Süper dolunay yeni yılda duygusallaştıracak

Yeni seneye süper dolunay ile başlıyoruz. 2 Ocak’ta Yengeç burcundaki dolunayda Ay, dünyaya her zamankinden daha yakın olacağından, dünya üzerindeki çekim gücü ve etkisi de fazla olacak. Oldukça duygusal ve hassas günler geçirebilir ve önemli meseleleri sonuçlandırabiliriz... Yengeç burcundaki dolunay ile Balık’taki Neptün ve Akrep’teki Mars arasında en güzel dizilim olan altın üçgen açısı oluşuyor. Su burçlarındaki bu dizilim en çok su elementleri olan Yengeç, Akrep ve Balıklara ardından Boğa, Başak ve Oğlaklardan oluşan toprak elementlerine iyi gelecek. 4 Temmuz doğumlu Yengeçler, 5 Kasım doğumlu Akrepler, 2 Mart doğumlu Balıklar, 2 Mayıs doğumlu Boğalar, 4 Eylül doğumlu Başaklar, 2 Ocak doğumlu Oğlaklar bu yeniayın hoş titreşimlerini en çok hissedecek olanlar. 2 Ocak’ta aynı zamanda Uranüs de düzelecek. Bir gezegen düzelirken ve gerilemeye başlarken çok güçlü olur ve önemli mesajlar gönderir. 17 Nisan doğumlu Koçlar ile genel olarak tüm Kovalar, 2 Ocak yakınlarında haberler alabilirler. Kovaların önü açılmış olacak ve yeni girişimlerinde daha hızlı ilerleyebilecekler.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Dolunay yakınlarında evinizde bir değişiklik olabilir. Örneğin çocuğunuz okula gitmek için başka bir şehre taşınabilir veya evinizde sizinle yaşamaya başlayan bir akrabanız olabilir. Taşınma, tamirat, ev satma, satın alma, kiralama, büyük temizlik gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Ya da dolunayla hayatınızda bir dönemi kapatabilir ve son noktayı koyabilirsiniz.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Dolunayla beraber Yılbaşı seyahatinden dönüyor olabilir veya herkes tatilden dönerken siz tatile çıkıyor olabilirsiniz. Sosyalleşeceksiniz! Belki de partnerinizle çıktığınız bu seyahat sırasında, hayalini kurduğunuz bir şeyi gerçekleştirmiş oldunuz. Dolunayda dernek, kulüp gibi topluluklarda veya toplumsal bir projede önemli bir işi sonuçlandırabilirsiniz.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Yüklü bir çek alabilir ya da gelecekte iyi para kazanacağınız bir anlaşmayı görüşebilirsiniz. Kendi kazancınız, sahip olduğunuz mal varlıkları ve şahsi yatırımlarınız gündeme gelecek. Aynı zamanda büyük bir ödeme yapabilir, kredi kartları ve faturalarla ilgilenebilirsiniz. Uzun zamandır almak istediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz. Başka bir gelir kaynağı netleşebilir. 

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  / HAFTANIN ŞANSLISI

Burcunuzda senede bir kez oluşan dolunayda kendi ihtiyaçlarınıza odaklanacaksınız. Aşk ve romantizmin, seyahat, eğitim ve de sosyal medya ile bağlantısı olacak. Sevgiliniz ile romantik bir seyahatten dönebilirsiniz. Yurt dışında yaşayan veya kendi ülkenizde yabancı bir sevgiliniz olabilir. İlişkiniz yoksa seyahat sırasında veya sosyal medya aracılığıyla yeni bir aşk filizlenebilir.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos / HAFTANIN ŞANSIZI

Dolunayın oluştuğu on ikinci ev, yıldız haritanızın en gizemli ve mahrem bölgesidir. Dolunayın parlak ışığı altında bilmediklerinizi öğrenebilirsiniz veya sizin bir sırrınız açığa çıkabilir. Ama bu o kadar olumlu bir dolunay ki, öğrenecekleriniz sizin yararınıza olacaktır. Dolunay yakınlarında bir yakınınız için hastane, hapishane, huzurevi gibi kapalı kalınan kurumları ziyarete gidebilirsiniz.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Arkadaşlık evinizi aydınlatan bu dolunayda eğlenceli ve romantik anlar yaşayabilirsiniz. Kalabalık gruplar içinde yer alabilir, arkadaşlarınızla görüşebilir ve sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz bir şeyi gerçekleştirmenizde partneriniz önemli bir rol oynayacak. Ayrıca yazı, konuşma, araştırma, reklam-tanıtım, satış, eğitim gibi iletişim bağlantılı alanlarda başarılı olabilirsiniz.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Dolunayın ışığı iş hayatınızı aydınlatacak ve bazı durumları net görebileceksiniz. Dolunay hasat zamanlarıdır, önceki çabalarınızın karşılığını bu dolunay yakınlarında alabilirsiniz. İş değişikliği yaşayabilirsiniz. Başka bir işe veya aynı şirkette farklı bir pozisyona geçebilirsiniz. Ofisiniz taşınabilir. Ya da beklediğiniz terfi haberi en sonunda gelebilir.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Dolunay yakınlarında seyahate çıkabilir veya çıktığınız bir seyahatten dönebilirsiniz. Aşık olabilirsiniz ve aşkın seyahatle bağlantısı olabilir. Seyahat sırasında ilginizi çeken birisiyle tanışabilir veya sevgilinizle yakınlaşabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan bir sevgiliniz olabilir veya kendi ülkenizde yaşayan bir yabancıya âşık olabilirsiniz.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Mülkle bağlantılı para konularında şansınız açık. Ev satın alma, satma, kiralama gibi planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ev satın almak için kredi alabilirsiniz. Ya da uzun zamandır taksitlerini ödediğiniz ev borcunuzun tamamını tek seferde kapatabilirsiniz. Babanız destek olabilir veya başka gizli bir kaynaktan para gelebilir.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Dolunayın ışığı yakın ilişkinizi aydınlatacak ve ilişkinizin gerçek durumunu görmenizi sağlayacak. Bu olumlu bir dolunay olduğundan romantik anlar geçirebilirsiniz. Evlenme, nişanlanma, beraber yaşama veya ortaklık kurma planları yapabilirsiniz. Avukat, ajans, menajer gibi aracılarla çalışma düşünceleriniz de olabilir. Partnerinizden haberler alabilirsiniz.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Ayın başında işiniz çok olabilir ve bir işi bitirmek ya da teslim etmek üzere çalışabilirsiniz. Ya da bir projeye başlamak için gereken onayı alabilirsiniz. Alternatif olarak doktor muayeneleri ve testler yaptırabilirsiniz. Eğer soğuk algınlığına yakalanırsanız, uzamayacak ve kısa sürede toparlanacaksınız. Ayrıca dolunayla beraber evde ve iş yerinizdeki yardımcılarla ilgili gelişmeler olabilir. 

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

2018’in en romantik dolunaylarından biri olabilir! İlişkiniz yoksa, dolunayda biriyle tanışabilirsiniz. İlişkiniz varsa sevgilinizle ilgili bir gelişmeye tanık olabilirsiniz. Dolunayın ışığı ilişkinin gerçek durumunu gösterecek ama bu o kadar hoş bir dolunay ki, üzüleceğinizi sanmıyoruz. Sevgilinizle yakınlaşabilir ve ilişkinizi derinleştirebilirsiniz.