“Söyle Karaalioğlu’na...”

Seyrettiği kanalı, okuduğu gazeteyi, kendi yeri gibi gören insanları severim ben.Malatya’dan Hüseyin Kaplan bir mail yazmış, konu kısmına da “Söyle o Karaalioğlu’na” ibaresini koymuş.

Hayırdır deyip altına geçtim, Hüseyin Bey, Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu’nun ‘Yen Türkiye’ programıyla, Kurtlar Vadisi’nin gün ve saatinin çakışmasından şikayetçi.

Diyor ki “Kurtlar Vadisi yıllardır perşembe günleri yayınlanıyor, söyle o Karaalioğlu’na yayın gününü değiştirsinHüseyin Bey’in mesajını telefonla Karaalioğlu’na aktardım, elimden gelen budur, sonuçta Medya Grup Başkanı’na talimat verecek halim yok...

Söz Mustafa Karaalioğlu’ndan açıldı, oradan devam edeyim. Herkesin kendi sahasında dilediği gibi top koşturmayı sevdiği bir dönemde Karaalioğlu kalktı, CNN Turk’te Enver Aysever’in programına gitti.

Karaalioğlu, daha önce Ayşenur Arslan ile Medya Mahallesi’nde sağlam bir program yapmıştı, demek ki fikirlerini her ortamda söylemekten hoşlanıyor. Sonuçta CNN Turk’e ve Enver Aysever’e iyi reyting aldırdı ama tahminen Aysever bir süre kendi meşrebindeki konuklarla devam edecektir. Zira sinirlenmek ya da açmaza düşürmek istediği yerlerde farkında olmadan sinirlendi ve açmaza düştü.

İsimsiz kahramanlar...

Her televizyon kanalında bir ekran önünde olanlar vardır, bir de isimsiz kahramanlar... Elbette hepsinin birer ismi var ama kamuoyu, seyirci tanımaz onları...  Geçen perşembe akşamından beri TRT’de özellikle de TRT Haber koridorlarında bu bahsettiğim isimsiz kahramanlardan biri, Mustafa Özkurt için gözyaşı dökülüyor.

TRT Haber’in programcılarından İnci Ertuğrul eğer ekranda gözyaşı dökmeseydi çoğu kişinin bu kayıptan haberi olmayacaktı. İnsan öldüğünde ne kadar kişinin duyduğu kimileri için önemli olabilir belki ama asıl önemli olan tanıyanların ardından söyledikleri, hissettikleridir...51 yaşında, çok erken kaybettiğimiz Mustafa Özkurt’u tanıyan bir sürü insanla karşılaşmıştım son bir haftada,hepsi,gerçekten son derece üzgündü. Protokol üzüntüsüyle gerçek üzüntüyü ayırt edecek kadar fazla zaman geçirdim bu sektörde, çok net söyleyeyim Mustafa Özkurt için daha protokol üzüntüsünde kimse görmedim. Hanlar, hamamlar değil, sevilen ve sayılan bir isim, yani bir babanın evladına bırakabileceği en büyük mirası bıraktı Mustafa Özkurt... Eşi Meryem Hanım’a ve tüm sevenlerine Allah sabır versin...