Senenin en parıltılı günü yaşanabilir

Bu hafta senenin en güzel etkileşimlerinden bazıları oluşuyor. Şanslı Jüpiter, 26 Ağustos Salı günü Güneş ile kavuşum yaparak çok hoş bir enerji açığa çıkarıyor. Ayın, hatta senenin en parıltılı günlerinden birini yaşayabiliriz. Ancak bu enerjiyi aktive edebilmek için istediğimiz herhangi bir şey için girişimde harekete geçmeli. Fırsatlar geldikleri hızla kaybolabilir.

26-27 Ağustos doğumlu Başaklar bu enerjinin direkt olarak hedefindeler. 24 Nisan doğumlu Boğalar, 25 Aralık doğumlu Oğlaklar ardından 22 Şubat doğumlu Balıklar, 27 Ekim doğumlu Akrepler ve 25 Haziran doğumlu Yengeçler de Jüpiter’in fırsatlarla dolu, bereketli titreşimlerinden yararlanabilecekler. Bu dolunayda Denizler Tanrısı Neptün de aktif olduğundan su ve yağmurdan kaynaklanan zararlar ve hava koşullarında aşırılıklar oluşabilir. Sel, su baskını, toprak kaymalarına dikkat! 29 Ağustos doğumlu Başaklar, 28 Kasım doğumlu Yaylar, 25 Şubat doğumlu Balıklar ile 27 Mayıs doğumlu İkizler Neptün’ün aşırılıklarından etkilenebilirler. Neptün romantizm getirecek ama sis bulutu kafaları karıştırabilir ve gerçeklerin üzerini örtebilir.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

BU hafta iş yerinizde fırsatlar olabilir. Yeni görev, müşteri ve projeler ileride tahmininizin üzerinde büyük başarılar getirebilir. Büyük, küçük tüm işleri ciddiye alın. Dolunay ise karanlık bir noktaya ışık tutacak; bilmediğiniz şeyleri öğrenebilirsiniz ya da sizin sırlarınız açığa çıkabilir. Bir duygusallık yaşayabilir, gözyaşı dökebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayatınızda renkli ve hoş bir dönem başlıyor. Yaratıcılığınız artacak ve kendinizi çok daha rahat ifade edebileceksiniz. Son yıllarda yaşadığınız partnerle ilgili sorunlar bitti veya bitmek üzere. Üstelik bir yıl içinde aşık olabilir, hamilelik ve çocukla ilgili haberlere sevinebilir ve sanat gibi yaratıcı alanlarda çok başarılı olabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İşinizde veya evinizde önemli değişiklikler olabilir. Daha büyük bir eve taşınabilir, ev satın alabilir veya bir mülk satışından kazanç sağlayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler olabilir veya annenizle ilgili bir mesele sonuçlanma aşamasına gelebilir. Bu durum her neyse belirsizlik olabilir ve kararsız kalabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Size yol görünüyor. Sadece bu hafta değil önümüzdeki bir yıl lüks ve konforlu seyahatlar olacak. Cuma günü oluşan dolunayın yakınlarında deniz kenarında şık bir yerde romantik bir tatil yapabilirsiniz. Partneriniz sizi bu defa her konuda destekleyecek. İş ortağınızla anlaşma yapabilirsiniz ama hukuki detaylara dikkat.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Parayla ilgili meseleler ön plana çıkıyor. Hem maaşınızı artırma şansınız olacak, hem de komisyon, kredi, telif, miras, hisse, sigorta, vergi kaynaklardan para alabileceksiniz. Cuma günü oluşan dolunayda sonuç alacaksınız. Hayalinizdeki bir şeyi satın da alabilirsiniz. Enerjiniz yüksek ve kendinizi cüretkâr hissedeceksiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül (HAFTANIN ŞANSLISI)

Hayatınızın en önemli dönemlerinden biri başlıyor. Bir yıl içinde büyük değişimlerden geçebilirsiniz. Küçük gibi görünen olaylar, tesadüfler büyük gelişmelerin öncüsü olacak. Belirli alanlara odaklanmalı ve girişimlerde bulunmalısınız. Romantizm ve belki de gözyaşı olabilir. Yakın ilişkiniz, evlilik ve ortaklıklar ön plana çıkacak.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Sosyal hayatınız canlı ve dışa dönük bir ruh halinde gibi gözükseniz de içinizde çok şey olup bitiyor. Önümüzdeki yazdan itibaren hayatınızın en güzel dönemlerinden biri başlayacak ama o zamana dek biraz içe kapanıp hazırlık yapmanız gerekecek. Terapist gibi bir uzmandan yardım alıp hayatınızdan fazlalıkları atabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Romantik bir dolunay ve duygusal anlar sizi bekliyor. Bir aşk ayaklarınızı yerden kesebilir. Balık burcu özelliklerine sahip birine aşık olabilirsiniz. Hamilelik ve çocuklarla ilgili konular da duygusallaşmanıza neden olabilir. Dolunayla beraber ilişkinizde önemli bir dönüm noktasından geçebilirsiniz. Bir hayalinize çok yaklaştınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bu hafta eviniz veya işinizde önemli bir gelişme yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde farkına varmasanız bile çok büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gelen telefon, mesaj ve haberlere çok dikkat edin, tahmin ettiğinizden çok daha büyük olayların başlangıcında olabilirsiniz. Evinizde sudan gelebilecek zararlara karşı dikkatli olun.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Romantik bir seyahate çıkabilir veya dolunayla beraber çıktığınız seyahatten dönebilirsiniz. Balık burcundaki dolunay deniz kenarlarının çok romantik olacağına işaret ediyor. Diğer yanda yurt dışı, denizaşırı seyahatler, üniversite, medya bağlantılı bir mesele size şans ve fırsatlar sunacak. Yıl boyunca, bu konularda gelişme olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Parayla ilgili büyük gelişmeler olabilir. Maaşınızı artırabilir, ilave gelir kaynakları bulabilir veya ortak gelirlerle ilgili bir meseleyi halledebilirsiniz ama farkına varmayacağınız unsurlar devrede olacak. Aldatılabilirsiniz, dikkatli olun. Kredi, borç, miras gibi kaynaklarda fırsat var. Geliriniz öyle ya da böyle artacak rahatlayacaksınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Evlilik, ortaklık ve birebir yakın ilişkilerde hayatınızın en şanslı yıllarından biri başlıyor. Bir yıl içinde evlenebilir, nişanlanabilir, ortaklık kurabilir veya eş adayınız ile tanışabilirsiniz. Kararsız kalmanız ve kendinizden kaynaklanan belirsizliklerle mücadele etmeniz de mümkün. Bu dolunayda aşık olabilirsiniz.