Sebze ve meyve suyundan yararlanın

Kışın grip, soğuk algınlığı, nezle ve üst solunum yolu hastalıklarından korunmak için sebze ve meyve suyu karışımlarından destek alın. Bağışıklık sistemini güçlendiren bu içecekler aynı zamanda bir vitamin deposu.

Havalar gittikçe soğuyor ve hastalıklar yakamızı bırakmıyor. Grip, soğuk algınlığı, nezle veya diğer üst solunum yolu enfeksiyonlarından korunmak için yeterli ve dengeli beslenmenizin dışında size önereceğim bu özel formülleri her gün düzenli olarak yapmanız vücudunuzu demir kadar güçlü yapıp kışın soğuğuna kalkan gibi korunabilirsiniz.

Karnabahar karaciğer dostu

Karnabahar ve lahanadan oluşan sebze suyu size direnç kazandıracaktır. Çünkü C vitaminin çok iyi bir kaynağı olan karnabahar, aynı zamanda folat, B5, B6 vitamini ve potasyum, manganez ve omega-3 yağ asidi içinde iyi bir kaynaktır. Lif içeriği yüksek ve düşük kalorilidir. 100 gramında; 27 kalori içerir. Lahana da diyet lifinin, manganez, folat, B6 vitamini, potasyum ve omega-3 yağ asitlerinin çok iyi bir kaynağıdır. B1 (tiamin), B2 (riboflavin), kalsiyum, A vitamini ve proteini de içeren bu sebze 100 gramında 24 kalori içerir. 150 gram beyaz lahana günlük K vitamini ihtiyacının yüzde 91.7’sini, C vitamini ihtiyacının ise yüzde 50.3’ünü karşılar. Katı meyve sıkacağınızda lahana ve karnabaharın suyunu çıkarın. Gece yatmadan önce için. Bağışıklık sistemini güçlendirecek bu içecek yüzlerce bitkisel yararlı besin bileşeni ile sağlığınızı koruyabileceksiniz.

Sabahları antiaging dopingi

Portakal, nar ve mandalinayı ikiye bölüp suyunu çıkarın. Sabah uyandıktan sonra aç karnına için. Neden mi? Antioksidan kapasitesi oldukça zengin bu meyveler önemli miktarda da potasyum, lif, B ve A vitamini içerir. İçerdikleri zengin C vitaminiyle, direnme gücünü artırır.