Tartışmalardan uzak durun

Güneş tutulmasının ardından sular durulmuyor ve hareketli bir hafta daha bizi bekliyor. Görüşme, yazışma, anlaşma ve kısa seyahatlerle epey meşgul olacağız, önemli haberler alabiliriz. Önümüzdeki hafta sonu oluşacak ay tutulmasının enerjisi de bu haftaya uzanacak ve yoğunluğu iyice artıracak. Mantıklı yanımız ağır basarken bir anda duygusallaşmaya ve fevri davranmaya eğilimli olacağız. Büyük kararlar vermemiz istenebilir ancak hafta sonuna doğru olaylara tarafsız yaklaşmamız neredeyse imkansız hale gelecek.

Ay tutulması biraz sert geçecek ve tutulmanın etkisi hafta sonuna doğru hissedilmeye başlanacak, aman dikkat! Parlamaya hazır koşullar olacak ve en kötüsü bunun farkında bile olmayacağız. Böyle bir ortamda her türlü tartışma, kavga ve çatışmadan uzak durmak gerekiyor.

Bu hafta ayrıca kurumlar ve otorite figürlerinin baskısı açıkça ortaya çıkmasa bile güçlü bir şekilde hissedilecek. Diğer yanda sürpriz çıkışlar, sıradışı yaklaşımlar ve yenilikler işlerimizi kolaylaştıracak. Kalıplardan kurtulmamız ve olaylara farklı bir açıdan bakmamız gerekecek.

İkizler burcu yine başrolde ancak hafta sonuna doğru söz karşı tarafa geçiyor ve işler giderek karmaşıklaşıyor. Özellikle İkizler ve Yay burçları için hayatlarının dönüm noktası olaylar yaşanacak. Kırılma noktasına çok yaklaştık, sonuç olarak olaylar öyle ya da böyle sürüncemede kalmayacak ve önümüzü net olarak görebileceğiz.

Koç  21 Mart - 20 Nisan

Yıldız haritanızın iki alanında enerji birikimi var. Eğitim, seyahat, kontrat, akrabalar ve iletişim kökenli her türlü projeyle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurtdışı, mahkemeler ve üniversite bağlantılı konularda ise hafta sonuna doğru ani olaylar olabilir. Kısa yollar ve ayrıca romantik konuşmalar sizi bekliyor. Akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz ya da ilişkinizde hareketlenme olabilir. Kariyerinizdeki etkin bir kişi ya da anne gibi üzerinizde otoritesi olan bir kişinin baskısını hissedebilirsiniz. İşlerinizdeki yoğunluk devam edecek, iş ortamınızda gerilim yaşayabilirsiniz.

Boğa   21 Nisan - 21 Mayıs

Parayla ilgili konuşmalar yapabilir, yeni haberler alabilir ve hatta bunun için kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Büyük bir şey satın alabilir, ödeme yapabilir ve yeni gelir kaynakları arayabilirsiniz. Aylık gelirinizde değişiklik olabilir. Sevgiliniz, eğlence ya da çocuklar için yaptığınız harcamalarda zorlanacaksınız. Bilmediğiniz bazı konularda ortaya çıkacak son dakika sürprizler yardımcınız olacak. Ancak yurtdışı, medya-yayıncılık, mahkemelerle bağlantılı bir konuda güçlü bir kişi ya da kurumdan dolayı zorlanacaksınız. Haksız bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

İkizler HAFTANIN ŞANSLISI?VE ŞANSSIZI 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzdaki yoğun gezegen enerjisiyle yeni ortaklıklar, işbirlikleri ve hayatınızın herhangi bir alanında yeni bir sayfa açmak üzere olabilirsiniz. Bu hafta yoğun geçecek ve olaylar sizin merkezinizde gelişmeye devam edecek. Haberler alabilir, önemli konuşmalar yapabilir ve kısa seyahatler yapabilirsiniz. Ev ve mülke ait konular ya da anne babanızla ilgili sorumluluklar sizi biraz yoracak. Bu alanlarda sorunlar ve ihmal ettiğiniz unsurlar varsa yüzeye çıkacak ve çözüm arayacaksınız. Ortak maddi konulardan dolayı da zorlanabilirsiniz. Maddi konular güç savaşlarına dönüşebilir.

Yengeç  22 Haziran - 23 Temmuz

Bu hafta yine gizli konuşmalar, görüşme ve projelerle meşgul olabilirsiniz. Duygularınızı da gizli tutmak durumundasınız. Alternatif olarak hastane, hapishane, rehabilitasyon kurumu gibi yerlere gidip gelmeniz gerekebilir. Bu dönemde bazı konularda hep sizin fedakarlık yapmanız beklenecek. Kariyerinizde ise sürprizler ve sizi şaşırtacak yenilikler yaşayabilirsiniz. Yeni teknolojiler çok işinize yarayacak. Size baskı yapan güçlü bir kişi ya da kurumdan dolayı açıkça ortaya çıkmayan güç savaşları olabilir. Partneriniz yani eşiniz, ortağınız ya da işbirliği yaptığınız her kim ise baskın durumda.

Aslan  24 Temmuz - 23 Ağustos

Arkadaşlar ve gruplar yine ön planda. Pek çok haber alabilir, konuşmalar yapabilir ya da onları görmek için seyahate çıkabilirsiniz. Bir arkadaşınızla olan ilişkiniz aşka dönüşebilir ya da onun gerçek duygularını öğrenebilirsiniz. Yurtdışı, üniversite, seminer, mahkeme ve medya bağlantılı bir alanda güzel bir sürpriz sizi bekliyor. Harcamalarınız yine çok yüksek ve hesapta olmayan masraflar çıkabilecek. İş ortamınızda ise açıkça ortaya çıkmayan ama büyük gerilim yaratan kişilik çatışmaları yaşanabilir. Sizinle aynı seviyede ama güçlü bir pozisyona sahip bir iş arkadaşınız sizi zorlayacak.

