Şimdi sevinirsiniz de...

Trabzonspor şeytanın bacağını nihayet kırdı. 8 maçtır deplasmanda 3 puanı bir arada göremeyen Bordo-Mavililer, Gaziantep’te 9. maçı galibiyetle kapatıp fobiye son verdi. Oynanan futbol mayıs ayının sonlarındaki ligimizin kapanış maçı havasındaydı.

İki takım da birbirlerini zorlamadan bahtımıza ne çıkarsa diye al-gülüm ver-gülüm ile futbolseverleri patlattı. İki hakem de gözlerinin önünde  ele çarpan topu görmelerine rağmen penaltıyı veremediler.

Temposu çok düşük bir maç oldu. Hatlar arasındaki kopukluluk Trabzonspor’un oyun kurmasını ilk yarıda engelledi. Dakikalar ilerledikçe sakatlıktan yeni çıkmış futbolcular fizik olarak düşmeye başladı. Dolayısıyla Gaziantepspor takımı daha baskılı göründü. Futbol adına değişen bir şey olmadı. İkinci yarı değişen tek şey Mehmet Ekici’nin ortası ve Mustafa Yumlu’nun kafa golüyle Trabzonspor’u öne geçirmesi oldu.

***

Gol maça hareket getirdi.

Hareket dediysem, yanlış anlamayın. Futbolcu kardeşlerimiz biraz sallandılar. Oscar Cardozo çıktı yerine genç Melih girdi. Niye olduğunu çözemedim.

Okuyucularımı, bana inananları kandırmak istemem. Futbol adına size yazacak kayda değer bir şey göremedim. O yüzden başka şeylerden bahsediyorum. 

Gol attıktan sonra savunma oyuncularını oyuna alacak kadar küçülmeyin. Siz nasıl düşünüyorsunuz bilemem ama Trabzonspor gol attıktan sonra savunmaya geçecek kadar küçük takım değildir.

Muhammed Demir ortada yok.

Sol bek diye alınan Güray sahada. Ama Bosingwa sol bek oynuyor.

Artık iyice inandım ki, yönetimin oynamasını istediği futbolcular oynuyor ve biz de seyretmek işkencesine katlanıyoruz.

Futbolcu arkadaşların biraz silkinmesi gerekir.