Sürprizlere şaşırmayın

Sürprizli, ışıltılı ve aşırılıklarla dolu bir haftadayız. Abartmaya meraklı Aslan burcundaki aşk gezegeni Venüs ile spontan Uranüs arasındaki etkileşim, yıldırım aşklara ve ilişkilerdeki hızlı gelişmelere işaret ediyor. Venüs, şanslı Jüpiter ile de bir araya geleceğinden, bazıları için aşk neredeyse kaçınılmaz olacak! Bu nefis titreşimler büyük aşklar doğurabilir ama aşkların ömrünün uzunluğunu garantilemez. Zira çok sevecen, çok iyimser, çok romantik ve fevri yaklaşma eğiliminde olabiliriz. Venüs ile Jüpiter aynı zamanda finansı da yönettiğinden, büyük miktarda paranın söz konusu olduğu gelişmeler yaşanabilir. Yine abartılı, aşırı iyimser ve risk almaya yönelik yaklaşımlar olacak. Fırsatları değerlendirmek ama gerçeklerden uzaklaşmamak gerekecek. En çok Aslan, Koç ve Yaylar ardından İkizler, Terazi ve Kovalar bu enerjiden yararlanabilecek. 14-15 Ağustos doğumlu Aslanlar, 11-12 Nisan doğumlu Koçlar, 13-14 Aralık doğumlu Yaylar, 12-13 Haziran doğumlu İkizler, 14-15 Ekim doğumlu Teraziler ve 10-11 Şubat doğumlu Kovalar ani fırsatlar ve şanslı tesadüflerle sevinebilirler.

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san (Haftanın diğer şanslısı)

Aşkta çok güzel bir dönemdesiniz. Ağustos ortasına kadar şanslı Jüpiter size fırsatlar sunmaya devam edecek ama ondan sonra gidecek ve 12 yıl ortalarda olmayacak, haberiniz olsun! Hamilelik, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı alanlar da sizi çok mutlu edebilir. Dolunayla beraber ev ve işte önemli bir mesele gündeme gelecek.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Yaşadığınız yeri güzelleştirebilir veya ev ya da başka bir mülkten para kazanabilirsiniz. Ev satın alma, daha büyük veya aydınlık bir eve taşınma planlarınız olabilir. Ev ve mülkle ilgili bir meselede son dakikada ve kimsenin aklına gelmeyen dahiyane bir çözüm bulabilirsiniz. Dolunay ise arkadaşlarla birlikte seyahat getirecek.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Önemli bir para meselesi sonuçlanabilir. Ödemeler, alacak-verecekler ve yatırımlarla ilgileneceksiniz. Masraflar ağustos ortasına dek azalmayacak. Arkadaşlarla spontan bir seyahate çıkabilirsiniz. Bu seyahatinizde çok romantik anlar geçirebilir ve eğer ilişkiniz yoksa aşık olabilirsiniz. Başka bir şehirde sevgiliniz olabilir.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Parayla ilgili şansınız açık ama elinizi çabuk tutmalı ve girişimlerde bulunmalısınız zira bu durum sonsuza dek sürmeyecek. İşinizdeki sürpriz gelişmeler sonucunda elinize bir anda para geçebilir. Siz de zaten lüks için para harcama eğiliminde olacaksınız. Dolunay ise sizi ve ilişkinizi aydınlatacak, duyguları aşırı uçlara itebilecek.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS (Haftanın şanslısı)

Burcunuzdaki şans gezegeni Jüpiter hayatınızın fırsatlarını getirebilir ama sizin de üzerinize düşeni yapmanız ve harekete geçmeniz gerekiyor. Aşırı özgüven, rahatlık ve tembellik tuzağına düşmeyin zira Jüpiter ziyareti on iki sene sonra gerçekleşecek. Çok istediğiniz bir şey; aşk, çocuk, para ve sağlıkla ilgili bir şey gerçek olabilir.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Sizi bir süredir koruyan gizli bir güç var gibi görünüyor. Bu defa ortak gelirlerle ilgili bir meselede bu kişi veya kurumdan büyük destek alacaksınız ve belki de sizin bundan haberiniz bile olmayacak. Diğer yanda dolunayın enerjisi eğlence, aşk ve renkli bir sosyallik getiriyor. Partnerinizle romantik anlar geçirebilirsiniz.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Dolunayın ışığı evinize odaklanıyor. İşinizde zaten güçlü konumdasınız ve son iki senenin en başarılı dönemini geçirebilirsiniz. Dolunay ise aynı anda eviniz, bir mülk veya babanızla ilgili meseleleri ön plana çıkaracak. Önemli bir konuya nokta koymanız da mümkün. Hem ev hem de işteki gelişmelere koşturmanız gerekebilir.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

BU hafta seyahat var! Hafta ortasında yolda olabilirsiniz. Dolunay sırasında çıktığınız seyahatten dönmeniz veya yeni yola çıkıyor olmanız mümkün. Bu çok romantik dolunayda aşk başınızı döndürecek! İşinizde ise son dakika sürprizleri olabilir ve üst düzey yöneticiler tarafından kayrılabilirsiniz.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

AŞK hayatınızda ve çocuklarla ilişkinizde sürprizler yaşayabilir ve hızlı gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. Çocuğunuz baş kaldırma ve bağımsızlık arayışında olabilir ama bu defaki çıkışları sizi üzmeyecek. Yurt dışı, seyahat, üniversite ve sosyal medya ortamlarında romantizm yaşayabilir ve bu alanlarda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Burcunuzdaki dolunay sizi duygusallaştırıp, ön plana çıkaracak. Sizin için önemli bir ve özel bir meseleyi tamamlayabilirsiniz ama aynı zamanda karşı tarafla yani eşiniz, ortağınız, yakın arkadaşınız veya avukat, ajans gibi bir aracıyla epey mücadele etmeniz gerekecek. Bu kişi sizi yoracak ama motive de edecek.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Pek çok kişinin işinin azalmış gibi göründüğü bu zamanda sizin işler her zamankinden fazla olacak. Hafta ortasında bitirmeniz gereken bir iş olabilir ve yorulabilirsiniz. Bu kadar işin arasında spontan seyahat planları yapabilecek ve yola çıkabileceksiniz. Partneriniz yani eşiniz veya ortağınız sizi destekliyor ve anlayış gösteriyor.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Parayla ilgili sert iniş çıkışlar yaşıyordunuz ama bu defaki hızlı gelişmeye sevineceksiniz gibi görünüyor. Dolunayın enerjisi kalabalık bir daveti gündeme getirebilir. Düğün, parti, okul balosu, dernek yemeği gibi organizasyonlara katılabilir ve çok memnun kalabilirsiniz. Romantik ve göz kamaştıran ortamlarda bulunacaksınız.