Başak  24 Ağustos - 23 Eylül

Hem iş hem de ev hayatınızı etkileyecek gelişmelerin ortasındasınız. Önce iş hayatınızda dönüm noktası olaylar, ardından ev, mülk ya da anne babanızla ilgili ve yaşam tarzınızı değiştirmenize neden olacak şeyler yaşayacaksınız. Bu hafta otorite figürleriyle önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Yeni bir iş görüşmesi yapabilir, süreci başlamış işler hakkında haberler alabilirsiniz. Alternatif olarak kariyeriniz değil de anneniz etrafında gelişen olaylar olabilir. Parayla ilgili konular ise sürprizlere açık. Beklemediğiniz bir kaynaktan toplu para gelebilir veya haberini alabilirsiniz.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Bu hafta partnerinizden yani eşiniz, ortağınız ya da işbirliği yaptığınız birinden haberler alabilirsiniz; onunla ya da ilişkinizle ilgili sürprizler olabilir. Bu kişi sizi şaşırtacak. Ev, mülke ait konular ya da otoriter bir aile figürü üzerinizde görünmeyen bir baskı oluşturuyor. Yurtdışı, yabancılar, eğitim, mahkeme ya da medya bağlantılı bir konu hakkında haberler alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Mücadelenizi perde arkasında yapmanız ya da arka planda kalmanız gerekecek. Zor bir dönemden geçiyorsunuz ve sonbahardan sonra yolunuza hafiflemiş olarak devam edeceksiniz.

Akrep  23 Ekim - 22 Kasım

Parayla ilgili meseleler sizi bir süre daha meşgul edecek ve önümüzdeki hafta sonu zorlanacağınız gelişmeler yaşanacak. Yüklü miktarda para alışverişiniz olabilir ya da tıbbi bir işlem gündeme gelebilir. Bu konu her ne ise kısa bir seyahata çıkmanız gerekebilir. Anne-babanız dışında kalan yakın bir akrabanızla ilişkinizde açıkça ortaya çıkmayan kişilik çatışmaları var ve bu durum üzerinizde baskı oluşturuyor. Ortak maddi konularda onun yüzünden zorlanabilirsiniz. İşyeri, çalışma programı, görev tanımı ve iş arkadaşlarınızla ilişkinizde ise bir sürpriz sizi bekliyor. 

Yay  23 Kasım - 21 Aralık

Olaylar ‘karşı’ tarafın kontrolünde idi. Eş, ortak ya da rakibiniz söz sahibi idi ama bu hafta sonuna doğru sizin ihtiyaçlarınız ön plana çıkacak ve son kararı siz vereceksiniz. Hayatınızın herhangi bir alanında işlemeyen unsur ya da zayıf bir halka varsa ondan uzaklaşabilirsiniz. Bu kopuş ani olacak. Duygusal anlar yaşayacak, sonrasında daha mutlu ilerleyebileceksiniz. Ancak ondan önce hafta başında karşı taraftan gelecek haberler, onunla ilgili gelişmeler olabilir. Önemli konular konuşabilir belki de birlikte seyahate çıkabilirsiniz. Aşkta ve çocuklarla ilgili konularda ise sürprizler var.

Oğlak  22 Aralık - 20 Ocak

Bu hafta görev duygunuz ön planda olacak. Günlük işleriniz yoğun olacak ama daha çok konuşma, toplantı ve yazışmalarla meşgul olacaksınız. İş arkadaşlarınızdan pek çok haber alabilir, uzun konuşmalar yapabilirsiniz. Kendi istek ve ihtiyaçlarınız geri planda ancak başkaları üzerinde görünmeyen bir baskı oluşturmaya çalışabilirsiniz. Israrcı tutumunuz aşırı tepki görmenize neden olabilir. Zamanınızın çoğu yolda ve gidip gelmekle geçecek. Yurtdışı, mahkeme, medya ya da eğitimle bağlantılı bir konudaki mücadeleniz devam edecek ve sizi en çok zorlayan konulardan biri olacak.

Kova   21 Ocak - 19 Şubat

Sevdiğiniz konulara vakit ayıracak ve eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız. Yaratıcılığınızı kullanacağınız pek çok fırsat bulabilirsiniz. Aşk hayatınız, çocuklar ve hamilelik gibi konular önceliğiniz durumunda. Önemli gelişmeler ve dönüm noktası olaylar sizi bekliyor. Kısa bir yoldan gelenler olabilir veya siz aniden kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Masraflar ve ortak gelir kaynakları en zorlandığınız alanlar, hafta sonuna doğru beklemediğiniz büyük bir ödeme daha çıkabilir. Endişe ve korkuların yaratıcılığınızı baskılamasına ve çocukla ilgili konularda sizi etkilemesine izin vermeyin.

Balık  20 Şubat - 20 Mart

Evinizde tamirat, büyük bir temizlik ya da taşınma gibi önemli olaylar yaşayabilirsiniz ya da başka bir mülkünüzle ilgili bir gelişme olabilir. Bu hafta bu konular hakkında konuşmalar yapabilir ve kısa yollara gidip gelebilirsiniz. Bir arkadaş ya da dernek, kulüp gibi bir topluluk üzerinizde baskı oluşturuyor ve eve ait kararlarınızda zorlanmanıza neden oluyor. Partneriniz yani eşiniz, ortağınız ya da sevgilinizle ilişkiniz hassas bir dönemden geçecek. Karşı taraf sizi sıkıştırabilir ve en ufak söz büyük tartışmalara neden olabilir. Kendinizi korumalı ve riskli ortamlardan uzak durmalısınız.