Sabırlı olmaya devam edin

Cuma günü oluşan dolunayın duygusallığı bu hafta sonunda da devam edecek ama ışığı giderek azalırken hafta başından itibaren günlük işlere geri dönebileceğiz.

Salı günü İkizler burcuna geri dönen Merkür ise 29 Mayıs ve öncesindeki meselelere geri dönüp tekrar üzerinden geçmemizi isteyecek. Temmuz ortasında aynı meselelerin üzerinden bir kez daha geçtikten sonra duraklama ve bekleme dönemi bitecek ve tam sürat yolumuzda ilerleyebileceğiz. O zamana dek sabırlı olmak gerekecek zira olayları hızlandırmaya çalışmak bir işe yaramayacak; gecikmeler aslında sizin yararınız olacak.

Çarşamba günü ise Yengeç’te son günlerini geçiren uğurlu Jüpiter, aşk gezegeni Venüs ile etkileşime girerek Yengeç ve Boğaların ardından Balık ve Oğlaklara aşk için fırsatlar getirecek. Özellikle 16 Temmuz doğumlu Yengeçler, 14 Mayıs doğumlu Boğalar, 14 Mart doğumlu Balıklar, 14 Ocak doğumlu Oğlaklar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar tatlı, romantik ve eğlenceli titreşimlerle mutlu olacak.

Perşembe ve cuma günleri hareketli, özellikle 19-20 Haziran doğumlu İkizlere seyahat fırsatları çıkabilir ve geçmişten haberler gelebilir. Uzun bir zamandır gitmediğiniz bir yere gidebilir ya da eskiye dönüş yapabilirsiniz. Gecikmeler ve ufak tefek aksamalar olabilir.

21 Haziran’da Güneş, Yengeç burcuna geçecek ve yazı başlatacak. Yengeç dönencesinde yılın en uzun gün ve en kısa gecesini yaşayacağız. Yengeçlerin doğum günleriyle beraber yeni seneleri de başlayacak.

Aşk gezegeni Venüs ise önümüzdeki hafta sonu İkizlere geçerek 18 Temmuz’a kadar İkizlere aşk, güzellikler ve de finansal kolaylıklar sağlayacak. İkizler için 2014’ün aşkta en şanslı dönemi bir hafta sonra başlıyor.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Ufuklarınızı açan dolunay uzaklardan haberler getirebilir, yurtdışı seyahat planları yapmaya, seminer ve kurslara katılmaya ve farklı kültürlere ilgi duymanıza neden olabilir. Ateş özellikleriniz yani hevesiniz, dinamizm ve canlılığınız bu dolunayda ön plana çıktı. Hafta ortasında ise mayıs sonundaki yakın akrabalar, eğitim ve seyahatle ilgili konuları yeniden gündeme gelecek ve detayların üzerinden bir daha geçmeniz gerekecek. Ev veya mülkten para kazanabilir veya ev için gereken parayı bulabilirsiniz...

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs (HAFTANIN ŞANSLISI)

Dolunayda yüklü bir ödeme ön plana çıkıyor. Ancak parayla özellikle de maaşınız gibi kendi kazancınızla ilgili meseleler temmuz ortasına kadar hızlı ilerlemeyecek ve sabırla beklemeniz gerekecek. Parayla ilgili eski meseleler hakkında görüşmeler yapacaksınız. Lüks koşullarda çıkacağınız bir seyahat sırasında aşık olmanız veya sevgilinizle romantik anlar yaşayıp çok yakınlaşmanız mümkün. Yüz yüze görüşemeseniz bile romantik sözler duyacaksınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuza geri gelen Merkür eski meselelerin üzerinden bir kez daha geçmenizi isteyecek. Aynı anda karşı taraf yani eşiniz, ortağınız veya yakın arkadaşınızın ihtiyaçlarına öncelik verecek ve işbirlikleri yapacaksınız. İş veya özel hayatınızdaki beraberlikler hakkında kararlar verebilirsiniz ve bazı konular netleşebilir ama kariyerinizde gerçekleri görmekte zorlanabilir ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Maddi konularda ise rahatlayacaksınız, ayrıca aşkta 2014’ün en güzel dönemi başlıyor.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz (HAFTANIN İKİNCİ ŞANSLISI)

