Schulz efendi ‘ayar veriyor’!

Papaz okulunda derin  bir eğitim alan Schulz, eğitim ve öğretimini verdiği ağırlıktan olsa gerek “siyasette çok hızlı gidiyor”! Türkiye’de “eğitim şöyle, böyle” diyen bu insanların hepsi Vatikan’ın eğitim kurumlarından! Onlara manevi değerlerini yaşamak hak, ama onların mantığına göre bizlere değil!

 Gün geçmiyor ki, bu arkadaşlardan biri; Türkiye’ye ayar vermesin, değerlerimize hakaret etmesin... Uzun lafın kısası; bu arkadaş ve bu arkadaş gibiler tahammül sınırlarını çoktan aştı...

Sevgili dostlar, birkaç hafta önce yazmıştım ARŞİVDE VAR, fakat bu arkadaşın son konuşmaları sonrası yeniden yazmak istiyorum...

AB Parlamentosu Başkanı Schulz iki parmağını “silah şeklinde” yaparak Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında haddini aşan açıklamalar yapmıştı hatırlarsanız! Akıllanmadı, akıllanmayacak gibi!

Sevgili dostlarım, neyin kafası bu, anlayabilmiş değilim! “Erdoğan’sız Türkiye” projesine kendilerini çok kaptırmışlar herhalde! Tek kaldıkları “istedikleri gibi bir Türkiye” değil! Başta bazı AB’li siyasetçiler ve Schulz efendi şu mantığa da kendilerini çok ama çok kaptırıyorlar; NASIL OLSA ANLAŞMAYA İMZA ATTIRDIK, TÜRKİYE’YE İSTEDİĞİMİZİ, HER ŞEYİ YAPTIRABİLİRİZ! CUMHURBAŞKANI BİLE BİZİ DURDURAMAZ!

Bu noktada bu kardeşlere aşağıdaki satırları gösteriyor ve “İYİ OKUYUN SCHULZ efendi ve kafadaşları” diyorum!

Bakın ne diyor Sayın Cumhurbaşkanımız dün yaptığı konuşmada;

“AB ADIM ATMAZSA TÜRKİYE’DE ANLAŞMAYI UYGULAMAZ... (Geri Kabul Anlaşması) Burada takip edilmesi gereken bir süreç vardır, belli şartlar vardır. Şayet Avrupa Birliği, atması gereken adımları atmaz, taahhütlerini yerine getirmezse, Türkiye de anlaşmayı uygulamaz. Şahsen, benim onayımdan geçecek olan bu tür şeylerde asla bir iade, onay almaz. Her şey verilen söz neyse, mutabakat metni neyse o metne göre olur”...    

Bu satırlar sonrası “parmağını ülkeme, milletime, Lider’ime sallayan” Schulz ve benzeşlerine şu notu düşmek istiyorum; 200 yıldır bu coğrafya’da kan döküyorsunuz! Gözyaşlarının ana sebebi sizlersiniz. Dedeleriniz Yunan ordusunu taşeron kılarak, bu topraklarda bebekleri süngülere geçirirken, bu millet o süngüleri de, o parmakları da kırdı! Yıl 2016 ve siz hala Türkiye Cumhuriyeti’ne, Türk Milleti’ne ve LİDER’e parmak sallıyorsunuz!

Sevgili dostlarım, daha fazla yazmaya gerek yok! Adam olana bu kadarı bile çok! “Bizim Erdoğan’la işimiz olmaz, ne istersek yaparız” mantığı içindeki bu akıl fukaralarına bir cümle ile veda edeyim; BU ÜLKEDE HALKIN SEÇTİĞİ VE DEVLETİNİ EMANET ETTİĞİ BİR LİDER VAR! BU HALKA VE TERCİHLERİNE SAYGI DUYDUĞUNUZ SÜRECE BİZİM İÇİN VARSINIZ! AKLINIZI BAŞINIZA ALIN!