Şer ittifakı çöktü

Yerel seçimleri Recep Tayyip Erdoğan’dan intikam alma seçimine döndürmeye çalışan şer ittifakını hüsrana uğrattığı için evvel emirde Müslüman Anadolu halkına sonsuz teşekkürler. 

Evet, CHP/İP/HDP-PKK/SP/FETÖ ittifakı kaybetti. Onlara bir araya getirenler de… 

“AKP’nin oyu bu sefer yüzde otuzun altına düşer, Erdoğan meşruiyetini kaybetti der kitleleri sokağa dökeriz” diye plan yapanların molotofları ellerinde kaldı! 

“31 Mart’a kadar sabredin” diye cezaevlerindeki terör unsurlarına mesajlar gönderen terör üsleri Pensilvanya’ya da Kandil’e de 31 Mart gecesi karabasan çöktü! 

Hendek ve tünel kazarak Türkiye’nin doğusunu işgale yeltenen PKK’ya bölge halkı destek vermeyerek nasıl hendeklere gömdüyse, PKK’nın siyasi uzantısı HDP’yi de bu seçimde sandığa gömdü! HDP/PKK’nın kaleleri olarak gördüğü Şırnak ve Bitlis başta olmak üzere bölgedeki birçok şehrin belediyesini AK Parti kazandı. 

“AK Parti kaybetsin de parti kuralım” diye trenden inenlerin de hevesleri kursaklarında kaldı. 

Her şerri yaptılar ama başaramadılar. Tankla tüfekle insanımızı yıldıramayanlar ekonomik krizle yıldırmaya çalıştılar. “Erdoğan’a oy verirseniz dövizi yükseltir ekonominizi bozarız” diyerek insanımızı parayla satın almaya çalıştılar ama 15 Temmuz’da olduğu gibi halkımız teslim olmadı. 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti, 17 yıldır iktidarda olmanın getirdiği yıpranmaya rağmen Türkiye’nin birinci partisi. 

Bu başarıyı, Ankara ve İstanbul’daki seçim neticeleri üzerinden örtmeye çalışıyorlar. Henüz Ankara ve İstanbul’da hiçbir şey belli değilken, şer ittifakının sandıkta yaptığı operasyon ve hırsızlıklar yeni yeni ortaya çıkıyorken bizlere şer ittifakının lehine telkinler yapanları kaale almayın. “Adam kazandı, kabul edelim” diyenleri adam yerine koymayın. Kimseye de, ortadaki bâriz başarıyı gölgelemesine, moralinizi bozmasına izin vermeyin. 

Böyle günler aslında fırsat günleridir; kimin dost kimin dost taklidi yaptığını görme fırsatını verir. Eh kimilerine de yeni cîfelik alan. İşte bizden gibi gözüküp de aslında cîfe peşinde olanlardır, “Adam kazandı, kabul edelim” diyerek bizleri hırsızlığa, haksızlığa teslim olmamızı isteyenler. 

AK Parti’nin sandıkta çok büyük bir operasyona mâruz kaldığı aşikâr. Bu operasyonu düzenleyenler kadar, sandıklarda reylerimize sahip çıkmakla görevli AK Parti teşkilâtları da sorumludur. Bu işin şakası, telafisi, hoşgörüsü olmaz. Parti içindeki sorumlular bunun hesabını ilk önce, tüm saldırılara ve zorluklara göğüs gerip AK Parti’ye oy veren Müslüman Anadolu halkına vermeliler. Ayakta pürdikkat olmak gereken bir zamanda yatmanın cezası olmalı, değil mi!.. Ne yani sandıklarda da Başkan Erdoğan mı bekleyecek! 

Seçimin kısa tahlili budur. Şer ittifakı çökmüştür. Akbabalar aç kalmıştır. 

AK Parti içindeki hatalar elbette konuşulmalıdır ve konuşulacaktır ama şimdi değil. Hele şu İstanbul ve Ankara’daki oy hırsızlığı tüm teferruatıyla bir ortaya çıksın, hak yerini bulsun da benim de yazacaklarım, söyleyeceklerim var. Şimdi sırası değil…