili her şey net değil ve yanılgıya açık durumlar var, kandırılabilirsiniz! Veya akrabalardan sevinçli haberler alabilirsiniz. Bir sene sürecek olan bu eğilimde seyahat fırsatları artacak.

BAŞAK   24 Ağustos - 22 Eylül 

Para işleriniz yoluna giriyor! Aylık geliriniz en geç bir sene içinde artacak. Ev ve anne babaya ait sorumluluklar artmıştı ama siz de artık alışmış olmalısınız. Evdeki işleriniz eskisi kadar yorucu olmayacak ve ayrıca ev veya başka bir mülkten para kazanabileceksiniz. Ancak iş ortağınız veya eşinizle ya da avukat, ajans, menejer gibi aracılarla ilgili belirsizlikler olabilir ve bu durum sizi dolaylı olarak kısıtlayabilir.

TERAZİ   23 Eylül - 23 Ekim HAFTANIN ŞANSLISI

Burcunuzdaki şanslı Jüpiter ile şanslı bir yeniayınız doğuyor. Hayatınızda neye başlamak veya hangi konuda ilk adımı atmak istiyorsanız bu yeniayın enerjisiyle harekete geçtiğinizde dilekleriniz gerçek olabilir. Bolluk, bereket, şifa, aşk, çocuk, kariyer, ev ne isterseniz gerçekleşebilir. Ancak Jüpiter’in fırsatları bir anda parlayıp sönebilir! Sönmeden yakalamalısınız!

AKREP   24 Ekim - 22 Kasım  HAFTANIN ŞANSSIZI

Yeniayın enerjisi yıldız haritanızın en sakin ve de gizemli bölgesini harekete geçirecek. Perde arkasında görüşmelerle meşgul olabilirsiniz. Belki de izole olup çalışmanızı gerektiren veya daha sonra lanse edileceğinden gizli kalması gereken bir projede çalışacaksınızdır. Bırakmak istediğiniz zararlı bir alışkanlık varsa, yeniayın hemen ardından başlarsanız hedefinize ulaşabilirsiniz.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Arkadaştan yana şanslısınız! Bir sene boyunca hayatınızın en büyük fırsatları arkadaşlar kanalıyla gelecek. Dernek, kulüp gibi topluluklarda önemli bir rolünüz olabilir. Toplumsal projeler ve insani yardım amaçlı görevlerde fark yaratabilirsiniz. Ya da katılmanız gereken kalabalık bir davet olabilir ve bu davetteki kadersel rastlantılar hayatınıza yeni bir yön verebilir.

OĞLAK  22 Aralık - 20 Ocak

Kariyerinizde yepyeni bir dönemin başlangıcındasınız. Son on yılın en parlak yılını yaşayabilirsiniz, başarı potansiyeliniz çok yüksek! Aklınıza koyduğunuz her şeyi elde edebilecek güç ve kararlılığa sahipsiniz. Ancak sahip olduğunuz güç ve enerjiyi iyi yöne kanalize etmelisiniz zira aynı zamanda sinirli ve sabırsız olma eğilimindesiniz. Otorite figürleriyle çok çabuk çatışmaya girebilirsiniz.  

KOVA  21 Ocak - 18 Şubat

Yurt dışı, seyahat, yabancılar, yüksek öğrenim, internet ve medya gibi alanlarda şanslısınız. Bir sene içinde  bir seyahate hem de son derece lüks koşullarda çıkabilirsiniz. Yurt dışına gitmezseniz, kendi ülkenizde yaşayan yabancılarla bağlantılarınız olabilir. Ancak başka bir eğilimden dolayı perde arkasından mücadele etmeniz gerekecek. Para konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Miras, hisse, nafaka, telif, komisyon, kredi, borç gibi kaynaklardan elinize yüklü miktarda para geçebilir. Bu eğilim bir yıl devam edecek ama en güçlü dönemlerden biri olan 1 Ekim’deki yeniayın hemen ardından başvurularınızı yapabilirsiniz. Kariyerinizde yavaş ama sağlam adımlarla ilerliyorsunuz. Ağır sorumluluklar yüklenmiş olabilirsiniz. Ya da anne - babanızla ilgili sorumluluklarınız artmış olabilir.