RvP’yi harcayanlar yanar

Fener’de problemler daha ligin başında gündeme oturdu. Pereira, Van Persie ile neden sürtüşüyor? Kim haklı, kim haksız bir kenara koyalım. Hollandalı oyuncu formsuz mu? Persie gibi yıldızlar yedek oturarak forma girmez. Böyle oyuncuları oynata oynata forma sokarsın. Maçın son 15-20 dakikasında oyuna almakla ne yapmak istediğini anlamış değilim. Fernandao ile ilk onbire başlıyor, Van Persie’yi son yarım saatte oyuna alıyorsun.

Bir de değiştir bakalım; önce Persie ile başla eğer beklenen düzeyde görüntü vermezse Fernandao’yu oyuna al. Ama görüyoruz ki inadım inat diyorsun. Fernandao pozisyona giriyor ama gol atamıyor! Persie ise kısa zaman içinde oyunda kalıyor, gol atıyor ve de senin yanlışını az da olsa düzeltiyor. Pereira maç başlarken kulübedeki futbolcularla niye tokalaşır anlamadım. Böyle bir adet mi var, yoksa bayramlarını mı kutladın!

Persie sana, ‘Ben Fener’e yedek olmaya geldiysem, ManU’da kalır, orada kulübede otururdum’ diyor. Gel sen bu işi bir an önce düzelt. Persie’yi ilk 11’de oynat, bir de öyle görelim. Aranızda kopan sevgi bağlarını sağlamlaştır. Yoksa bu inat Fener’e pahalıya patlar.

Persie mecburen 11’e

Pereira’nın Bursa’dan sonra Beşiktaş maçında da yedek bıraktığı Van Persie, Celtic sınavında zorunlu olarak ilk 11’de yer alacak. Markoviç’in sakatlığı nedeniyle Pereira, Hollandalı golcüyü perşembe günü sahaya sürecek. Bu arada Celtic maçını Danimarkalı hakem Kenn Hansen yönetecek.