Şimdi koalisyon zamanı

Ak Parti ile CHP arasındaki koalisyon görüşmeleri Perşembe günü nihayete erdi. Netice, Müslüman Anadolu insanının iradesi doğrultusunda oldu. Müslüman Anadolu’nun ruh kökünü imha etmek için kurulan CHP ile koalisyon yapılmayacak. Ufukta tekrar bir seçim gözüküyor. Hayırlısı olsun... 

Yazıyı yazmadan önce, günlerdir “koalisyon olmalı, ülkenin kurtuluşu AKP-CHP koalisyonunda” propagandasıyla Ak Parti’yi kurdukları kumpasa çekmeye çalışan Batıcılar’ın gazetelerini okumak keyifliydi! Aşikâr gözüken şu ki, fuhuş albümü gazetelerini hazırlarlarken salya sümüklerine tuvalet kağıdı ruloları yetmemiş. Fitnelerinde büyüttükleri koalisyon umudunun hüsrana dönmesinin acısını uzun süre unutamayacaklar. Batıcılar’ın ağlaması Müslüman Anadolu halkının gülmesidir; Allah, Müslüman Anadolu halkının yüzünden gülmeyi eksik etmesin!

Tekrar seçim için 3 aylık bir süreden bahsediliyor. Mantıklı olan bahar aylarından birinde yapılması. 3 ay kısa bir süre. Şu anki toz duman içerisinde vatanımıza yapılan saldırının mahiyetinin halkımıza anlatılması zor. Hisleriyle hareket eden insanlar olarak, gelen şehit cenazeleriyle duygular kontrol altına alınamıyor. Bu da sıhhatli düşünmeyi, doğru karar vermeyi engelliyor.

Halkımıza, tüm bu yaşananların mevcut sistemin bir neticesi olduğu, sistemin tükendiği, kendisiyle birlikte halkı da tükettiği ve yeni bir sistemin gerektiği anlatılmalı. Tabiî ki önce, iktidarın getirdiği rehavetle gevşeyen Ak Parti teşkilâtları bunun şuurunda olmalı. İnsan bilmediği şeyi anlatamaz değil mi!

7 Haziran genel seçimi sonrası yapılan özeleştiriler kaldırıldıkları raftan indirilip tespit edilen hatalardan dönülmeli, eksiklikler tamamlanmalı.

Tek kuvvet ve kudret sahibinin Allah olduğu unutulmadan hareket edilmeli, makam ve mevkinin şehvetine kapılmış teşkilât mensupları görevden alınıp, kuvvetin mahcubiyetini yaşayan insanlar bu makamlara getirilmeli.

Ve en mühimi, şu veya bu sebepten Ak Parti’ye gönül koymuş kardeşlerimizin tekrar gönülleri kazanılmalı. Hüda-Parlılarla, Millî Görüşçülerle, Alperenlerle ve ne kadar cemaat, cemiyet, dernek, vâkıf varsa onlarla “koalisyon” yolu aranmalı. Yani Müslüman Anadolu halkının derdini kendine dert etmiş kim varsa oturup konuşmalı. Başka çıkış yolu yok!..

“Türkiye ile İran karşı karşıya gelirse İran’ın safında olurum” diyebilen bir CHP milletvekili kadar da mı, İran Dışişleri Bakanı’na iki gün sayfasını açıp kendi vatanını kötületen Cumhuriyet Gazetesi kadar da mı, ABD’nin kucağında Müslüman Kürtleri katleden PKK kadar da mı şuur sahibi değiliz! ABD-PKK-İran-Ulusalcılar-FETÖ-DHKP/C aynı çizgide “koalisyon” kurup Müslüman Anadolu halkına savaş açmışken biz neyin kavgasını veriyoruz?

Şimdi vahdet zamanı değil de ne zaman!..