Sergen büyüsü

11 HAFTADIR YERLERDE SÜRÜNEN GAZİANTEPSPOR’U, ÜÇ MAÇLA AYAĞA KALDIRDI

Unutulmaya yüz tutan sessiz Cenk Tosun’u “Haftanın Futbolcusu” yaptıran, Traore’yi kendisi gibi oynattıran Sergen Yalçın; ligdeki ilk hocalık deneyimine, gösterişli bir başlangıç yaptı. Gazete manşetleri, onun adından geçilmez oldu.

Haftanın olayı Gaziantepspor-Tabzonspor maçıyla ilgili tüm gazete başlıklarında, Sergen Yalçın’ın adı geçiyor. Unvanı sihirbaza çıktı. Takımının üst üste aldığı galibiyetler bir yana, sergilediği futbol da büyük beğeni topladı. Herkesin gözü artık Kırmızı-Siyahlı ekipte...

Haftanın iyisi Çaykur Rizespor karşılaşmasında oynadığı futbol ve attığı şahane frikikle Fenerbahçeli Cristian Baroni; Trabzonspor karşısındaki oyunu ve golleri ile Cenk Tosun, haftanın gözdeleriydi.

Haftanın sözü Elazığsporlu Serdar Gürler; daha ounun ikinci dakikasında 1-0 geriye düştükleri Galatasaray maçı için, “İstiklal marşıyla gol yedik” diye medyaya dert yandı.

Haftanın golü Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor’un yıldızı Niasse; Torku Konyaspor maçında önce topu göğsüyle düzeltti, sonra yere değmeden çektiği sert volesiyle de, şahane golüne şapka çıkarttı.

Hayal kırıklığı Son dönemlerde oynadığı futbolla adından sıkça söz ettiren Gençlerbirliği’nin gurbetçi  futbolcusu Jimmy Durmaz; Bursaspor maçında çok kötü bir vuruşla, penaltıyı auta attı, galibiyet kaçtı.

Haftanın asisti Sol kanatta kendini unutturan Drogba; boş pozisyondayken gelen topu önce kontrol etti, sonra da Selçuk’a “Al da at” dercesine nefis bir orta gönderdi.

Haftanın kötüsü Zaten baştan beri yıldızı bir türlü parlamamış olan Trabzonlu Bamba; savunmadaki hatalarıyla,Trabzon’un G.Antep karşısında dağılmasında da başrol oynadı.

Haftanın kurtarışı Bursasporlu Sestak’ın, kendi sağ kanadından koparak geldiği ve kaleci ile karşı karşıya kaldığı noktada çektiği şutunu, Gençlerbirliği kalecisi Ramazan müthiş bir özgüvenle önledi.