Sıkıntılı solbek!

Takımlar sahaya çıktığında Trabzonspor’un durumu aşağı yukarı belli oldu. Hami Mandıralı maalesef dayanamadı ve kendine adeta ihanet etti. Trabzonspor’un mağlubiyeti 19’uncu dakikaya girildiğinde yardımcı hakem Aleks’in yanlış kararları, futbolcuların mücadelesinin önünde oldu.

Maça iyi başlayan Trabzonspor oldu ama ilk yarı Galatasaray’ın iyi oyunu ile kapandı.

Selçuk Galatasaray’ın en etkili futbolcusu, Henrique ise Trabzonspor’un en etkisizi idi. Sezon bitse de rahatlasak modundaki futbol, bir de taraftarsız oynanınca hiç çekilmiyor.

İlk yarıda Trabzonspor savunmaya yakın oynayınca daha çok kontra yapan takım hüviyetinde gözüktü. Buna rağmen savunmada çok dikkatli oynadılar. Galatasaray bu sıkışıklıkta fazla boşluk bulamadı. Selçuk uzaktan denemelerde bulundu ama her zamanki gibi Onur yerinde kurtarışlarlar yaptı.

Futbolda bir değişiklik olmadı ama 56’ncı dakikaya girerken skorda değişiklik oldu. Sneijder ve Selçuk’la Galatasaray 2-0 öne geçti. Kısa süreli şoku atlatan Trabzonspor Adrian’la penaltıdan gole kavuşunca umutlandı. Henrique’ye bu kadar sabretmesi ve Aykut’ta ısrar etmesi Hami hocaya pahalıya mal oldu.

Takımlar sahaya çıktığında Hami hocanın kendisine adeta ihanet ettiğini gördük. Aykut’u  solbek oynattığı için Mustafa hoca gitti ve sen geldin. Sonra solbekte başkasını oynattın ve başarılı oldun. Bu maçta ne yaptın; Aykut’u yine solbeke koydun ve yenildin. Hami hoca istikrarsız olursan seni kim savunacak?

Fenerbahçe’ye yenilince ortalığı yıkanlar, Galatasaray mağlubiyetinde neden süt dökmüş kediye dönüyor? Cevabını bu camiadan bekliyorum.

Özer önemli futbolcu. İyileşmişse antreman eksikliğini gözardı edebilirsin ama sakatlığı tam geçmemişse oynatamazsın..

TFF’ ye sesleniyorum, taraftar yanlış yaparsa cezayı hasılat alamazsın diye keser futbol zevkini öldürmeden halledebilirsin. Paraya ihtiyacın yoksa da bir hayır kurumuna hediye edersin. Seyircisiz oynama bindiğin dalı kesmektir..