Bu hafta sonunda günlük işleriniz yoğun olacak ama hafta başından itibaren normale dönecek. Şans gezegeni Jüpiter temmuz ortasında burcunuzdan gitmeden önce size son fırsatlarını sunmaya devam ediyor. Hafta ortasında arkadaşlarınız şansınızda aracı olacak; onların aracılığıyla birini tanıyabilir, aşık olabilir veya arkadaşlarınızla çok güzel vakit geçirebilirsiniz. Bir arkadaşınıza aşık olmanız da mümkün. Cumartesi günü Güneş burcunuza geçince kendinizi daha zinde hissetmeye başlayacaksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hafta sonu, dolunayın yoğun enerjisiyle duygusal, romantik ve eğlenceli geçebilir. Sevgilinize, çocuklarınıza ve sevdiğiniz hobilerinize zaman ayıracaksınız. Yaratıcılığınız artacak ve kendinizi iyi ifade edebildiğiniz için mutlu olacaksınız. Arkadaşlardan haberler alabilir ve eski arkadaşlarla yeniden bir araya gelebilirsiniz. Önümüzdeki hafta sonuna doğru arkadaş ilişkilerinizi yakınlaştıran ama aynı zamanda içe kapanıp yalnız kalmak istemenize neden olacak iki farklı eğilim başlıyor.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bu hafta sonunu evde geçebilirsiniz. Eve ait konular veya babanızla ilgili bir meseleye odaklanacaksınız. Evinizde kalabalık misafir ağırlayabilir veya büyük bir temizlik yapabilirsiniz. Mülkle alakalı bir meseleniz de çözümlenebilir. Hafta ortasında iş için seyahate çıkabilirsiniz veya işle ilgili eski haberler yeniden gündeme gelebilir ve görüşmeler yapabilirsiniz. Arkadaşlar ve dernek, kulüp gibi topluluklar sizi rahatlatacak. Yurtdışı, seyahat, üniversite ve medya bağlantılı alanlardan para gelebilir.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Hafta sonu seyahate çıkabilir veya tam tersi gittiğiniz yerden dönüyor olabilirsiniz. Seyahat yerine kardeş, kuzen, hala, dayı gibi yakınlarınızla beraber olmanız da mümkün. Hafta ortasında kariyerinizdeki gelişmeler komisyon, prim gibi maaş dışında bir kaynaktan para kazanmanıza neden olabilir. Ayrıca yurtdışı, seyahat, üniversite ya da medya bağlantılı eski bir mesele yeniden gündeme gelecek. Bu konu her ne ise temmuz ortasından itibaren önü açılacak, o zamana kadar aksaklıklar olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bu hafta sonunda ödemeler ve alışverişler ön planda olabilir ama dikkatli olun Merkür gerilediğinden şimdi alacaklarınız beklediğiniz gibi çıkmayabilir ya da sonradan daha iyi ve ucuzunu bulabilirsiniz. Miras, hisse, prim, komisyon, kredi, nafaka, vergi gibi kaynaklarda ise temmuz ortasına kadar beklemeniz gerekecek. Eşinizle beraber yurtdışı seyahat planları yapabilirsiniz. Böyle bir seyahat lüks koşullarda olacak ve eşinizle sizi yakınlaştıracak. İlişkinizde ortak paylaşımlar ön plana çıkıyor.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Dolunay sizi, duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı ön plana çıkarıyor. Bir süredir kafanızı meşgul eden özel bir meseleyi bu hafta sonunda sonuçlandırabileceksiniz. Eşiniz, ortağınız veya işbirliği yaptığınız biriyle ilgili mayıs sonunda ortaya çıkan konular hafta ortasında bir kez daha gündeme gelecek ama temmuz ortasına kadar yavaş ilerleyecek. Miras, nafaka, hisse, vergi, komisyon, telif, kredi gibi bir kaynaktan para gelebilir. Önümüzdeki haftalarda bu kaynaklara odaklanmaya devam edeceksiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bu hafta sonunda içe kapanabilir ve yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz ama hafta ortasındaki romantik eğilim kabuğunuzdan çıkmanıza neden olacak. Hem yeni başlayan ilişkiler, hem de evlilik ve uzun süreli ilişkileri rahatlatan, romantizmi artıran ve aşk getiren titreşimler yaratıcılığınızı da artıracak. Yeni başlayan bir ilişki çok çabuk evliliğe doğru gidebilir. Temmuz sonuna kadar şanslı Jüpiter eş adayını karşınıza çıkaracak, eğer daha önce çıkmadıysa. İş ortaklığında da şanslı olabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bu hafta sonunuz kalabalık bir ortamda geçecek. Düğün, büyük bir parti, mezuniyet balosu, okul yemeği veya işle ilgili fuar, seminer gibi etkinliklere katılabilirsiniz. Hafta ortasında günlük işler ve eve ait meselelerde sizi rahatlatan bir gelişme olacak. Evinizi arzu ettiğiniz gibi güzelleştirebilir, ihmal ettiğiniz işleri ve bazı değişiklikleri yapabilirsiniz. Eski bir sevgili veya şimdiki sevgilinizle aranızdaki eski bir konu yeniden gündeme gelebilir ama ancak temmuz ortasından sonra ilerleme olacak.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hafta sonunda sorumluluklar, kariyer ve annenize ait meselelerle ilgileneceksiniz ama hafta ortasında romantik anlar sizi bekliyor. Bir haber alabilir, sevgilinizden duygulanacağınız sözler duyabilir, mesajlar alabilirsiniz hatta belki romantik bir seyahat gündeme gelebilir. Evle ve babanızla ilgili özellikle eski ve yarım kalan konular sizi bir süre daha meşgul edecek ama aynı anda çocuklara, eğlenceye ve sevgilinize zaman ayırabileceksiniz. Sanatsal çalışmalarınızda başarılı olacaksınız.