Sabri’yi forvet mi oynatacaksınız?

Efendim son günlerde Burak aşağı, Burak yukarı! West Ham istiyormuş.. Ne yapayım istiyor da! Bunları konuşmak bile yanlış.. Çünkü şu aşamada Burak satılmaz, satılamaz...

Elinizde golcünüz mü var? Var da biz mi bilmiyoruz? Yoksa Burak’ı satıp Sabri’yi forvete mi koyacaksınız? Çıkın anlatın biz de öğrenelim...

West Ham 1 milyon euro’ya kiralamak istiyormuş. Oh ne ala! Galatasaray lig bitene kadar golcüsü olmadan devam edecek, yönetim de kasasına 1 milyon euro koydu diye bayram yapacak!

Burak ne kiralanır, ne de satılır.. Bu işler ocakta yapılmaz.. Burak’ı 7 milyona satsanız ne olur? Aynı paraya iyi bir golcü alma şansınız var mı? Üstelik paranın dörtte biri Trabzon’a gidecek.

Burak elbette satılır... Ama ocakta değil, haziranda.. Ligi tamamlarsın, kulübün menfaatleri doğrultusunda haziranda satarsın.. Burak’ı şimdi satmak kendi kalenize gol atmak gibi bir şey olur..

Bu nasıl bir hesaptır anlamadım!

Ortalık yangın yerine dönmüş.. 12 Şubat’ta kulübe 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası gelecek. Yani Galatasaray seneye Avrupa’da yok! Üstelik bu cezayı seneye çekebilmen için ligi ilk dört içinde bitirmen lazım. Yani önce Avrupaya gitme hakkını elde edeceksin ki cezanı çekesin..

Bu kafayla giderseniz Galatasaray ligi ilk dörtte bile bitiremez.. O zaman ne olacak? Ceza bir sene sonraya kalacak.. Artı bir de eklenirse Cim-Bom 3 yıl Avrupa’yı unutmuş olacak... Sayın başkan Dursun Özbek... Bence yönetim olarak siz kafayı biraz da buralara yorun..

Kupada Kastamonuspor karşısında alınan farklı galibiyet inşallah bir rehavet yaratmaz..  Ben lige bakarım.. Bu skorları gidin orada alın!

Selçuk İnan bu takımın önemli bir kozu.. Ama oynamıyor.. Biraz hareketlenmeli artık.. Bazı isimler elini taşın altına koymalı ki Galatasaray yeniden lige dönüş yapabilsin..

Mustafa Denizli’nin takımdaki değişiklikle ilgili görüşüne aynen katılıyorum.. Evet bu takım değişmeli artık. Yaş ortalaması inmeli. Büyük hedefleri olan genç isimler gelmeli, takımda rekabet ortamı en üst düzeye çıkmalı. Aksi takdirde geleceğe umutla bakamayız.