Rıdvan Dilmen NTV’den ayrılır mı?

Rıdvan Dilmen, NTV’den ayrılır mı? Altı ay önce böyle bir laf çıksa “boş dedikodu” der geçerdim. Bugün o noktada değilim.

***

Önce Rıdvan Dilmen için NTV’nin ne kadar önemli olduğunu anlatayım:  Naklen yayın ihalesinden sonra ve 3 Temmuz sürecinden önce Digiturk futbolun marka değerini arttırmaya karar verdi.

Muhabirlerin takım elbise giymeye başlamaları, yayınlarda hem görüntü hem de içerik kalitesinin arttırılması o dönemin kararlarındandır.

Yeni yapılanma sürecinde Digiturk’un kapısını çaldığı ilk isim Rıdvan Dilmen olmuştu. Hadi bize gel demekle kalmamış, mali olarak da çok ciddi bir paket sunmuşlardı.

Ayrıca Rıdvan Dilmen ile Şansal Büyüka arasında Abi-kardeş ilişkisi vardır, bu da önemli bir artıydı transfer için. Buna rağmen NTV’de kalmayı tercih etti Rıdvan Dilmen.

Çoğu kişi aldığı paranın üzerinde durdu ama orada paradan ziyade gönül bağı etkin oldu. Uzun yıllardır böyle gidiyor bu iş...

***

Son iki ay içerisinde iki Rıdvan Dilmen yazısı yazdım. Birinde dedim ki “Rıdvan Dilmen o kadar güçlü bir isimdir ki, NTV’de istemediği biri ekranda kalamaz”...

Durduk yerde yazmadım bu cümleyi.

Detaylarına tam olarak hakim olmasam da bir sıkıntı yaşandığını duymuştum. Sıkıntının geçtiğini de biliyorum.

Rıdvan Dilmen tepkisel bir karar mı veriyor derseniz, sanmam...

***

Bu arada Rıdvan Hoca’nın  NTV Spor Spikeri Tuğba Dural ile evleneceği haberleri düştü medyaya.

Belki de aynı şirkette eş olarak çalışmak istememiş olabilir Hoca. Neyse gelelim başlıktaki soruya: Rıdvan Dilmen, NTV’den ayrılır mı?

Gönül insanı tarafı vardır, ben halen yüzde yüz emin olamıyorum bu haberden. Ama eğer Dilmen NTV’den ayrılırsa bunun para için olmayacağını gayet iyi biliyorum. Durumun özeti budur...