Seni Kafiristan’a götürecek HDP gemisine binme...

Ey Müslüman Kürt kardeşim, sana diyorum, sen sen ol, sakın seni kafiristan’a götürecek HDP gemisine binme... 

HDP’nin ne Kürtlükle alakası var, ne de Müslümanlıkla...

HDP’nin zerre kadar Kürtlükle alakası olsaydı Kürt inkârını ve katliamını sonlandıran Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye düşmanlık yapmazdı. Bugün Kürt inkârı yoksa ve Kürtçe’nin önündeki bütün yasaklar kaldırılmışsa bunu sağlayan lider Recep Tayyip Erdoğan’dır, bunu sağlayan parti de AK Parti’dir.

Peki HDP ne yapıyor?

Kürtleri kendinden bilen ve Kürtleri tıpkı bu ülkenin Türkleri gibi hür ve eşit vatandaş kılan Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye düşmanlık yapıyor.

Hatta düşmanlıkta CHP’ye rahmet okutturuyor. Kürt inkârcısı ve katliamcısı CHP’ye göz kırparken AK Parti’ye düşmanlık besleyen HDP’nin Kürtlükle alakalı olduğunu söylemek mümkün mü? HDP’nin İstanbul’dan CHP’nin ideolojik genlerini üstünde taşıyan Alevici milletvekili adayının Alevi kardeşlerimize yönelik sarf ettiği şu sözler manidardır: “HDP’ye verdiğiniz her bir oy Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapar.!”

Yanlış duymadınız, HDP’li aday HDP’ye verilecek oyların Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapacağını söylüyor. İlginç ve düşündürücü değil mi?

***

HDP-CHP aynı ideolojik aşiretin üyesidirler. Her ikisi de aynı ideolojik genlere sahiptirler.

Her ikisi de dinle ve dindarlarla sorunludurlar. HDP, Kürtleri CHP’lileştirme projesidir.

HDP, çözüm sürecini sabote etmek isteyenlerin projesidir. HDP’nin sadece CHP ile değil Pensilvanya ile geliştirdiği ittifak tam da bunun belgesi hükmündedir. Ey Müslüman Kürt kardeşim, HDP üzerinden senin kıblen değiştirilmek isteniyor.

Sen buna izin verecek misin?

***

HDP’nin Kürtlükle alakası olsaydı Barzani’ye düşmanlık etmezdi. HDP ne hikmetse Barzani’ye de düşmanlık yapıyor, Şiwan Perver’e de... Ama HDP nedense Kılıçdaroğlu’nun CHP’siyle, Pensilvanya’daki o çakma mesihle kirli bir işbirliği içinde...

Kime karşı? Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye karşı... Soruyorum: Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Kürtlere ne gibi kötülükler yaptı?

Kürtlerin varlığını mı inkâr etti? Dilini mi yasakladı? Asimilasyon ve cebri politikalar mı izledi? Şeyh Said’i mi astırdı Recep Tayyip Erdoğan? Bunların hepsini yapan CHP iyi, ama ret, inkâr ve asimilasyon politikalarını sonlandıran AK Parti kötü öyle mi?

Bu mudur Kürtlük davası?

TRT Kürdi açarsınız, MHP’den daha fazla HDP rahatsız olur. Üniversitelerde Kürdoloji enstitüleri ve Kürt dili ve edebiyatı bölümleri açarsınız, HDP rahatsızlık duyar. Özel okullarda Kürtçe eğitim ve öğretim yapabilme imkanını sağlarsınız, HDP derin bir memnuniyetsizliğe gömülür.  Neden acaba?

Olağanüstü hal rejimi kaldırılır. Köy yakmalar son bulur. Kürtlere kan kusturan JİTEM’in varlığına son verilir. Kürtlerin gasp edilmiş hakları iade edilir bir bir. Kürtçe’ye vurulan prangalar sökülür tek tek. Ama nedense “Kürt partisi” olduğunu söyleyen HDP bütün bunlardan rahatsızlık duyar.

Soruyorum sana ey Müslüman Kürt kardeşim: Bu HDP kimin partisidir?

***

Kürtleri Recep Tayyip Erdoğan düşmanı kılmaya çalışan HDP aynı zamanda Barzani’ye de düşmanlıkta sınır tanımıyor.

Çünkü Barzani R. Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin Kürt sorununu eşitlikçi vatandaşlık anlayışı temelinde çözen politikalarına destek veriyor. HDP’nin Kobani/IŞİD yalanını da Barzani ortaya koydu. Ne dedi Barzani: “Türkiye olmasaydı Kobani düşerdi.”

HDP ise tam tersini söylemeye devam ediyor. AK Parti hükümetinin IŞİD’i desteklediği yalanını sürdürmekte bir beis görmüyor. İşleri güçleri yalan ve tezvirat... Tek amaçları var: Kürtleri Erdoğan’ın ve AK Parti’nin düşmanı kılmak... Erdoğan’a “Seni muhtar seçtirmeyeceğiz!” diyen güçlerle aynı saftalar... HDP’liler de, “Seni başkan seçtirmeyeceğiz!” diyorlar... Kürtleri Erdoğan/Barzani düşmanı kılmaya çalışan HDP’nin kimin projesi olduğu aşikâr.

***

Ey benim dindar Kürt kardeşim, Kürtlük saikiyle HDP’ye oy vermeyi düşünüyorsan bin kere düşün derim. Çünkü HDP’nin Kürtlükle zerre miskal alakası yok..

Camide beş vakit namaz kılan ey Kürt kardeşim, sana uzatılan kadın elini, “abdestim bozulur!” gerekçesiyle tutmazken HDP’ye oy vereceğini söylüyorsan bil ki bindiğin o HDP gemisi seni Kafiristan’a götürecektir.

O geminin kıblesi Kabe değildir. Abdestine gösterdiğin hassasiyetine kurban olurum ama Kabe’ye dönüp namaz kılmazsan ve seni Kafiristan’a götürecek bir gemiye binersen abdestine de namazına da yazık etmiş olursun... HDP tıpkı CHP’li Kemalistler gibi seni silahlı bir vesayet rejimi altına alarak kıblenden uzaklaştırmak istiyor.

Ey Müslüman Kürt kardeşim, bu HDP senin Kürtlüğüne de zarar, dindarlığına da...

Yarın eyvah dememek için şimdiden gör bu gerçekliği diyorum...

Seni eski Türkiye’nin ulusalcı-statükocu-laikçi-baasçı güçlerinin yedeğine düşürmek isteyenlerin oyununa sakın gelme diyorum...