Satürn’ün soğuk gölgesinden korunun

Bu hafta Güneş’e yaklaşan Satürn’ün soğuk gölgesine rağmen neşemizi koruyabilir ve sürpriz çıkışlar yapabiliriz.

Satürn hafta boyunca Güneş’in yakınında ama 10 Aralık Cumartesi günü kavuşum yapacaklar ve soğuk bir gün olacak. Satürn, Güneş’in ışığına gölge yaparak enerjisini bir miktar düşürecek. Neyse ki, aynı anda Güneş’in hem Jüpiter, hem de Uranüs ile yapacağı uyumlu etkileşim sayesinde başka alanlarda yüzümüz gülecek ve enerjimiz o kadar da düşmeyecek. Satürn tasa demektir; karamsarlık verir, kısıtlanma ve yalnızlık getirebilir. İnsanı hayatın zor dersleriyle olgunlaştırır ama aynı zamanda güçlü kılar ve uzun vadeli sağlam adımlar atmaya zorlar.

KOÇ  21 Mart - 20 Nisan 

Aşk hayatınız veya çocuklarla ilgili bir konuda geçici bir karamsarlığa kapılmanız mümkün ve bunun eğitim, yurt dışı, seyahat ya da İnternet ve yayımcılıkla ilgisi olabilir. Yaratıcılığınız da kesintiye uğrayabilir ama neyse ki, dahice fikirler ve sıradışı çözümler bulabileceksiniz. Arkadaşlarla birlikte olabilir ve kalabalık grupların sizi canlandırdığını fark edebilirsiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Kariyerinizde güçlü bir duruşa sahipsiniz ve kararlı bir şekilde yolunuzda ilerleyebilirsiniz. . Gelecek haftalarda sürecek olan yeni bir eğilim ise otorite figürleri arasında popüler olmanızı sağlayacak ve sıkı çalışmanızın yanında iyi ilişkileriniz de tüm kapıları açabilecek. Bir sene boyunca alacağınız proje, görev ve müşteriler tahmin ettiğinizden çok daha büyük kazançlar getirecek.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran       

Aşk, yeni başlayan ilişkiler ve çocuklar yüzünüzü güldürüyor ama evlilik, uzun ilişki ve ortaklıklarda sorun yaşıyor olabilirsiniz. Belki ilişkiniz bir sınavdan geçiyor, belki de partnerinizin kendiyle ilgili başka sıkıntıları var. Her ne ise bu durumu cumartesi günü gözünüzde büyütebilirsiniz. Neyse ki, arkadaşlar ve çocuklarla beraber eski neşenize kavuşabileceksiniz.  

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Ya hiç işiniz yok, ya da tam tersi işiniz çok olabilir ama yardımcınız olmayabilir ve her durumda işler yüzünden endişelenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir meseleyi gözünüzde büyütmeniz ve cumartesi günü yakınlarında kendinizi çok yorgun hissetmeniz de mümkün.  Maaş dışında komisyon, hisse, kredi gibi bir kaynaktan para gelebilir.

ASLAN  23 Temmuz - 23 Ağustos   - HAFTANIN ŞANSSIZI

Sizi yöneten Güneş’tir ve soğuk Satürn’ün varlığı en çok sizi etkileyebilir. Üşüyebilirsiniz! Enerjiniz her zamankinden düşük olabilir. Ayrıca yeni bir ilişkide ve çocuklarla ilgili sorumluluklardan dolayı kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Kardeş, kuzen, teyze, hala gibi yakınlarınız da yanınızda olabilir ve karamsarlığı atlatmanızda yardımcı olabilirler.

BAŞAK  24 Ağustos - 22 Eylül 

Günlük işleriniz yoğun ama hızlı bir şekilde halledecek ve ilerleyebileceksiniz. Elinizdeki proje, görev veya müşteri sayesinde maaşınız dışında sürpriz bir gelir elde edebilirsiniz. Kredi, miras, hisse, telif, nafaka, tazminat, komisyon, prim tarzı kazançlarınız olabilir. Eviniz veya başka bir mülkten para kazanmanız da mümkün.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Aşk ve ilişkilerden yana şansınız açık, eğlenecek ve mutlu olacaksınız. Sürprizler olabilir. Ancak kardeş, kuzen, hala gibi yakın akrabalarınızın sıkıntıları veya ilişkinizde bir takım zorluklar olabilir. Öğrenci iseniz okulda zorlanabilirsiniz. Yazı, araştırma, tez gibi iletişim kökenli bir işle uğraşabilirsiniz ve bu proje yavaş ilerleyebilir.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Evinizdeki yoğun hareket devam ediyor. Evle ilgili planlarınıza odaklanmış olmalısınız. Tamirat, taşınma, ev satma, satın alma, kiralama, yeni mobilyalar, düzenleme veya misafir ağırlamakla meşgul olacaksınız. Ancak parayla ilgili kaygılarınız ve işin içinden çıkamayacağınızı düşüneceğiniz anlar olabilir. Perde arkasından birisi yardımcı olabilir. 

  YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Burcunuzdaki Satürn ile olgunlaşıyor hatta “bilge” oluyorsunuz! Vazgeçemem dediğiniz bazı şeyleri geride bıraktınız. Yeniden bir temel kuracaksınız ve bu temel o kadar sağlam olacak ki, bir ömür sürebilecek. Hayatınızın bazı alanlarında kısıtlansanız bile aşk ve çocuklarla ilgili sürprizler sizi sürekli motive edecek

OĞLAK  22 Aralık - 20 Ocak

Hem kariyeriniz, hem de evle ilgili fırsatlar ve kolaylıklar bulabileceğiniz bir haftadasınız. Ev veya anne babanızla ilgili gelişmeler aniden olabilir ve sürpriz gelebilir. İşinizde ise önümüzdeki bir yıl yükselme ve hedeflediğiniz zirveye varma şansınız çok yüksek. Bu hafta perde arkasından yardım alacak, gizli görüşmeler ve adımlar atabileceksiniz.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Her zamankinden enerjik ve motivesiniz. Spontan bir seyahate veya hafta sonu kısa bir geziye çıkabilirsiniz. Başkalarıyla yüzyüze görüşmeler ve yazışmalarla meşgul olabilirsiniz. Yakın akrabalarla daha sık bir araya gelmeniz mümkün.  z. Diğer yanda yurt dışı bağlantılı işler ve yabancılar size büyük fırsatlar ve de şans getirecek.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  - HAFTANIN ŞANSLISI

Bir süre daha gizli hareket etmeniz, gücünüzü göstermeden mücadele etmeniz gerekecek. Gizli görüşme ve toplantıların sonucunda sürpriz bir kazanç elde edebilirsiniz veya maaşınıza zam gelebilir. Aslında kariyerinizde çıraklık dönemindesiniz. Hafta sonuna doğru altından kalkamayacağınızı düşünebilirsiniz ama durumunuz o kadar kötü değil!