Sonbahara fit ve güçlü girin

Yazın aldığınız kiloları hemen veremezseniz önümüzdeki aylarda mevcut kilonuzun üzerine daha fazlası eklenecek. 15 günlük kür bu riski ortadan kaldırıyor, mevsimsel gripten koruyor.

Yazın alınan kilolar sonbahara girerken her zaman büyük bir derttir. Çünkü sonbahar ve kış mevsiminde evde daha fazla vakit geçirerek atıştırmak, havaların soğuması ile iklim değişikliğinin metabolizmamız üzerinde yavaşlatması ile soğuğa karşı direnci korumak için daha fazla yemek yemeye ihtiyaç duyarız. Böylece yazın alınan kilolara daha da fazla ekleyerek kilo alımı hızımız da artar. Kilo alımı sadece yağlanma ile gerçekleşmez. Yediğimiz yiyeceklerin içindeki besin bileşenleri olan protein, kalsiyum, magnezyum ve fosforun etkisi ile bir miktar kas ve kemik dokusu da artar. Böylece sadece vücutta yağlanma değil aynı zamanda kalınlaşma oluşur. Eğer yaz mevsiminde aldığınız kiloların bedeninizde kalıcı olarak kalmasını istemiyorsanız 15 günlük en az 3 kiloyu sadece yağ dokusundan verdirecek özel diyetimi ve önerilerimi uygulamanızı tavsiye ederim.

Toksin atan çay

Güne aç karnına Fark Etmeden Diyetin Yeşil Çaylı Yağ Yakıcısı Sıvısından 1 büyük su bardağı içerek başlıyoruz. Tarif şöyle: 1 sürahi içine 1 su bardağı demlenmiş yeşil çayı koyalım. Üzerine 7-8 adet lime tipi limon sıkalım. 1 avuç taze nane veya fesleğen yaprağı koyup üzerine soğuk su ekleyelim. Buzdolabında bunu saklayabiliriz. Çünkü sabah aç karına ve gece yatmadan önce birer bardak içeceğiz. Bitince yenisini hazırlayacağız.

Öneriler: Yapay tatlandırıcı kullanmayın. Kolalı, şekerli gazlı veya gazsız içecekleri içmeyin.

15 GÜNLÜK DİYET

-Kahvaltı: Bu iki alternatifi istediğiniz sıklıkta yapabilirsiniz.

Birinci alternatif: 1 yumurtayı, bol domates yeşil ve kırmızı biber ile menemen gibi pişirin, yanına 1 ince dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, taze nane-roka-fesleğen, taze veya közlenmiş biber.

İkinci alternatif: 1 dilim peyniri 2 ince dilim dilimlenmiş tam buğday ekmeği arasına biber ve fesleğen ile tost yapabilirsiniz.

-Öğle: 1 kase tercih edilen sebze veya kurubaklagil çorbası 1 dilim ekmek ve bol salata.

-İkindi: 15 kavrulmamış badem veya 4 tam ceviz

-Akşam: 150 gram balık, et veya tavuk 1 dilim ekmek ve salata

-Ara: 1 dilim karpuz veya 1 dilim kavun veya 10 çilek veya 1 şeftali veya yarım muz veya 1 adet nektarin veya 1 elma veya 2 küçük armut

-Yatarken: 1 su bardağı Fark Etmeden Diyetin Yeşil Çaylı Yağ yakıcı Sıvısı