Şimdi “BİR” olma zamanı… 

“BİR OLMAYI” ilk olarak ekonomik anlamda ele alacağım… 

Ne “demek BİR olmak” ve DEVLET’in Varlıklarını kullanma yeteneğini “en noktasına” taşımak… 

Gezi olaylarından başlayarak gerçekleşen saldırı ve dalgalarda, son olarak da Amerika kaynaklı ataklarda  bir gerçeği çok net idrak ettik; Türkiye büyük bir DEVLET VARLIĞI’na sahip olmasına rağmen, varlıkların dağınık kompozisyonu ve devletin bunları kullanma yeteneğinin yıllarca uygulanan politikalar ile dağıtılmış olması yüzünden, etkili bir “finansal karşı koyma” gücüne sahip değildi… OLMA YOLUNA ÖZELLİKLE SON DÖNEMDE GİRDİ VE YENİDEN YAPILANMA İLE BU YOLDA İLERLİYOR! 

Sevgili dostlar, Yeni Dünya Düzeni içinde saldırıların “finansal-entellektüel” tabanlı olması ve yaygınlaşması, Türkiye’nin acil bir “finansal karşı saldırı ve korunma” gücünü zorunlu hale getiriyordu… ATILAN ADIMLAR ÖZELLİKLE YENİDEN YAPILANMA MODELLEMESİ, ihtiyacımız olan karşı koyma gücünün DEVLET TARAFINI ETKİN HALE GETİRDİ ! Bu noktada özellikle son ekonomik ataklarda HALK TARAFININ DA ORGANİZE BİR ŞEKİLDE KARŞI ATAĞA GEÇMESİ, DEVLETİN ATTIĞI ADIMLARI GÜÇLENDİRDİ! 

BAŞKASININ tanımladığı sistem içinde, SİSTEM’e itaat ederek, KENDİ ADIMIZA KALICI adım atamayacağımızın altını çizmek istiyorum. DOLARIN DÜNYA SİSTEMİNE REZERV PARA OLARAK TANIMLANMASI BUGÜN AMERİKA’NIN DÜNYA GENELİNE YAPTIĞI SALDIRININ TABANINI OLUŞTURUYOR! SİSTEMİ TANIMLAYAN SİSTEMİ YÖNETİYOR VE DİĞERLERİNİ EZMEYE ÇALIŞIYOR ! BU NOKTADA SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN “DÜNYA 5’TEN BÜYÜKTÜR” MOTTOSU DEVREYE GİRİYOR! VE SALDIRIYA UĞRAYANLAR YENİ TANIMLAMALAR İÇİN BİRARAYA GELİRKEN YENİ BİR DÜNYA DÜZENİ İÇİN  DE YOL AÇILIYOR! 

Son söz: Geçmişte sistemi tanımlamış olmanın verdiği avantaj ile dünya genelin de eziyet edenler, bu saltanatın bittiğini ve YENİ BİR DÜNYA KURULDUĞUNU çok yakında anlayacaklar! DÜNYA İÇİN YENİ BİR SİSTEM DOĞUYOR VE DOĞU’NUN BATI’YA HÜKMEDECEĞİ GÜNLER ÇOK YAKIN!