Sadece AKSA mı İşgalde, Ya KABE..!

Lanetoğlulları yine alemlerin Rabbine secdenin ilk istikameti Mescid-i Aksa ya cibilliyeti gereği tecavüze devam ediyor, on yıllardır bölgede, binlerce yıldır da insanlığın kutsallarına yaptığı gibi..!

Ümmetin haremi namusuna pis postallarıyla girerek kirletmiş insanlığın haset ve kötü soyu,Ziyon yaratığı..!

1948 yılında, bizim, yani Devleti alitopraklarımızgasp edildikten30 yıl sonra İngiliz himayesinde kurulan nifak ve terör devleti İzrail sürekli kan içmiş, tecavüz etmiş, gasp etmiş, çalmış, çırpmış, suikastlar ve katliamlarla Şeytan’ın yeryüzündeki görünür cismi olmuş ve hatta ona bile küçük dilini yutturacak alçakça uygulamaların eşsiz sahibi Lanetoğlulları..!

Son olarak, geçtiğimiz günlerdekiAksa işgali ve benzer tecavüz girişimleri sadece Aksa’da yaşanmıyor. Mescidi Aksa ve haremiinsanlık için çok hayati ve önemli bir sinir ucu olduğu için dikkatlerimiz haklı olarak orada yoğunlaşıyor belki, amma büyük resmi asla gözden kaçırmayacağız…!

Koskoca medeniyet coğrafyamız 100 yıldır işgal ve tecavüz altındadır

Mesela bu tecavüz ve işgalin sürdürülebilir olması ve büyütülmesi için Suriye diye bir devletçik,Irak diye bir devletçik ve çevrede onlarca devletçikler organize edilip kurulmuştu..!

Mesela Arap baas’cılığı, Türk türkçülüğü, PKK terörü ve HDP,CHP vs.vs. örgütlerinvarlığı ve uygulamaları, IŞİD varlığı ve usulleri, Esed ve çeşitlerinin varlığı hep bu işgal ve sömürünün devamını sağlamak için senaryolanantek tiyatronun ayrı ayrı perdeleridir..!

Bu sahneleri bir bütünlük içinde değerlendirebilirsek berrak bir zihinle tahlil fırsatı yakalamış oluruz..!

Mescid-i Aksa İzrail işgalinde de Mekke-i Mükerreme  çok mu selamette..!

Bağdat işgal altında değilmi..!Kerbela, Şam, Halep ve kutsal beldeleri ümmetin ortak vicdanı mı yönlendiriyor..!

Kabe’nin de içinde bulunduğu toprakları yöneten  aklın uyguladığı politikalar sürekli  Aksa işgalcisinin önünü açar istikamette olmasını nasıl değerlendireceğiz..!

Aksa ile Kabe kardeşse ve şu anda buraların yönetimlerini elinde tutanlar birbirlerini zımnen kolluyor ve gözetiyorsa sadece Aksa mı işgal altındadır, Kıbletullahımız Kabe hür müdür..?

Millet haini Sisi’nin Gazze’nin nefes borusu, Refah sınır kapısını keserek Filistinli bebelerin mamalarının geçişini engellemesiLanetoğlullarına hizmet değil midir. Dolayısıyla Mısırda işgal altında değilmidir..!

Bütün adı geçen devletçiklerin ( yüz sene önce ki kaymakamlıkların) beyni İstanbul, yüz sene önce aynı zihniyet ve işbirlikçileri tarafından işgal edilmedi mi..!

Merhamet Ümmeti sıcaklığıyla kardeşçe yaşayan Arnavut, Arap, Kürt, Türk insanları birbirini kovalar ve yakaladığı yerde katleder hale nasıl geldi..!

Kobani’de ne oluyor. Diyarbakır’da tezgahlanan ne..! Kurban bayramında fakir fukaraya et dağıtan Kürt çocuğunun beynini taşla ezen Kürt çocuğunu hangi akıl, kime hizmet etsin diye yetiştirdi ve kendi kendini yöneten bir ülkede mi yetişti bu çocuklar. Yoksa, bir zamanlar işgal zihniyetinin hüküm sürdüğü kasvet çökmüş ülkede mi..!

Azgın bir şekilde Kürt çocuklarını sokağa çağırıp kanını içmeye doymayan kör, sağır ve izansız Kürtçülerin, yaşadığı belaların kaynağını anlamadan “BijiSerok OBAMA” diyebilecek beyinlerin varlığı Lanetoğlları’nın  Arzu Mevudsaçmalığına hizmetten başka ne olabilir..!

Ülke’ye hançer gibi saplanan  işgal kültürü unsurlarının temizlenmesi adına yapılan gayretlere her vesile çelme takan CHP vs. gibi örgütlerin çırpınışı Aksa ve Kabe deki işgalin sürdürülmesine destekten başka ne mana taşır..!

Görünen o dur ki, artık  Medeniyet topraklarımızdaki işgal son derece yıpranmış ve devamı mümkün değildir..!

Bu külli işgale karşı en önemli direnişi, iç dış her türlü prangalarından büyük oranda kurtarmış Milletimiz ve hükümetimiz vermektedir..!

Artık, 100 sene önce cetvelle bölünen devletçiklerin tebaaları olarak değil, hak ve batıl mücadelesinin tarafları olarak sahnedeki tarafımızı sabitlemek kaçınılmazdır..! Varlık yokluk meselesidir..!

Yani, büyük ve külli işgale karşı direniş, sünni-şii Türk, sünni-şii Kürt, Sünni-şii, baasçı Arap, sosyalist, mosyalist  falan filan gibi bölünmelerle değil tek bir ümmet olmakla mümkündür..!

Aksa’yı işgalden kurtarmak, işgal altındaki bütün ümmet topraklarını ve insanlarını kurtarmak için külli bir plan, program ve birlikte çalışmaktan geçmektedir…

Tek eksiğimiz an itibari ile budur..!