Sadece Amerika’nın Keşfi olsa!..

Sadece Amerika’nın keşfi olsa..! Batı adamı varlığını muhasebe masasının üzerine bir yatırsa da baksa neyi  var ki...! Neyi var ki sadece ve sadece kendine ait…

Bu güne kadar medeniyet mefkûremiz penceresinden bakarak imkanlarımız dahilinde yazmaya çalıştığımız gibi hatalarımız olsa da biz büyük bir medeniyetin merhamet elçisi çocuklarıyız..!

Bin seneleri fazlasıyla aşan bir zamandır İşimiz gücümüz hakka motor şerre fren olmaktan başka bir şey değildi ve her gittiğimiz yere huzur getirdik.

Ve gittiğimiz yerlerin halklarının çoğundan “bizi kurtarın” ı içeren davetlere icabet için gittik desek yalan olmaz…

Asyakıt ’asından tut Afrikakıt ’asına ve oradan barbar batılının Avrupakıt ‘asına kadar asırladır hakim olan huzur iklimini üfledik..!

 Bunun en bariz örneklerinden biri de Kostantiniyye’nin fethi esnasında hadise mazharbüyük sultanın şehre giriş anında papazların ve Bizans zulmünden kurtulmuş olan zavallı  halkının genç Fatih’i hoş karşılamalarından görüyoruz..!

Mukaddes milli şuurumuz, bükülmez bileğimiz, mimarimiz, edebiyatımız, güzel sanatlarımız, insanlığımız, örf ve adetlerimiz asırlar boyu diğer milletler mensupları tarafından severek uygulanmış ve taklit edilmişti..!

Hiçbir zaman, hiçbir millete ve guruba zorlamada bulunmadık, sömürmedik. İnsanlar istedikleri gibi inandı ve hayat sürdü merhamet iklimi topraklarında..!

Şimdi, başta CHP olmak üzere MHP, HDP ve uzantısı benzer ırkçı, faşist ve bölücüörgütlerin fikri babası ittihat ve terakki cemiyetinde kümelenmiş batı hayranı tiplerin ve bazı basiretsiz saraylı yönetici kesimin budalalıkları sebebi ile zayıflayıp küçüldük

Küçüldükçe cüce batılı gözümüzde büyüdü, o barbar batılı gözümüzde büyüdükçe de biz daha da küçülmeye devam ettik. Hem zihnen, hem de iktisadi olarak…

En sonunda da büyük harbe sokularak medeniyet topraklarını pis ve sarhoş batılının postallarının altına paspas ettik..!

Şu anki batı zenginliğine, kedinin kasap vitrinindeki ciğere baktığı gibi bakmamız telkin etti,sürekli başımızda silah zoruyla bizi yönetenler..!

Hatta “muasır medeniyet” diye bir şey, yukarda birşey mişgibi örnek gösterildi, peşinden koşmamız emredildi..! Heder olduk o barbarlık medeniyetinin peşinde..!

Halbuki büyük şairimizin de dediği gibi batılı ”tek dişi, kalmış canavar” dan başka bir şey değildi… Asırlar boyu bütün insanlığa kan kusturan, birbirini katleden, haçlı seferlerinde insan eti yemeleriyle maruf, sarhoş ve vahşi batılı günümüzdeki zenginlik ve ferahına rağmen  hala köklerindeki vampirliği bir yönüyle sergilemiyor mu..?Yüzbinler Avrupa’nın göbeği Bosna ve Hersek’te diri diri gömülürken bir kez daha gördük. Dozerlerle bina temeli gibi açılmış koca çukurlara topluca diri diri gömülenBoşnaklar bize batılının değişmediğini, medeni olmadığını önceleri olduğu gibi vahşi ve barbar olduğunu bir daha hatırlatmadı mı..!

Medeniyetimizin nadide şaheseri asırlarca müslim gayri müslim üzerinden geçen insan evladına geçitlik yapan Mostar köprüsünü acımasızca vuran medeni denen batılıdan başkası değildi..!

100 yıldır işgal ve soktuğu fitne ile coğrafyamızı karıştıran ve budala ve iğfal edilmiş zihinli ümmet çocuklarını, kendi barbar üsluplarıyla birbirine kırdırıp soğukkanlılıkla seyreden de batılıdan başkası değil..!

Çok iyi tanıyoruz biz batılıyı, Amerika kıt ’asını sözde keşf ettiği söylenen korsanKolomb’unKüba tepelerinde gördüğünü söylediği  Cami medeniyetimizin oralara,o barbar batılıdan yaklaşık 300 sene önce gitmesi bize çok büyük bir şey katmaz belki. Ama Batılı sömürgeci adamın ne kadar fütursuzca yalancı olduğunu ilan etmesi açısından çok değerlidir..!

Hele günümüzdeki şeytana şapka çıkarıcı fitnelerini, çağdaş sömürge metotlarını, işgal ettiği yerlerdedokuz kişiye bir, bir kişiye dokuz pul taksimi hırsızlıklarınındaha iyi anlaşılması  ve içimizde vahşi batılıyı kutsayan budalaların uyanmasına vesile olması adına çok önemlidir..!

Daha çok konuşacağız bu mevzuları, içimizdeki gözü kör batı sevdalılarına rağmen, kurulu batıcı müesses nizamın imalat hatası direnişçileri olarak, kurumsal manadaelli yıldan beri verdiğimiz mücadelenin en önemli gayelerinden biri de buydu..!

Tek derdimiz, ey Millet biz büyük bir medeniyetin çocuklarıyız uyanın, bütün varlığımızı ve zenginliğimiz çalan bu vahşi ve barbar zihniyetlerin peşinden gitmeyelimdi zaten..!

Şimdi önemli olan tek fark, devleti yöneten  üst akıl da Milli oldu..!O üst akıl, yakın geçmişte olduğu gibi 780,000 km kareye sıkışmamış,kıt’alara sari olmuş ve koskoca medeniyetin suni sınırlarını aşan mazlum çocuklarının tercümanı olmuştur..!

Bundan sonra vahşi ve barbar batınınşaibeli zenginlikleri ve medeniyetimizdenhırsızladığıbilim ve teknolojileri konuşulacak ve tartışılacak… Sadece Amerika’nın keşfi ile kalmayacak, meselaNasa konuşulacak, Mercedes konuşulacak, Airbus’lar konuşulacak, finans piyasaları konuşulacak, tıp teknolojileri konuşulacak, konuşulacak da konuşulacak..!

Saklanmaz gayri bu gerçek, yaprak yaprak, çiçek çiçek, tek tek gerçekler yazılacak,konuşulacak..!