Son film, İRAN' da MUT'A!..

Zaman Gazetesinde çıkan bir yazıda, Hz.Bediüzzaman genel bir kaide olarak “Müslümanın fasıkı, başka fasıklara benzemez. Çünkü başka dinleri terk eden, herhangi bir dinde ışık bulabilir,fakat İslam bütün hakikatleri muhtevi olduğundan,İslam’ı terk eden hiçbir yerde ışık bulamaz.Başka dinlerin fasıkları bozulmuş süte benzerken,Müslümanın fasığı bozulmuş tereyağına benzer,zehirler..!diye ifade ediliyor…

İnsan boşuna üstat olunmuyor, hakikaten de üstat Bediüzzaman çok güzel özetlemiş. Müslümanın fasığı başkasına benzemez, tecrübesi ve birikimine rağmen pusulayı şaşırmışsa, Cenabı Hak tarafından özel korunmada olan bir din ve kitabın inanmışı ise ve alemlere Rahmet bir Peygamberin önderliğinerağmen şaşırmışsa işi çok zor..!

Yürüyen bir adamın düşmesiyle çatıdan düşenin hali bir olur mu? Yoldaki en fazla ayağını burkar, ya çatıdan düşen tuz buz olup paramparça olur..!

Seçimlere yaklaştıkça artan çirkinlikler işte bu çatıdan düşenlerin etrafa sıçrattıkları pislikler..! Meşru yollarla dize getiremedikleri Başbakan’ı şantaj montaj kaset işleri ile dizginlemeye çalışmalar aslında çakıldıkları yerin yüksekliğine de işaret ediyor...!

Kendilerini demek ki çok yukarda görüyorlardı abide-i kibir görüntüsü ile montajlanmış bücürler..!

Duyduklarımıza göre yeni bir hazırlık yapılıyormuş, Kim bilir Ümmetten himmet adıyla toplanan paralardan kaç milyonlar harcanıyor şu an..!

Uluslararası filmcilere, ses teknolojileri profesörlerine, üstatlarına, Ümmetin ümidi haline gelmiş Başbakan’a puştluk yapabilmek ve İzrail’in tek ve son umudu haline gelmiş “Hocaefendi” lerinehizmet amacıyla sipariş edilen dublaj, montaj, şantaj kasetlerine kim bilir kaç bin öğrenci bursuna denk paralar ödeniyor..!

Ne varmış buhazırlanan kasetlerle, Evlenemeyen Hocanın duygularına mı hizmet ediyor yoksa..!

Hz. Peygamber’e iftiraen yapıldığı söylenen istişarelerde ikiye katlanması istenen tivit’ ler den sonra şimdi de montaj, şantaj görüntü kasetleri de çoğaltın, içinde, Allah’ın (cc) ve la tecessesü  emrine rağmen, ahlaksız görüntüler serpiştirilmiş  olan hazırlanmış kayıtları piyasaya sürün talimatı mı geldi,yoksa..!

Utanıyoruz, sizden ey Hoca ve avanesi, Allah rızası için utanıyoruz..! El BuğzuLillah,El Hubbu Lillah düsturu ile utanıyoruz sizden..! Bu kadar şeytanlıkla hala İslam’dan bahsediyor olmanızdan, ite kaka girip görüntü vermeye çalıştığınız Müslüman karesinde sizinle birlikte görülüyor olmaktan utanıyorum..!

Pişkinlikle  yaptığınız yalan, riya, iftira, takıyye ve nankörlüklerinizden utanıyorum..!

Senarist Hoca’nın Pensilvanya’sına yakın meşhur Holywoodsütüdyolarında hazırlanan yakında sinemamızda vizyona girecek filimin konusu İRAN’ da MUT’A imiş galiba..!

Başbakanİran’a her gittiğinde Emine hanımı ,kızı Sümeyye hanımı yanında getirmezmiş, eee niye getirmemiş..?  Çünkü orada mut’a nikahı yaparmış mışmış..! ve son montofilim bu senaryo  çerçevesinde hazırlanarak vizyona girme talimatı bekliyormuş..!

Salya sümük, Peygamber menkıbeleri anlata anlata Müslümanları kandıran Hoca ve avanasi, biraz olsun o menkıbelerden hadislerden  ürpermiyor musunuz ..!

40 yıldır özel hayatına yakinen şahit olduğum, onurunu, İslami duruşunu bildiğim bir insanı, Başbakan’ı karalamak için hazırlandığı dillendirilen böyle çirkin bir iftiraancak hazırlayanlara azab olacaktır..!

Nasıl bir Hoca ve Cemaat anlayışıdır bu..! Bakan’a, milletvekiline, amirine,  memuruna, iş adamına çirkinlik tezgahlayıp şantaj yapacak ve burnuna halka takmaya çalışacaksınız..!

Yuh olsun, yuhlar olsun böyle puştluğa..!

Velev ki,  bir maruf adam hata etti, velev ki,  günah işledi örtmek esas değil mi..!

Şeytanlıklarınıza alet etmek için okuduğunuz anlaşılan Hz. Peygamber’in hayatında benzer olaylara karşı nasıl davrandığı belli değil mi.?

Hz. Peygamber kendisine gelip günah işlediğini beyanla, ben zina ettim, cezamı ver ya Resulullah diye bizzat müracaat eden bir adamı bile önce geri çevirdiğini ve örtmeye çalıştığını, ancak adamın ısrarı üzerine muhakeme ettiğini bilmiyormuyuz..!

Kaldı ki Siz özellikle araştıracaksınız, derleyip toplayacak, dublajlayıp, montajlayacak ve şantaj için, istediğiniz zaman istediğiniz adamın burnuna halkayı takmak için tezgah kuracaksınız..!

Hakikaten bozulmuşsunuz, ÜstadBediüzzaman’ın dediği gibi bozulmuş tereyağına benziyorsunuz..!Zehirlenmişsiziniz, Zehirliyorsunuz..!

Dezenfekte olacaksınız..!

Tiwitter; @ahmethamdicamli