Su ortamı yumuşatacak

Salı günü güneş, duygusal bir su burcu olan Balık’a geçiyor ve havayı yumuşatıyor. Balık hayallerin, yaratıcılığın, merhamet ve özverinin burcudur ama bir anda fikir değiştirip başka bir yönde ilerlemeye başlayabilir. Karşınızdaki

kişiyle empati kurup onu anlamak daha kolay olacak ve sezgiler yol gösterecek ama aynı zamanda kişileri ve olayları görmek istediğiniz gibi görüp gerçeklerden de uzaklaşabileceksiniz.

Bu hafta özellikle Balık, Başak ve Akrepler’in önünü açan ve rahatlatan etkiler var ama herkes için devam eden fırtınalı hava önümüzdeki hafta yeniden kendini gösterecek. Sadece kısa bir ara yaşayacağız.

Akrepler ve Balıklar birbirlerine destek olacak. Ama Balık burcundaki Neptün’ün sis etkisi, önümüzdeki cumartesi ve pazar Balıkların kafasını karıştıracak, belirsizlik yaratacak ve başka türlü görünmesine neden olacak. Hayaller yanlış yöne sürükleyebilecek.

Diğer yanda gerileyen Merkür eski konuşma, haber ve meseleleri yeniden gündeme getirecek ama bunlar her ne ise henüz tamamlanmayacak, mart ayının ortasında bir daha üzerinden geçeceğiz.

KOÇ  21 Mart - 20 Nisan

Bu hafta sonunda görev duygunuz ön planda. Kendi istekleriniz yerine başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verecek ve bir anlamda başkalarına hizmet edeceksiniz. Partneriniz ve arkadaşlar sizi harekete geçirecek. Arkadaşlardan haberler gelebilir, birlikte kısa geziler planlayabilirsiniz. Bireysel olmadığınızda ve başkalarıyla birlikte hareket ettiğinizde daha rahat ilerleyeceksiniz. Hafta sonuna doğru ortak gelirler ve ödemeler öne çıkacak. Önseziler sizi yanıltmayacak ama belirsizlikler olabilir.

BOĞA   21 NİSAN-21 MAYIS

Bu hafta sonu sevdiğiniz konulara zaman ayırabilir, zevk aldığınız şeyleri yapabilirsiniz. Annenizle ilişkiniz ön planda; önemli konuşmalar yapabilir, haberler alabilir ya da onu görmeye gidebilirsiniz. Aynı zamanda otorite pozisyonunda olacaksınız ve günlük işleriniz de rahat ilerleyecek. Hafta sonuna doğru partnerinizle ilişkiniz rahatlayacak, birlikte sosyal ortamlara katılacak, hatta beraber deniz veya su kenarında kısa bir geziye çıkabileceksiniz. Sosyal hayatınız canlanıyor.

İKİZLER   22 MAYIS-21 HAZİRAN

Yurtdışından haberler alabilirsiniz, yabancılarla bağlantınız artabilir, internet, yayıncılık ve medya gibi alanlarda daha aktif olabilirsiniz. Aynı zamanda hafta sonunuz eve odaklanarak geçecek. Babanızla ilgili meseleler, evde misafir ağırlamak gibi işlerle meşgul olabilirsiniz. Perşembeden itibaren işler ön planda. Kariyerinizde başarı potansiyelinin yüksek olduğu, parlak bir döneme giriyorsunuz ancak aynı zamanda kararsızlık yaşayabilir ve bazı durumlarda gerçekleri algılamakta zorlanabilirsiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Hafta sonununuz hareketli geçecek. Şehir dışında kısa gezilere çıkabilir, yakın akrabalarınızla beraber olabilirsiniz. Aynı zamanda evinizle ilgili hareket de var. Siz gitmezseniz, yoldan gelenleri ağırlayabilirsiniz. Evle ilgili işleriniz hızlı ilerleyecek ve eve ait ortak para meselelerine çözüm bulacaksınız ama bu para meselesinin üzerinden mart ortasında bir daha geçeceksiniz. Perşembe ve cuma aşk, çocuklar ve yaratıcı konularla rahatlayacak, kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Karşı tarafın yani eşinizin, ortağınızın, rakiplerinizin ve birebir ilişkiniz olan herkesin söyleyecek pek çok şeyi olacak. Önemli konuşmalar yapabilir ve haberler alabilirsiniz. Kısa seyahatler ve günübirlik geziler gündeme gelebilir. Ayrıca bir anlaşmaya imza atmanız istenebilir. Eğer şimdi imza atarsanız gözünüzden kaçan detaylar ve değişen koşullar sonradan pişman olacağınız bir bağlılık altına girmenize neden olabilir. Ancak eskiden yarım kalmış olan bir anlaşmaya imza atmanızda sakınca yok.

