Prandelli’den hediye!

Galatasaray ne hücum yapabiliyor, ne bir  taktik anlayışı var,  ne bir savunma anlayışı var , her yönüyle tel tel döküldüler. İlk 5 dakika çoşkulu başladılar hepsi okadar. Ben Galatasaray’ı uzun zamandır bu kadar aciz duruma düştüğünü  görmemiştim.

Defansta sakat olan iki stoperin yerine sol bekten  çakma  stoper Hakan Balta ve ilk defa forma giyen Koray var. Bekleri zaten allahlık olan Cim-Bom’da Tarık ve Veysel her an hata yapacak gibi sahada sırıtıyorlar. Birde Melo’nun erken sakatlanması cabası. Melo için hep söylüyorum tribünlere oynayan oyuncu. Bence ilk yollanacaklar listesinde en üstte yer almalı. Selçuk,Dzemaili , Olcan, Burak  ve Sneijderi sahada görene aşk olsun. Fenerbahçe maçının kahramanı Sneijderide aradık ama maalesef bu maçta bulamadık. O da haklı, bu kadar ruhsuzlar takımında hep sahne almak kolay iş değilki!

Başakşehir iki kere geldi,ikisinded e mossoro ve Semih  golleri yaptılar. Abdullah Avcı’nın takımı haddini bilerek oynadı. Hem yenilmezliklerini perçinlediler, hemde ligdeki 2. galibiyetlerini almış oldular Futbol adına İkinci yarıda zaten sahanın zemini ve hava koşulları inanılmaz sevimsizdi .

Sayın Prandelli , Veysel’i alıp Umutu’da oyuna sokarak çift santrafora döndü ama zemin okadar kötüydü ki ,ilk yarıda saha ve zemin iyiyken oyunu 3.bölgeye taşıyamayan futbolcu topluluğu; bu rüzgarda, ıslak kaygan zeminde  nasıl pozisyon yakalayabilirdi ki? Bu kadar arzusuz ve isteksiz oyuncular olunca Başakşehir  skoru 4-0 yaptı.

Yeni gelen başkan Duygun Yarsuvat  ilk söyleminde Prendelli’yle yola devam edeceğini beyan etti. Prendelli ve oyuncularda sayın Yarsuvat’a hoş geldin hediyesi olarak 4-0 gibi net bir mağlubiyet armağan ettiler. Bu eserin asıl kahramanı Ünal Aysal’dır. Aysal tarih boyunca çileklerin ve  harcadığın milyon eurolar konuşulacak.