Poldi’ye kim turnuvada oynama izni verdi?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nden elendi, UEFA’da umutlar devam ediyor. Ama bu kadro ile UEFA’da ne yapar orası tartışılır! Ara transferde yeterli takviye yapılabilseydi belki Avrupa’da başarıdan söz edebilirdik, ama o da olmadı. Çünkü para yok! Çünkü UEFA kulübün tepesinde! Kevin’dan piyango gibi gelen 2.5 milyon euro ile transferi halletmek zorundalar.. Çünkü başka adam satamadılar. Çünkü o adamlara kimse talip olmadı!

Koskoca Galatasaray’ın kadrosunda yer alan isimlere Süper Lig’in en vasat kulüpleri bile talip olmuyor, bu gerçekten içler acısı bir durum. Emre Çolak ile şu anda sadece Antalya ilgileniyor. Onlar da alır mı belli değil. Hatta bazı kulüpler, satışı planlanan bazı isimlerle alakalarının olmadığını ve talip olmadıklarını açıklıyor!

Takım UEFA’da yoluna devam ediyor ama alınan sağ bek Linnes Avrupa’da oynayamıyor! Demek ki Mustafa Denizli hocam artık Avrupa’dan da umudunu kesmiş. Varsa yoksa lig diyor.. Çünkü önümüzdeki yıl için Avrupa’ya katılım şansı da tehlikede! Bu kafayla takımın ikinci olması mucizedir. Avrupa’ya katılımı bile zora girebilir.

“10 gün içinde transferler tamam” diyen başkan Dursun Özbek, bugünlerde transfer sorularına verecek cevap bulamıyor!

Podolski sakat.. Almanya’ya tedaviye yollanıyor adam Dubai’de tatilde çıkıyor. Sonra apar topar Almanya’ya dönüyor, bu defa da salon turnuvasında sahaya çıkıyor. Efendim kaleye geçmişmiş! Yok böyle bir şey... Sakatsan tedavi olacaksın. O salon turnuvasında kalede de olsan ters bir hareket yaparsın, rakip gelir sert girer orada kalırsın! Yardım amaçlı turnuvayı önceden duyurmuş olabilirsin. Ama oynaman gerekmez ki! Çıkar başlama vuruşunu yaparsın olur biter!

Podolski, Manchester’da, Bayern’de oynasaydı acaba o turnuvada forma giyebilir miydi? Nasıl olsa Galatasaray’da kimsenin bir şey sorduğu yok. Hani sadece ayağına küçük bir tedavi yapılacaktı? Adam 4-5 hafta yokum diyor...

Futbolcuya dayalı düzen devam ettiği sürece Galatasaray’dan başarı beklemek hayal olur... Hamza Hamzaoğlu gitti de değişen ne oldu? Biri bana bu sorunun cevabını versin..