Spor programı kadroları...

Lig Tv’den Mustafa Denizli gitti yerine Ersun Yanal geldi. Şansal Büyüka, zor adamları kısa ve öz konuşturmayı başarmasıyla ünlüdür. Eğer Ersun Yanal egosunu bir kenara koyup da Şansal Abi düzenine uyarsa farklı bir yorumcu olabilir.

Mustafa Denizli’nin ilk yaptığı programla son yaptığı program arasındaki farka bakarsanız ne demek istediğim daha kolay anlaşılır.

Her neyse bakalım Tümer’in girişkenliği ve Ersun Hoca’nın teknik direktör egosu ne kadar uyuşacak?

***

Telegol bu sene 360 Tv ‘de oldukça farklı bir kadroya döndü. Önce Alpay’dan başlayalım...

Hem Beşiktaş hem Fenerbahçe forması giydi Alpay, iki camiayı da çok iyi bilir. Bir dönem Televole programlarının en önemli ismi durumundaydı, kameralara da alışkın aslında.

Ümit Karan’ın zaten Survivor’dan bir ekran tecrübesi var, Engin Verel’in de öyle... 

Uğur Meleke sakin ve bağırmadan konuşan bir yorumcudur.

Programa katılması, Telegol’ün yeni dönemde daha fazla futbol konuşulan bir programa döneceğini gösteriyor. Bence yerinde ve doğru değişiklikler bunlar...

***

Geçen sezon TRT Spor ve TRT’nin spor programları bir anda ciddi mesafe almıştı.

Bu sezon da hem özet görüntü hakkı hem de iyi yorumcularla yürüyeceklerdir.

Kaldı ki Şampiyonlar Ligi ve UEFA Ligi’nden de maç yayınlayacaklar. Yani adlarını daha çok duyacak daha çok seyredeceğiz.

A Haber Spor için Hıncal Uluç halen çok iyi bir silah, yeterince iyi kullanılıyor mu çok emin değilim.

NTV’de Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay devre aralarında yine çok seyredilir ama maç sonları için metal yorgunluğu emareleri vardı geçen sezon, bakalım bu sezon ne yapacaklar? 

24 Tv geçen sezon futbolda mesafe almaya başladı, Cnn Turk spor haberinde var ama spor programı alanını boşalttı biraz. Beyaz Tvi hararetli tartışma işlerinde yine ön planda olacaktır.

***

Yeni sezon hem takımlara hem de spor programlarına hayırlı olsun.

Aman fanatizm değirmenine su taşınmasın...