Sisli puslu günler... Gerçek nerede

 

Dolunayın titreşimleri kendi seçimimize bağlı olarak içimizdeki endişe veya hayalleri tetikleyecek ve yüzeye çıkaracak. Başak burcunda 22 Şubat’ta oluşacak olan dolunayda belirli düşünce ve duyguları saplantı haline getirme eğiliminde olacağız. Olumlu olanı seçersek, düşünceyi somutlaştırmanın ve gerçeğe dönüştürmenin hiç de zor olmadığını görebiliriz.

Hayaller gezegeni Neptün, Balık burcunda ve Güneş’in çok yakınında. Neptün gerçeklerin üzerini kapatır ve süsler. Başak ise evhamlı ve takıntılıdır. Dolunayda ise tüm bu enerjiler zirveye çıkıyor. Her ne kadar dolunay olaylara ışık tutacak olsa bile, Neptün’ün varlığı gördüğümüzün gerçek olmayabileceğine işaret ediyor.    

27 Ağustos doğumlu Başaklar ile 22 Şubat doğumlu Balıklar bu enerjiyi direkt olarak hissedecekler.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Dolunayın enerjisi hafta ortasına kadar sizi yoracak. İşler yerine sağlıkla ilgili konular da gündeme gelebilir. Spor veya diyete başlayabilirsiniz. Önsezileriniz kuvvetli olacak, aklınızla anlayamadıklarınızı kalbinizle anlayacak ve ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz. Rüyalarınız da mesajlarla dolu olabilir ve size yol gösterebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İlişkinize odaklanabilir, eğlenceli ve romantik günler geçirebilirsiniz. Dolunay duyguları ön plana çıkaracak. Sanat gibi yaratıcı alanlardaki projeleriniz sonuçlanabilir. Arkadaşlarınız ve kulüp gibi topluluklar sizi harekete geçirecek ve destekleyecek. Diğer yanda tüm bu sosyalliğin içinde sorumluluklarınızı ve kariyerinizi ihmal edebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Dolunayın enerjisi eve ve aileye ait konulara odaklanacak ve bir mesele kısa sürede öyle ya da böyle neticelenecek. Hayatınızda önemli bir konuya son noktayı koymanız ve bitirmeniz de mümkün. Eve ait konularda eylül ayına kadar fırsatlarla karşılaşacaksınız ancak bu durum sizde aşırı güven ve rahatlığa neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Dolunayın enerjisi sizi harekete geçirecek. Bu hafta kısa bir geziye çıkabilirsiniz. Kardeş, kuzen gibi yakın akrabalarınızla görüşebilir ve pek çok konuda haberler alabilirsiniz. Yoğun ve koşturmacalı günler geçireceksiniz. Eğitim, kurslar, dersler ve sınavlarla ilgili önemli bir aşamadan geçebilir ve sonuç alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Dolunay para meselelerini gündeme getirecek. Pahalı bir alışveriş yapabilir ve büyük bir şey satın alabilirsiniz. Ödeme yapabilirsiniz veya elinize para geçebilir. Maaşınız ve aylık gelirinizle ilgili bir mesele birkaç gün içinde sonuçlanabilir. Gelir-gideriniz ve bütçeniz hakkında kararlar vermeniz ve yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Dolunay önemli bir meseleyi sonuçlandırmanıza yardımcı olacak. Romantik ve duygusal günler sizi bekliyor. Ancak bazı konularda kafanız karışabilir bunun nedeni de taraftaki belirsizlikler olacak. Her şeyi sorgulamalısınız. İş veya özel hayattaki partneriniz kendini olduğundan farklı gösterebilir ve gerçek niyetini gizleyebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim (HAFTANIN ŞANSSIZI)

Dolunay ile birlikte kalabalıklardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bilmediğiniz bazı unsurlar dolunayın ışığı altında su yüzüne çıkacak. Diğer yanda günlük işler ve sağlıkla ilgili konularda tam net olmayan durumlar oluşabilir. Tek başınıza zaman geçirmek size iyi gelecek ve düşüncelerinizi toparlayabileceksiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Dolunayın enerjisi sosyal olmanız için fırsatlar sunacak. Düğün, okul yemeği, parti gibi etkinliklere katılabilirsiniz. Dolunay ilişkinizde duygusal bir olay yaşamanıza da neden olabilir. Sevgiliniz, çocuklar, hamilelikle ilgili gelişmeler olabilir. Sanat gibi yaratıcı bir proje veya hobinizde dönüm noktası bir olay yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bu haftanın dolunayı kariyerinizde bir meselenin gündeme gelip hızla çözümlenmesine yardımcı olacak. Önemli kararlar verebilirsiniz ama net olmayan koşulların içinde ilerlemeniz gerekecek. Olaylar iyi ya da kötü zıt yönlerde gelişebilir, her şey bugüne kadarki performansınıza bağlı. İş yerinizde bir kadın yöneticinin konumu değişebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak (HAFTANIN ŞANSLISI)

Macera duygunuz uyanıyor! Rutin sizi sıkacak. Yurt dışına açılmak, seyahate çıkmak veya kurslara katılmak isteyebilirsiniz. Ufukunuzu genişletmek isteyeceksiniz. Kendi internet sitenizi, blog veya sayfanızı oluşturmak da iyi gelebilir. Yurt dışı ve yabancılarla iş yapabilirsiniz. Hukuki bir davanız varsa önemli bir aşamadan geçebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Dolunayla beraber yüklü bir ödemeniz ve büyük miktarda parayla ilgili gelişmeler olabilir. Lüks ve eğlence için çok para harcayabilirsiniz. Kredi, borç, vergi gibi ortak kaynaklarla ilgileneceksiniz. Bu durum her neyse, hızla sonuçlanacak. Bütçenizi yeniden düzenleme ve dengeleme şansına sahip olacaksınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Dolunay  yakın ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor.  Partneriniz önemli kararlar verebilir. Ancak sizin kafanız karabilir ve durumları olduğu gibi değil görmek istediğiniz gibi görme ve hayatın gerçeklerinden kaçma eğiliminde olabilirsiniz. Kendinizi kandırmayın!