Sular durulmaz

Beşiktaş ile arasındaki farkı kapatmak isteyen G.Saray, bu maçı kazanmak zorundaydı. Galatasaray’da Hakan cezalı, Denayer ve Semih’in sakatlıkları vardı maç öncesinde. Beijing’e satışı için anlaşma yapılan Burak’ın transferi ise doğru mu yanlış mı uzun bir yazıda konu edilse sayfalar yetmez!

Geçen pazar günü TT Arena’da en iyi Galatasaray’ı izledik diyoruz ardından bu maçta öyle bir 45 dakika oynayan takım vardı ki sahada şaşırdım kaldım! Kardeşim siz artık lige havlu atmışsınız. Önde baskı yok, kazanma arzunuz yok. Sayın Denizli.. Ben sizi başarılı olmaya kendini adamış bir lider olarak tanıdım. Ancak Konya maçında kazanmak için ne bir taktik, ne de bir coşkulu oyuncu topluluğunu oluşturamamışsınız. G.Saray gibi büyük bir takımın ilk yarı Konya kalecisine giden ne bir şutu ne karambol topu dahi bile yoktu. Bu maçın ilk yarısındaki Konya takımının 2 tane o da Holmen’le şut denemesi var. Maçtan önceki istatistiklere bakıldığında ligde en çok kaleye şut atan takım G.Saray’la en az şut atan takım Konya’nın maçıydı.

Orta alanda Donk ve Selçuk ne top kazandılar ne takımı atağa kaldıran, rakip arkası pasları  yapamadılar. Hücumda ne Yasin ne Sinan ne Sneijder ne de Umut etkili olamadılar. Konyaspor’un müthiş çıkışı ve tarihinin en iyi sezonunu yaşaması devam ediyor. Haftalardır iyi oynayan ve formunu bulan Sinan’ın ilk yarıda sakatlanıp çıkması da talihsizlikti. İkinci yarıda da pozisyon bulan taraf Konyaspor’du. Şut atmayı az da olsa hatırlayan Galatasaray’da ise Selçuk’un bir şutu kale içinden çıkarılırken, Olcan’ın bir şutunu kaleci çeldi, bir kafa şutu direkten döndü. Burak’ın yerine Sinan’ı düşünen Galatasaray yönetimi ve teknik kadro Sinan’ın sakatlanması ile büyük bir hayal kırıklığına uğradılar. Bundan sonra Galatasaray’da sular durulmaz.