REİS, REİSİMİZ oldu..!

İşgalden kurtuluş adına verilen Milli mücadelemizin son 40 yılında destan yazar gibi çalışmalarımız esnasında yerine göre Reis veya daha samimi ortamlarda da Reisim derdik, Şirketi Hayriye kaptanı Ahmet amcanınTayyip oğluna..!

Şimdi O’nu,  2000 bin yıllık geleneğimiz içinde ilk defa, halkın büyük bir katılımla yapılan bir seçimle cumhur kendisine Reis seçti..!

Bizim Reis, şimdi daha geniş manada topluluğumuzu, bizim’i ifade eden Cumhur’un Reis’i oldu, yani tam ve yalın anlamıyla REİSİMİZ..!

Reisicumhur  tanımlamasının daha samimi ve kucaklayıcı ifadesi REİSİMİZ..!

Çok çetin mücadeleler içerisinden büyük bir azimle gelindi bu günlere..!

Laf değil, kan verildi, can verildi, aile huzuru çoluk çocuk hakları ihlal edildi, çok arkadaşımız işlerini kaybetti, sermayeler tüketildi millet davası için, ancak ehli bilir..!

Sadece milletin ismine ismi benzeyen, her pazarda bolca bulunup çok kolayca alınıp satılan politik tipler tarafından, milletin bütün kaynaklarını ve nesillerini peşkeş çekilenlerle Millet davası uğruna verilen şanlı mücadelenin önemi gün geçtikçe daha da idrak edilecek ve asırlar boyu artan bir mana yoğunluğuyla  ile ışık tutacak insanlığa..!

Yanından geçerken burnumuzu tıkadığımız eski Türkiye çöplükleri gibi mana itibari ile kokuşmuş politikacı çöplüklerinde kokuşanların, yıllarca  yalan ve dolanla peşlerinde savurduğu Millete; aman dikkat o peşinden gittiğin yol yanlış, yapma,  gel kardeşim, beraber Milli mücadelemizi verelim’i anlatmak kolay olmadı..!

80 yıldır benliğinden koparılmış Millete, tekrar benliğini hatırlatma ve birlikte doğru istikametteki istikbale tekrar yönelme hiç de kolay olmadı..!

Hala Millete ihanet edenlerin kalıntılarını görebiliyoruz. Hem de Meclis’te..!

Milleti tekme tokat sevki idare etmeyi politika haline getiren zihniyet, Milletin en onurlu gününde yine TBMM’ni karıştırdı, TBMM’si başkanına kitapçık fırlattı..!

Milletinonur gününe çamur bulaştırmaya çalıştı, çamur zihniyet..!

Tıpkı, bir delikanlının kendisine bulaşan, haddini hududunu bilmez sarhoş bir serseriyi, ümüğünden sıkarak havaya kaldırdığı ve bir sağ yanağına bir sol yanağına şamarları patlatarak paylaması gibi, kurulduğu günden beri girdiği her seçimde millet tarafından şamar üstüne şamar yiyerek paylanan iflah olmaz CHP ve çamur zihniyeti yine sahnedeydi..!

Anlamak mümkün değil bu CHP’nin  Millet ve Millet iradesi düşmanlığını..!

Asla anlamak mümkün değil, Milli iradenin temsili REİSİMİZ’i  TBMM’sine gelişinde karşılaması gerekirken karşılamayan, TBMM Başkan vekili CHP milletvekili Güldal MUMCU yu..!

Ki, O Güldal Mumcu, bu ülkede vesayet , kaos ve darbeci zihniyetin hükmü  devam etsin, ülke iç dış müdahalelere hazır halde muhafaza edilsin  diye çok ağır bir provokasyona kocası Uğur Mumcu’yu kurban vermiş birisi..!

Kocasını katleden kaoscu’larla savaşıp, ülkeyi sahili selamete çıkaran Millet adamına minnet duyacağına, ona karşı  tavır alıyor ve karşılamıyor, CHP’li Sn. Mumcu..!

Akla ziyan, nisyan üstüne nisyan..!

Demek ki bu CHP iklimi o kadar sisli, puslu, karanlık, kasvetli , gürültülü ve boğucu  ki insan önünü arkasını göremiyor ve akıl felç oluyor..! 

Dileriz ki Rahmet rüzgarları en kısa zamanda O puslu hava kalıntılarını da silip süpürüp getirsin başımızdan..! Daha fazla tadımız tuzumuz kaçmasın, kardeşçe kol kola verip aydınlıklara doğru hep birlikte koşalım..!

REİS belki milletçe REİSİMİZ oldu ama İş bitmedi, belki de kıyamete kadar bitmeyecek, hakkı hak bilip tabi olma, batılı batıl bilip ondan kaçınma mücadelesi..!

Önemli olan istikamet üzere olmak..! Vesselam..!