Sırp hakem...

Ercan Taner bu ülkenin en iyi maç spikerlerinden biridir.Tanıyanlar bilir, maçlar öncesi futbolcular gibi uykusuna, gıdasına dikkat eder, maça hazırlanır. Star TV’de Türkiye-Macaristan maçını seyrederken Ercan Taner’e kızdığımı fark ettim.

Kızdım zira uzun zamandır görmediğimiz şeylerden bahsetmesini istedim.Mesela tribünde 5 metrelik bir çapın içerisinde yan yana duran Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor formalı taraftar görüntüsü çok hoştu. 

 

Milli maçlar da bile öne çıkan kulüp taraftarlığının geride kaldığının güzel bir örneğiydi bu. Fenerbahçe stadında Galatasaraylı oyuncuların alkışlanması da hoş oldu, keşke bunlardan da söz edilseydi... Takıldığım bir başka nokta 25. dakikada yaşandı.

Hakemin Burak Yılmaz’a faul çaldığı ve tribünlerin homurdandığı bir pozisyonda Ercan Taner “Sırp hakem” tanımlamasını kullandı. 

 

Heyecandan kaçırmış olabilirim ama eğer daha önce hakem deyip de aleyhte kararda “Sırp hakem” dendiyse ayıp olmuş demektir... 

 

Duygu ve gladyatörler

Duygu, Survivor Gönüllüler ekibinin olay çıkarma potansiyeli en yüksek ismi. 

 

Elemeye kalmıştı, dokunulmazlık oyunu kazandı, sms’lerde de birinci oldu, iki hafta daha Ada’da kalmayı garantiledi. İnsanoğlu garip, yakın çevresinde bulunmasını istemediği bir tarzı ekranda seyretmekten hoşlanıyor. Hal böyle olunca da ekranlar arena, ekrana çıkanlar da gladyatör gibi davranıyor...

Karadayı...

Atv’nin Karadayı’sı aldı başını gidiyor. Survivor’ın yeni bölümü 3 dakika önce yayına girmesine rağmen hem total hem de AB’de gün birincisi oldu. 

 

İlk bölümün aldığı sonuca bakarak “bu dizi tutmaz” diyenler belki bu sonuçlardan sonra tek bölümle karar vermekten vazgeçerler...