Revizyon şart

Fenerbahçe’nin 18 maçlık UEFA Avrupa serüveni Lizbon’da noktalanırken herkesin kafasında 3 Temmuz süreci yaşanmasıydı bu kupa kesinlikle alınırdı gibi fikirler oluşmaya başladı.

Fenerbahçe eğer kupayı kazansaydı herkes 3 Temmuz sürecini mi ortaya atacaktı? Artık bu 3 Temmuz süreci arkasına sığınma ortadan kalkmalı ve yaşananlar artık unutulmalıdır.

Fenerbahçe'nin kadro yapısı ve oyun şablonu ile buraya kadar gelmesi bile büyük başarıdır.

Fenerbahçe'de şu sıralar bazı paralı askerlerin sanal ortamdan yaptığı ve 6222 sayılı yasaya aykırı gelen tehdit hakaret ortamı içinde insanları yönlendirme çalışması bence çeteye girmektedir. Çete suçu işlemek için illa silahlı suç örgütü kurmanıza gerek yoktur. Sanal ortamda insanları yanlış yönlendirmek ve organize olaylar yapmak bence çeteden de ağırdır. Bu paralı askerlerin durumunu ülkemizin savcılarına bırakıyorum. Onlar gereğini zaten yapacaktır.

Fenerbahçe taraftarı artık gerçeği görmelidir. Bu kadro yapısı ile başarının gelmesi çok ama çok zordur. "Feda feda" diyerek oynayan bir çok yıldızını kaybeden Beşiktaş ile aradaki puan farkıda ortadadır.
Aziz Yıldırım ve yönetimi her ortamda suçu medyaya atmayı bırakmalı ve Fenerbahçe'ye başarılar getirecek kadro yapısını kurmalıdır.

Fenarbahçe formasını ancak rüyasında görebilecek isimler milyon dolar almakta ve hiç bir şey yapmadan kadro şişkinliği yaratıp oturdukları yerden para kazanmaktadır.

Fenerbahçe'de 3 Temmuz sürecinde kulüp para kazansın diye bir çok ürünlere son kuruşlarını vererek kulübüne destek olan 12 numara için özlenen kadro kurulmalı ve baştan aşağı takım içinde revizyon yapılmalıdır.

Başkan Aziz Yıldırım camia içinde barış ortamı yaratmalı ve kulübe yararlı olacak herkese kucak açmalıdır. Başarı birlikte yürümekle gelir.

Camianın ve taraftarın desteği ile yeniden büyük başarılar gelecektir. Yeterki herkes birbirini kucaklamalı ve kendisinden başkasını Fenerbahçe düşmanı ilan etmemelidir.