Sil baştan yeniden başlamak

Yeni ve büyük başlangıçlar için uygun bir haftadayız. Hafta başından itibaren 1 Ekim’de doğan yeniayın enerjisi çok güçlü olacak. Yeniayın enerjisi, yeni ekeceğimiz tohumlara can verecek ve sağlam bir şekilde büyümesine yardımcı olacak. Üstelik bu yeniayda bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter’in enerjisi de arkamızda olduğundan, başlayacağımız şeyler tahminimizin ötesinde büyüyebilecek. 1 Ekim doğumlu Teraziler sadece bu hafta değil tüm bir sene boyunca hayatlarında yepyeni bir sayfa açabilecek. İstikrar, kalıcılık ve disiplin gezegeni Satürn de işin içinde olduğundan kuracağımız temel sağlam olacak. Bu süreçte mücadele etmemiz ve kararlı olmamız gerekecek. Soğukkanlı ve sağduyulu yaklaşımlar çok işe yarayacak. Öfkeyle kalkan zararla oturur atasözünü hatırlamakta fayda var!

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan  HAFTANIN ŞANSSIZI

Partnerinizden büyük şans gelebilir. Bireysel yaklaşımlarla değil de, biriyle ortak hareket ettiğinizde büyük işler başaracaksınız. Partneriniz eşiniz, ortağınız veya menejer, avukat, ajans gibi aracılar olabilir. Kariyerinizde güçlü ve hırslı bir dönemdesiniz ama partnerle bu nedenlerden dolayı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle çatışabilirsiniz.

BOĞA  21 Nisan - 21 Mayıs 

Günlük işler ve detaylar önceliğiniz oluyor. Yeni iş, proje veya bir göreve başlayabilirsiniz. Sağlıklı beslenme, spor ve egzersize başlama planlarınız olabilir - hemen başlayın! İhmal ettiğiniz sağlık kontrolleri için de iyi bir zamandasınız. Ancak yurt dışı, seyahat, üniversite bağlantılı ya da hukuki bir meseleyi aşmanız gerekecek. Bu meselede avantajlısınız ama uğraşacaksınız.

İKİZLER  22 Mayıs - 21 Haziran  

Aşkta son on yılın en güzel dönemi başladı. Çocuğunuz da ön planda olacak, onun ihtiyaçlarıyla ilgilenecek ve fazla açılacaksınız. Aynı şekilde eğlence ve sevgiliniz için de para harcayabilir veya sevgilinizle para konusunda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Para konuları güç savaşına dönüşebilir. Bir yandan kariyerinizde belirsizlikler ve kararsızlıklar olabilir. 

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Eve ait planlarınız için senenin en uygun haftalarından birindesiniz. Hemen harekete geçin! Bir sene içinde büyük veya aydınlık bir eve taşınabilir veya ev satın alabilirsiniz. Evden çalışmaya başlamanız da mümkün. Ev ve gayrimenkulden kazanç sağlayabilirsiniz. Ancak partneriniz şu sıralarda oldukça sinirli ve telaşlı olabilir ve özellikle ev konularında anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

ASLAN  23 Temmuz - 23 Ağustos

Eğitim, kurs ve seminerlerle ilgili yeni bir kapı açılabilir. Yazı, topluluk önünde konuşma, halkla ilişkiler, telekominikasyon, araştırma gibi planlarınız varsa, hafta başından itibaren harekete geçin ve senenin en güçlü dönemini yakalayın. Kardeş, kuzen,  gibi yakınlarınızla ortak planlarınız varsa, yine aynı güçlü enerjiden yararlanmak için bu hafta harekete geçebilirsiniz.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Bu sene aylık gelirinizi artırma fırsatı bulacaksınız. Zam almak veya ilave gelir kaynakları bulmak için harekete geçmelisiniz. Oturduğunuz ev veya başka mülkten gelir elde edebileceksiniz. Belki de evden çalışarak para kazanmaya başlayacaksınızdır. Evden gelecek olan para yüksek olmayabilir ama kalıcı olacak ve uzun süre devam ederek güvenlik hissi verecek.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim HAFTANIN ŞANSLISI

Hayatınızın en önemli yıllarından biri sizi bekliyor. Burcunuza gelen ve yeniayla beraber enerjisi yayılmaya başlayan uğurlu Jüpiter pek çok fırsatı da beraberinde getiriyor. Jüpiter büyük bir aşk, kariyer, başarı, evlilik, çocuk, ev, para veya şifa getirebilir. Neye başlamak ve ilk adımı atmak istiyorsanız hafta başından itibaren harekete geçmeli ve bu şanslı dönemi yakalamalısınız.

AKREP  24 Ekim - 22 Kasım 

İnsanları mıknatıs gibi kendinize çekeceksiniz. Cazibeniz çok yüksek!  Dikkatleri üzerinize çektiğiniz bu dönemde başkaları anlamasa bile perde arkasından yürüttüğünüz gizli konular olacak. İzole olup çalışabilir veya daha sonra lanse edeceğiniz bir projede çalışabilirsiniz. Ancak yakın akrabalar ve eğitim sizi  zorlayabilir.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Yeni bir çevreye girmek üzere olabilirsiniz. İnsani yardım derneklerine gönüllü katkılarınız olabilir. Eve ait bir konu ise belirsizliğini koruyacak. Duygularınızı gizleme eğilimindesiniz. İlişkinizi gizli yaşamak isteyebilirsiniz ama ekim sonuna doğru gizlilik ortadan kalkacak. Diğer yanda harcamalarınız artıyor, büyük bir masraf çıkabilir!

OĞLAK  22 Aralık - 20 Ocak

Enerji, motivasyon ve hırsınızın yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Ancak beklemeniz gereken yerlerde sabırlı olmalısınız zira her zamankinden sinirli ve telaşlı olabilirsiniz. Hafta başından itibaren kariyer planlarınız için harekete geçmelisiniz. İş değiştirmek, ilave iş almak için gereken görüşme ve yazışmaları hemen yapın ve kariyer evinizde doğan yeniayın enerjisini yakalayın.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Yurt dışı, üniversite, yayıncılık ve hukuki meseleler için önünüzü açan bir yeniay doğdu. Hafta başından itibaren harekete geçmeli, gereken yazışma ve görüşmeleri yapmalı ve gizliliğe önem vermelisiniz.Yurt dışı bağlantılı işlerinizi genişletebilir ya da akademik kariyer yapabilirsiniz. Ancak parayla ilgili belirsizlik ve yanılgıya açık durumlar olabilir.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Maaşınız dışındaki gelir kaynaklarından fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hafta başında gerekli başvuru ve görüşmeleri yapmalısınız. Ancak parayla ilgili kararsız kalacağınız anlar olabilir ve bu belirsizlik karşınızdaki insanı da etkileyebilir. Ayrıca sosyal bir aktivite veya bir arkadaş için abartılı miktarda para harcamanız gerekebilir.