Satürn kasvet dağıtacak

Aslan burcunda neşeli bir dolunay oluşuyor. Bu dolunay Oğlak burcundaki gezegenlerin ve Satürn’ün kasvetini dağıtarak herkese daha iyimser bir ruh hali getirecek. Neptün bir miktar bulanıklık yaratıp kafamızı karıştırsa da planlarımıza tamamen engel olamayacak.

Olayları hızlandıran daha önemli bir gelişme daha var! Ocak ayı başından beri gerileyen Merkür hafta başında düzeliyor. Ama Merkür düzelirken tüm bu olumsuzluklar tavan yapabilir. Önemli başlangıçlar, imza atmak, karar vermek ve alışveriş için acele etmeyin, araya zaman koyun ve mümkünse bu haftayı es geçin. Merkür’ün yörüngesine tam oturması biraz zaman alacak. 30 Ocak Cumartesi günü ise Oğlaklar ile Balıkların günü olabilir.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sizi harekete geçirecek bir dolunay oluştu. Hayatınızda daha fazla aşk, eğlence ve lüks olacak. Birisine hoşlandığınızı söyleyebilir veya onun sizden hoşlandığını öğrenebilirsiniz. Hamilelik ve çocuklarla ilgili neşeli haberler almanız mümkün. İşveren, yönetici, aile büyüğü gibi otorite figürleriyle önemli konuşmalar yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Dolunayın enerjisi eve ait planlarınızda yardımcı olacak. Taşınma, ev satın alma, satma, kiralama gibi planlarınızda imzayı bu hafta atmazsanız karışıklıkların önüne geçmiş olacaksınız. Ya da iş veya özel hayatınızda önemli bir evreyi geride bırakmaya karar verebilir, son noktayı koyabilir ve bitirebilirsiniz. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kısa bir geziye çıkabilir veya yoldan gelenleri ağırlayabilirsiniz. Kalabalık, neşeli ve hareketli birkaç gün sizi bekliyor. Öğrenciyseniz bir ödevi tamamlayabilir, önemli bir sınavdan geçebilirsiniz. İletişim kökenli yani yazma, konuşma yapma, tanıtım gibi işlere odaklanabilir ve birkaç gün içinde tamamlayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ödemeler, alacaklar ve diğer para işleri ön plana çıkacak. Ayrıca iş veya özel hayattaki partnerinizle kısa bir seyahat çıkabilir veya önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Karşınızdaki kişi yani eşiniz, ortağınız, yakın arkadaşınız veya işbirliği yaptığınız başka bir kişi çok ısrarcı olabilir ve kendi fikirlerini kabul ettirmek için baskı yapabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bu dönemde gezegenler size en uzak konumdadır ve sizi fazla desteklemez. Ama burcunuzda senede bir kez oluşan dolunayla beraber merkezde olacak ve olayları siz yönlendireceksiniz. Sizin için özel olan bir mesele dolunayla beraber sonuçlanabilir. İş için seyahate çıkabilir veya önemli görüşmeler yapabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bu hafta sonunda içe dönük bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bilmediğiniz şeyleri öğrenecek ama yine karşı tarafla ilgili emin olamadığınız durumlar yaşayacaksınız. İş ya da özel yaşamdaki partneriniz, işbirliği yaptığınız ve avukat, ajans gibi sizi temsil eden aracıların gerçek niyetini anlamak kolay olmayacak. 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bu hafta sonunda düğün, parti, okul yemeği, doğum günü gibi etkinliklere katılabilir ve arkadaşlarınızla biraraya gelebilirsiniz. İşler yerine, sağlığınızla ilgili tam bilemediğiniz durumlar, alerji veya ilaçların yan etkileri rahatsız edebilir. Haftanın ikinci yarısında eve ait konular veya babanızla ilgili meselelere odaklanacaksınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Dolunayın ışığı, iş veya ev yaşantınızda bir durumun netleşmesine yardımcı olacak. İş yerinizde özellikle kadın bir yöneticiyle ilgili haberler alabilirsiniz. Bu işlerle uğraşırken sevgiliniz veya çocuğunuzu ihmal edebilir ve bir yanlış anlaşılma yaşayabilirsiniz. Önümüzdeki cuma günü çok romantik etkileşimler var.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Doğaya çıkmak, seyahat, uzak ülkeler ve farklı kültürler çok cazip gelecek. Yabancılarla görüşebilir, yurtdışı bağlantılı işler yapabilir, seminer ve kurslara katılmayı düşünebilirsiniz. Eve ait meselelerden dolayı kararsızlık yaşamanız mümkün. Önümüzdeki hafta sonuna doğru ise para meseleleri ön plana çıkacak.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak (HAFTANIN ŞANSLISI)

Burcunuzdaki gezegenlerin enerjisi sizi ön plana çıkarıyor, dominant olma eğilimi veriyor. İkna gücünüz de her zamankinden fazla olacak. Bu hafta sonunda ortak para konularıyla ilgilenebilirsiniz. Hisse, miras, borç gibi kaynaklarla ilgili bir mesele sonuçlanabilir. Önümüzdeki hafta sonuna doğru ise seyahat imkanları artıyor.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat (HAFTANIN ŞANŞSIZI)

Eşiniz, sevgiliniz, ortağınız, yakın arkadaşınız veya avukat, ajans gibi sizi temsil eden aracılar son sözü söyleyecek ve size de kabul etmek düşecek. Yine de zaman zaman duygusal anlar getiren neşeli bir dolunay olacak. Ancak parayla ilgili konularda kararsız kalabilirsiniz, veya sizden kaynaklanmayan belirsizlikler olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bu hafta sonunda günlük işlerden dolayı çok meşgul olabilirsiniz. Bitirmeye çalıştığınız işler, teslim etmek üzere olduğunuz projeler nedeniyle çok çalışmanız gerekebilir. Ya da bir projeniz en sonunda onaylanabilir. Kararsız kalabilir ve durumlardan emin olamayabilirsiniz.  Alternatif olarak ihmal ettiğiniz sağlık kontrollerini yaptırabilirsiniz.