Seçim değil intikam peşindeler

28 Şubat darbesini yapanlardan lâyıkıyla hesap sorulamadığından hâlâ konuşma cesaretini buluyorlar. Atılacakları hücre köşelerinde sadece ve sadece gardiyandan ilaç saatinde ilacını istemeleri gereken 28 Şubat unsurları “intikam” diye ürüyor! 

Adaletin tesis edilemediği yerde marazın çıkmaması mümkün mü? Henüz 28 Şubat cuntası hakkında adalet tesis edilemediğinden 28 Şubat’ın illetlileri Müslüman Anadolu halkına parmak sallamaya devam ediyor. Ne diyelim, o parmakları kırma mevkiinde olup da kırmayıp sallatanlar utansın!.. 

İşte o parmak sallayanlardan biri, 28 Şubat’ın illetlilerinden Hüsamettin Cindoruk. 3 gün önce “İntikam, intikam” diye ürüyüp durmuş. İlletli Cindoruk neyin intikamını istediğine geçmeden önce şahsiyeti hakkında kısa bir hatırlatma: 28 Şubat cuntasının siyasi unsurudur. Cunta adına, kurucusu olduğu Doğru Yol Partisi’ni parçalama operasyonunu gerçekleştirdi. Refah Partisi’yle koalisyon yapan Tansu Çiller liderliğindeki Doğru Yol Partisi 28 Şubat cuntasının hedef tahtasına oturmuştu. 

28 Şubat cuntasının siyasi kanadının lideri, dönemin Cumhurbaşkanı mevtâ Süleyman Demirel kendisi için kurulan ve kendisini Cumhurbaşkanlığı’na taşıyan Doğru Yol Partisi’nin ipini Cindoruk eliyle çekmişti. Cuntanın direktifiyle Demokrat Türkiye Partisi’ni kuran Cindoruk DYP mensubu milletvekillerinin bir bölümünü tehdit ve vaatlerle partisine geçirdi. Böylece RefahYol hükûmeti, cuntadan yana tavır alan DYP’li bakanların istifalarının ardından bitme noktasına geldi; darbecilerin arzusu gerçekleşmiş oldu. 

28 Şubat darbesinde cuntanın kendisine verdiği görevi başarıyla îfâ eden Cindoruk yine sahneye çıkmış. Yazımın başında da yazdığım üzere, 28 Şubatçılar lâyıkıyla yargılansaydı şu an hücresinde sadece ve sadece gardiyandan ilacını istemek için ağzını açacak olan Cindoruk 31 Mart’ta intikam almaktan bahsedebiliyor. Cindoruk, "Bu seçim Cumhuriyetin kurucu rejimi parlamenter demokrasinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden intikam seçimidir.” 

Cindoruk, eski köhnemiş, Müslüman Anadolu halkının ensesinde sürekli boza pişiren bürokratik oligarşi rejimin, vatan evlatlarının oylarıyla kurulan Başkanlık sisteminden intikam almasından bahsediyor. Cindoruk da umutlarını, FETÖ ve PKK terör örgütleri gibi 31 Mart’taki yerel seçimlerde Ak Parti’nin oy kaybetmesine bağlamış. “Ne bekâ meselesi, alt tarafı belediye başkanı seçeceğiz” diyen ahmak soyuna selâm olsun!.. 

FETÖ’cüsü, PKK’lısı, 28 Şubatçısı; cemiyet içerisinde ne kadar illetli unsur varsa 31 Mart sonrası intikam almanın hesabını yapmışlar, icraya geçmek için seçimde Ak Parti’nin oy kaybetmesini bekliyorlar. 

Sadece içimizdeki illetliler mi? Yeni Zelanda’da Cuma namazı sırasında cami basıp 50 kardeşimizi katledenler de intikam için gün sayıyorlar. Haçlı terörist üzerinden servis edilen manifestoda her şey o kadar aşikâr ki… 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında, "Turistler Sultanahmet, Süleymaniye, Fatih Camii'ne geliyorlar, herhangi bir ödeme yapıyorlar mı? Aynı şeyi Ayasofya'da da yaparlar. Müze statüsünden çıkar. Zaten daha sonradan buraya böyle bir statü verildi. Bu da yine CHP zihniyetinin bir adımıdır. Bu adımı değiştiririz" diyerek intikamcıları panikletti. Başkan Erdoğan’ın bu müthiş hamlesine bizler de sandıkta aynıyla mukabele etmeli ve intikam nasıl alınır göstermeliyiz. 31 Mart’ta Haçlıların ve onların içimizdeki unsurların umutlarını sandığa gömelim!.. 

Ya Muntakim Allah, bizi intikamına memur eyle!