Satürn’ün gölgesinde kalacağız

Kolay bir hafta olmayabilir zira Satürn’ün soğuk gölgesi tüm haftayı donduracak ve bu haftanın dolunayını sertleştirecek. Dolunayın enerjisi, gelişmeleri hızlandırıp sonuca götürmeye çalışırken, Satürn bir takım engellerle işleri yavaşlatacak. Bir yandan da Neptün’ün sert etkisi, ortamı sis bulutuyla kaplayacağından, gerçekler yerine, gerçek zannettiğiniz şeylerle oyalanabilirsiniz. Önemli kararlar ve girişimler için uygun bir hafta değil. İzlemek, beklemek, temkinli olmak, her şeyi kuralına göre ve hiç kestirmelere sapmadan yapmak gerekecek. Kısa yolu dener veya hile yaparsanız, her şeyi yeni baştan yapmak ve aynı yolları bir daha geçmek zorunda kalabilirsiniz.

25 Mayıs doğumlu İkizler ile 26 Kasım doğumlu Yaylar dolunayın enerjisini direkt olarak hissedecek ve sadece bu hafta değil, tüm bir sene önemli meseleleri sonuçlandırmaya çalışacaklar. Hafta başında ise 11 Ekim doğumlu Teraziler ile 8 Nisan doğumlu Koçlar, aşkta ve parayla ilgili konularda kısa bir şok yaşayabilirler. Beklenmedik ya da tuhaf gelişmeler olabilir.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Hareketli bir hafta geçireceksiniz. Yazışmalar ve iletişim trafiği çok yoğun olacak. Toplantılara katılabilir, pek çok haber alabilirsiniz. Ulaşımla  ya da arabanızla ilgili bir durum netleşebilir. Ya da yakın akrabalarla ilgili gelişmeler olabilir ve çok sık görüşebilirsiniz. Ancak bu sert ve huzursuz dolunayda bazı korkularınız yüzeye çıkacak ve sürekli kafanızı karıştıracak. 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yüksek miktarda harcama veya ödemeleriniz olabilir. Zam bekliyorsanız bu sert dolunayda alamayabilirsiniz. Kredi, borç, miras, nafaka, hisse, telif, komisyon, vergi gibi ortak kaynaklar birkaç sene sizi zorlayacak veya eş ya da partnerinizin geliri pek artmayacak. Arkadaşlar ise bilerek ya da bilmeden sizi yanıltabilirler.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda oluşan dolunay önemli meseleleri tamamlamanıza yardımcı olacak. Güç sizde! Ancak bu defa engellerle dolu, zor, karmaşık ve bulanık bir ortam var. Partnerinizin bir sıkıntısı olabilir, Kariyerinizde ise belirsizlikler olacak. Ya da anne veya babanızın hayatında belirsizlikler olabilir. Bu arada partneriniz kariyer kararlarınızı etkileyecek.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Dolunayın yoğun enerjisi uykunuzu bölebilir! Bu dolunayın ışığı bazı sırları su yüzüne çıkaracak ve iç dünyanızı karıştıracak. Günlük işlerle ilgili veya evde veya işteki yardımcılarınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir. Yurt dışı, yabancılar, eğitim, medya bağlantılı konularda belirsizlikler olabilir, gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz ve sizi bilerek yanıltabilirler.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yalnız olmayacak ve kalabalık ortamlarda bulunacaksınız. İş ya da sosyal amaçlı büyük bir davet ya da organizasyona katılabilirsiniz ama para konuları biraz sıkıntılı görünüyor. Çocuklarla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Aşkta da zorluklar var, yaşı epey büyük bir sevgiliniz veya sevgilinizin işleri yoğun olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül (HAFTANIN ŞANSLISI)

Aynı anda hayatınızın birkaç alanı birden sizi sıkıştıracak. Dolunayla ortaya çıkan kariyer gelişmeleri, ev ve anne babaya ait artan sorumluluklar ve partnerle ilgili belirsizlikler yüzünden zorlanabilirsiniz. Siz zaten verici bir burçsunuz; işlerinizi mükemmel yapmaya çalışırken kendinizi yıpratabilir ve hırçınlaşabilirsiniz. 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim (HAFTANIN ŞANSLISI)

Bu gerilimli haftadan siz de nasibinizi alacaksınız ama burcunuzdaki Mars’ın enerjisi olayların kontrolünün sizde olmasını sağlayacak. Anne babanız dışında kalan akrabaların hayatında zorluklar olabilir, ilişkinizde sorunlar olabilir. Öğrenciyseniz birkaç yıl dersler zor olabilir. Ulaşım ve arabadan dolayı da kısıtlanabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bu hafta para meseleleri sizi uğraştırabilir. Dolunayla birlikte büyük bir ödeme çıkabilir. Maddi konular sizi kısıtlayacak.  Önümüzdeki birkaç yıl maaşınız artmayabilir. Diğer yanda aşk gözünüzü körleştirebilir ve sevgilinizi gerçekte olduğu gibi göremeyebilirsiniz. Sevgiliniz ve çocuklarla ilgili belirsizlikler de olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Hayatınızın önemli, zor ama gelecek için yatırım yapacağınız bir dönemindesiniz. Yavaşlayabilir ve kısıtlanabilirsiniz, sorumluluklarınız artabilir. Eviniz, başka bir mülk veya babanızla ilgili bilmediğiniz durumlar veya belirsizlikler yüzünden zorlanacaksınız. Eşiniz, ortağınız veya sevgilinizle ilişkiniz mercek altında olacak.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bu hafta çok meşgul olacaksınız. Dolunayın ışığı altında bir projeyi teslim etmek için çok çalışabilirsiniz. İşlerin yanında perde arkasında dönen entrikalarla uğraşmanız gerekebilir. Akrabalarla ilişkinizde belirsizlikler olabilir ve sizi istemeden de olsa yanıltabilirler. Yola çıkarsanız, arabanıza bakım yaptırın ve kış lastiklerini taktırın.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çok romantik gibi görünen aldatıcı bir dolunay yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda, çocuklarla ilişkinizde ve hamilelikle ilgili belirsizlikler olabilir ya da siz kararsız kalabilirsiniz. Kararsızlığınızın asıl nedeni maddi konular olmalı zira hayatınızın bu alanı sanki sis bulutuyla kaplı gibi görünüyor. Parayla ilgili aldatılmanız da mümkün, dikkatli olun!

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Dolunayla beraber hayatınızda önemli bir meseleye son noktayı koymanız mümkün. Aslında bu dönem önemli kararlar için uygun değil zira ortam sisli. Hem iş, hem de ev hayatınızda dönüm noktası gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde belki de yeni bir şey öğrenmeye başladığınızdan çıraklık döneminden geçiyorsunuz.