Plüton ve jüpiter işbirliğinde!

Enerjisi yüksek, dinamik ve fırsatlarla dolu bir hafta bizi bekliyor. Bugün senenin en güzel ve en kuvvetli etkileşimlerinden biri olan Jüpiter-Pluto işbirliği gerçekleşiyor. Aynı zamanda on haftadan beri gerileyen Mars da düzelecek ve enerji seviyesi yükselecek.

Başak burcundaki Jüpiter ile Oğlak burcundaki Pluto arasındaki muhteşem dizilimin ilki mart ayında gerçekleşmişti, bu da ikinci ve sonuncusu olacak. Aynı dizlimi bir daha ancak 2024 yılında görebileceğiz. Yani o kadar nadir ve güçlü bir enerji açığa çıkıyor. Pluto dönüşüm gezegenidir. Yoktan varolmayı, efsanevi ZümrüdüAnka Kuşu gibi küllerinden yeniden doğmayı simgeler. Jüpiter ise şans gezegenidir, dokunduğu herşeyi büyütür ve büyük fırsatlar sunar. Bu ikisinin birleşen enerjisi sihirli bir şekilde kör düğümleri çözebilir, açılmaz kapıları açabilir imkansız dedikleriniz gerçekleşebilir.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

Sürekli geriye ve geçmişe dönmek zorunda kalmaktan yorulmuş olabilirsiniz. Ne mutlu ki, artık yüzünüzü geleceğe çevirecek ve ilerlemeye başlayacaksınız. Mars’ın haftalardır gerilediği pozisyondan çıkmasıyla Çarşamba günü civarında enerji patlaması yaşayabilirsiniz! Kariyerinizde etkin kişiler veya güçlü bir kurumun yardımıyla, elinizdeki proje ve müşterilerle büyük bir başarı yaklayabilirsiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs 

Aşk, çocuklar ve sanat gibi alanlarda şanslı bir dönemdesiniz. Aşkın seyahat, yurt dışı, yabancılar veya üniversite gibi akademik ortamlarla bağlantısı olacak. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde güçlü bir kişiden yardım alabilirsiniz. Arkadaşlarla çıkacağınız kısa seyahatleriniz romantik ve eğlenceli geçecek. Uzun süreli ilişkilerde ise partneriniz tarafından sürekli eleştirildiğiniz hissine kapılabilirsiniz.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Hafta ortasında yoğun olabilirsiniz. Arkadaşlarınız sosyal aktivitelere davet edebilir. Çarşamba günü sürüncemede kalan işlerde bir anda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Diğer yanda babanızdan ya da oturduğunuz ev veya başka bir mülkten kazanç gelebilir. Ev veya mülk satışından tek seferde elinize yüklü miktarda para geçebilir. Ya da eviniz için ihtiyaç duyduğunuz parayı bulabilirsiniz.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Venüs’ün etkisi altındasınız. Tüm ilişkilerde rahatlama hissedebilir ve aşkı hiç çaba göstermeden ayağınıza getirebilirsiniz. Seyahatleriniz de romantik ve ayrıca lüks koşullarda geçecek. İş ya da özel hayattaki partnerin desteğiyle hayalinizdeki bir seyahati gerçekleştirebilirsiniz. Üzerinde konuştuğunuz önemli bir anlaşma sonuçlanabilir. Kariyerinizde ise hareketlenme olacak ve bekleyişiniz sona erecek.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

Duygularınızı gizli tutma eğiliminde olabilirsiniz. Platonik duygular içinde olabilirsiniz. Bu gizlilik temmuz ortasından sonra açılacak. Diğer yanda eve ait konularda yeniden bir hareket olabilir ve hafta ortasında haberler alabilirsiniz. Tamirat, taşınma, ev satın alma, satma veya evinizdeki misafirlerden dolayı evde kalabalık ve gürültülü bir ortam oluşacak. Para konularında ise şansınız çok açık.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Burcunuz Jüpiter’in koruması altında. Büyük fırsatlar, mutluluk ve şans sizden yana olacak. Aşk, hamilelik, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı işler büyük mutluluk verebilir ve çok istediğiniz bir şey gerçek olabilir. Devlet, banka gibi bir kurum veya etkili bir kişinin desteğini alabilirsiniz. Diğer yanda seyahatlerinizin de önü açılacak ve yakın yerlere sık sık gidip gelebileceksiniz. Arkadaşlar ise hep yanınızda.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim 

Gizli bir koruyucu meleğiniz var ve büyük yardımı dokunacak. Oturduğunuz ev veya başka bir mülkle ilgili bir mesele çözüme kavuşabilir. Hayatınızdaki mücadele ve güç savaşları lehinize dönüyor. Diğer yanda işveren, yönetici ve aile büyüğü gibi otorite figürleriyle ilişkileriniz her zamankinden iyi olacak. Herkesi etkileyeceksiniz. Otorite konumundaki birine ilgi duymanız mümkün.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Hayalini kurduğunuz bir seyahatin planlarını yapabilirsiniz. Sadece seyahat değil hayatınızın diğer tüm alanlardaki fırsatlarınız olacak. Bir arkadaşınız yakaladığı bir fırsatı sizinle paylaşabilir. Burcunuzdaki Mars’ın canlanmasıyla sizin de enerji seviyenizde artış olacak ve bir anda atağa geçebileceksiniz.  Dayanıklılık, cesaret ve güç isteyen işleri sonuna kadar götürüp, tamamlayıp başarılı olabilirsiniz.

YAY 23 KASIM - 21 ARALIK HAFTANIN ŞANSLISI

Sürekli geçmişe dönmek yerine, ileriye dönük projelere odaklanabileceksiniz. Ancak gizli hareket etmeli ve henüz planlarınızı kimseye açıklamamalısınız. Diğer yanda parayla ilgili mücadele ve güç savaşları yerine, kendi istekleriniz doğrultusunda hareket edebileceksiniz. Kariyerinizde başarı potansiyeliniz çok yüksek ve bu başarı direkt olarak aylık gelirinize yansıyabilir ve maaşınız artabilir.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak   

Farkında olmadığınız güç ve otoriteniz var ama aynı zamanda yine farkında olmadan yaptığınız baskı başkalarında tepkiye neden oluyor. Israrlı davranış ve hareketler geri tepebilir. Dışarıdan zor hatta imkansız gibi görünen bir meselede düğümleri çözebilir ve başarılı olabilirsiniz. Sosyal hayatınız hafta ortasında canlacak ve ayrıca ikili ilişkilerinizde de eskisinden daha iyi olacaksınız.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Kariyerinizde eski işlerle uğraşmaktan ve sürekli başkalarını bekleyip durmaktan yorulmuş olabilirsiniz. Hafta ortasında bir anda işler hızlanacak. Evle ilgili sürüncemede kalan konularda bir anda canlanabilir ve haberler gelebilir. Gizli bir kaynağı olan veya gizli destek alacağınız ve büyük miktarda parayı içeren bir mesele çözümlenebilir. Parayla ilgili fırsatlar eylül ayına kadar sürecek.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart   

Aşk hayatınızı etkileyen hoş titreşimler var. Dış dünya ile bağlantınızın kopacağı, çok romantik anlar sizi bekliyor. Hem yeni başlayan ilişkiler, hem de evlilik gibi uzun vadeli ilişkiler ve iş ortaklıkları açısından olumlu bir haftadasınız. Partneriniz çok şanslı olacak ve işbirlikleri şans getirecek. Partneriniz büyük bir hayalinizi gerçekleştirmenizde yardımcı olabilir. İmkansızı başarabilirsiniz.