BAŞAK   24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Bu hafta sonunda burcunuzda bulunan ayın enerjisiyle dominant ve başkaları için özveride bulunmak yerine kendi isteklerinizde ısrarcı olacaksınız. Çıkacağınız kısa geziler eğlenceli geçecek. Beğendiğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz ama Merkür gerilediğinden, umduğunuz gibi çıkmayabilir ve beklentileriniz karşılanmayabilir. Diğer yanda yakın ilişkiler ve evlilik, ortaklık gibi resmi beraberlikler gündeme geliyor. Aralarında kendini farklı tanıtanlar veya sizin gözünüzde büyütecekleriniz olabilir.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Eski sevgilinizden haber alabilirsiniz veya şimdiki sevgilinizle aranızdaki eski bir mesele yeniden gündeme gelebilir. Bu defa kendinizi en iyi şekilde ifade edecek ve geri planda kalmayacaksınız. Meselelerden ve sorunlardan kaçmak yerine üzerine gidebilirsiniz. Para meseleleri sizi biraz kısıtlayacak olsa bile hafta sonuna doğru pratik çözümler bulabileceksiniz. Günlük işleriniz artacak, sağlıkla ilgili kontroller; spor, egzersiz ve diyet gibi sağlığı koruyan konulara ağırlık vereceksiniz.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Hafta sonu kalabalık yerlerde ve arkadaşlarla birlikte geçebilir. Diğer yanda ev, mülk ve yaşam tarzınız hakkında ya da babanızla konuşmalar yapabilir, haber alabilirsiniz. Bu konulardaki eylemleriniz şimdilik gizli kalmalı ve planlarınızı da herkese duyurmamalısınız. Gizlilik sizi koruyacak ve rahat hareket etmenizi sağlayacak. Perşembeden itibaren burcunuzdaki ayın enerjisiyle kendinizi iyi hissedecek, olayları yönlendireceksiniz. Yurtdışı bağlantılı işler de iyi gidecek.

YAY  23 KASIM-21 ARALIK

Sosyal hayatınız her zamankinden daha hareketli.  Heyecanlı bir hayatınız var! Arkadaşlarınızla seyahat programları yapabilir, pek çok haber alabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren başlayan başka bir eğilim ise eve konsantre olmanıza neden olacak. Eviniz, başka bir mülk ya da babanız önceliklerinizden biri haline gelecek ancak bu meselede sizi bilerek yanıltanlar veya farkına varmadan gerçeklerin üzerini kapatanlar olabilir. Kararsız kalabilirsiniz.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Güçlü bir konumdasınız ancak bu eğilim aynı zamanda çok mücadele etmenize ve otorite figürleriyle zaman zaman çatışmanıza neden oluyor. Kariyerinizdeki sağlam duruşunuz ve çok çalışmanız, maaşınızla ilgili bir meseleyi çözmenize yardımcı olacak. Parayla ilgili pek çok konuşma yapabilirsiniz ama konular burada kapanmayacak ve mart ortasında yeniden değerlendireceksiniz. Ayrıca önümüzdeki hafta sonunda deniz veya göl kenarına gidebilir ya da kayak tatili yapabilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Hareketli bir dönemdesiniz, pek çok konuşma ve yazışma yapıyor ama bir türlü ilerleyemiyor ve aynı konuları yeniden konuşuyor olabilirsiniz. Yurtdışı, üniversite, İnternet, medya ve yayıncılıkla bağlantılı işleriniz olabilir. Vize, pasaport ve çalışma izni gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Alternatif olarak seyahate çıkabilir, seyahat programları yapabilir ama seyahat sırasında gecikmeler yaşayabilirsiniz. Haberleşme sorunları şubat sonunda düzelecek ama bu meseleler mayıs sonuna uzayabilecek.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Salı günü burcunuza geçen güneş doğum günü döneminizi başlatarak enerji ve zindeliğinizi artıracak. Kontrol size geçecek ve başkalarının etkisinde olmayacaksınız. Ama önce bu hafta sonunda partnerinizi dinlemeniz ve karşı tarafla işbirliği yapmanız gerekiyor. Ayrıca gizli görüşmeler yapabilir, ortak para konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak yanlış anlaşılmalar, değişen koşullar ve eksik bilgilerden dolayı mesele tam çözülmeyecek ve bu konuşmaları tekrar edeceksiniz.