Romantizm bitiyor

Bu hafta yine çok hareketli geçecek. İlk olarak hafta başında mart ayından beri gerileyen Satürn’ün düzelmesiyle, o zamandan beri sürüncemede kalan bazı meseleler hakkında haberler alacak ve gelişmeler yaşayacağız. Bu durumdan en çok Oğlaklar yararlanacak ve her alanda daha rahat ilerleme imkanı bulacaklar. 21 Kasım ve birkaç gün yakınlarında doğan Akrepler de bu değişimi somut olarak görecek. Hafta boyu Aslanlar ve Akrepler ön planda ve olayların merkezindeler. Aşk, çocuklar ve parayla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Yaratıcı alanların da önü açılıyor. Seyahat imkanları ortaya çıkacak ve haberler gelecek. Ancak ev, başka bir mülk veya babayla ilgili sorumluluklar kısıtlayıcı olacak ve gerçeklerle yüzleşilecek. Tüm burçlar için aşkta romantizm yerine geleceğe dönük düşünce ve sorumluluklar ağır basacak. Şanslı olaylar ve fırsatlar gerçekçi, tedbirli ve tutucu bir ortamda ortaya çıkabilir.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Ateş  enerjinize çok uygun, kendinizi formda hissedecek ve rahat ifade edebileceksiniz. Aşk hayatınızda büyük gelişmeler olabilir. Eski aşkınızla yeni bir başlangıç yapabilir, sevgilinizle aranızda eski bir meseleler gündeme gelebilir. Evinizdeki hareket, yoğunluk sürecek. Maddi konular eğlencenizi kısıtlayacak. Ama eviniz veya başka bir mülkten para kazanabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Partnerinizin karamsar ve tutucu yaklaşımı, eve ait planlarınızı kısıtlayabilir. Size engel oluyor ama sağlam adım atmanızı istiyor. Oturduğunuz ev ya da başka bir mülkle ilgili bir anlaşma imzalayabilir, kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Eviniz aydınlık, büyük ve güzel olacak, ayrıca kazanç getirecek. Eve ait işleriniz önümüzdeki haftalar da yoğun olarak devam edecek.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İşleriniz  çok olabilir veya yardımcınız olmadığından zorlanıyor olabilirsiniz. Hafta başında işler hızlanabilir, hatta marttan beri bekleyen konuların önü birden açılabilir. Bir müşteri, proje sayesinde geliriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Aşk hayatınızda seyahatle bağlantılı gelişme olabilir. Okul, kurs gibi ortamlarda aşık olmanız mümkün.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşk hayatınızda yeni gelişmeler olabilir. Marttan beri beklediğiniz bir haber gelebilir, geleceğe dönük girişimleriniz olabilir. Haftalar boyu parayla ilgili meselelere odaklanacaksınız, masraflarınız da artmış olacak. Ek gelir kaynağı için fırsatlarla karşılaşabilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Uzun zamandır istediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos (HAFTANIN ŞANSLISI)

Burcunuzdaki şanslı Jüpiter’in son haftası epey hareketli geçecek. Hayatınızı değiştirecek fırsatlarla karşılaşabilir ama bunları ilk başta fark etmeyebilirsiniz. Arayanlar, karşınıza çıkanlar, tanışacaklarınız ve gelen teklifler çok büyük gelişmelere dönüşebilir. Aşkta ise geçmişe döndüğünüzde aradığınızı bulacaksınız. Eylülde evin sorumlulukları rahatlayacak.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hayatınızın en güzel yıllarından biri başlayacak. Ama önce bu hafta gizli görüşmeler, yazışmalarla geçebilir. Ne yaparsanız perde arkasından yapmalısınız. Büyük bir anlaşma imzalanabilir veya haber gelebilir ama gizli kalmalı. Çevrenizden izole çalışmanız gerekebilir. Ya da hastane, huzurevi gibi kurumlara gidip gelebilirsiniz. Sizi koruyan gizli bir güç var.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kariyer mücadeleniz ve sosyal hayatınızdaki hareket sürecek. Maddi koşullarınızın kısıtlı olması sosyal programları bir miktar zorlaştırabilir. Neyse ki Cuma günü işinizdeki başarılı bir hamle ile gelirinizi artırabilirsiniz. Arkadaş grupları hayatınızın en büyük fırsatlarında aracı olacak. Hatta arkadaş kanalıyla tanıdığınız birine yeniden aşık olmanız da mümkün.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım (HAFTANIN ŞANSSIZI)

2012 sonbaharından beri burcunuzda bulunan ve müfettiş gibi her anınızı sorgulayıp zorlaştıran Satürn eylülden itibaren sizi rahat bırakacak. Kariyerinizde fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama Satürn’ün verdiği aşırı gerçekçi yaklaşım ve karamsarlıkla gelişmelere temkinli yaklaşmanız mümkün. Hayatınızdaki başka bir sorumluk da size engel olup yavaşlatabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Parayla ilgili mart ayından beri sürüncemede kalan konulardan haber alabilirsiniz. Hukuki bir dava, medya, yayıncılık, üniversite, seyahat ve yurtdışı bağlantılı alanlarda, hızlı davranmanızı gerektirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Perde arkasında oynanan oyunlar ve gizli düşmanlar, işleri zorlaştırabilir. Parayla ilgili gizli bir girişimde bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yöneticiniz Satürn, Mart ayından beri gerilemekteydi ama şimdi düzeliyor. Kredi, vergi, miras, hisse, telif, komisyon gibi kaynaklarda müthiş bir enerji birikimi var. Pek çok fırsat yakalayabilir ve kazanç sağlayabilirsiniz. Sizi sıkıştıran partneriniz ise sizi cesaretlendirecek, hayalinizi gerçekleştirmek için adım atacaksınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Günlük işleriniz hızlı ve yoğun tempoda sürüyor. Kariyerinizde zorlanıyorsunuz ama uzun vadeli sağlam bir girişimde bulunabilirsiniz. Cesaret ve dayanıklılık isteyen bu işi başaracaksınız. Hayatınızın en şanslı alanı ise partnerlerle ilgili. Hem aşk, hem de iş hayatınızdaki partnerler ilerlemenizi sağlayacak.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ortamı, spor salonu da bir sağlık kurumunda karşınıza çıkabilecek eski bir tanıdıkla yeniden beraber olmayı düşünebilirsiniz. İş ortamınız çok hareketli ve çalışma arkadaşlarınızla ilişkiniz ön planda. Artan işlerle birlikte ilişkilerde gerilim yaşanabilir. Sevgiliniz veya çocuğunuz medya, üniversite, yurtdışı ve seyahat bağlantılı konuda sizi harekete geçirecek.