Tatilsever anchormanler

Bayram tatili hafta sonuna geldiğinde futbol takımları sahaya yedek ya da genç kadrolarıyla çıkmıyorlar.

 

Türk Hava Yolları bayram tatili diye ikinci kaptanlarla uçmuyor.

 

Hatta bayram tatilinde bültenleri stajyer muhabirler de hazırlamıyor ama bizim tatilsever anchormanlar yine ortadan kayboldular.Kanal yöneticileri böyle gelmiş böyle gider anlayışına acaba daha ne kadar tahammül edecekler?

Bayram ekranları

Bayram ve tatil haftasında ekranlar çok değişti. Kanal D arayı en iyi kullanan kanallardan biri. Ben Bilmem Eşim Bilir ile rahat bir hafta geçirecek. Star TV haftanın en şanlısı. Salı Galatasaray, Perşembe Fenerbahçe maçları arasınına, Muhteşem Yüzyıl koyunca başka birşey yapmaya gerek kalmıyor. Show TV, Salı gecesi Ustura Kemal’i ekrana sürdü, şanssızlığı maç yayını oldu. ATV, evinde kalan izleyicisine en iyi davranan kanallardan biri, dizilerin yeni bölümlerini ekrana sürüyor. Kanal 7 Türk sineması, TV 8 yabancı filmler, Fox TV dizileriyle bayramda reyting savaşına girecek. Tüm bunların hiçbiri eskiden yapılan bayram yayınlarının yerini tutmayacak ama televizyonculuk o yana gitti bir kere...Eğlence kanallarını konuşuyoruz ama tüm haber kanalları çalışanlarını ve tüm haber merkezlerinde çalışanları kutlamak lazım, herkes bayram yaparken onlar iş başında olacaklar.

2. Sayfa

Kanaltürk’ün 2. Sayfa’sı Türkiye’de en ciddi hazırlanan magazin programlarından biridir dersem hata yapmış olmam. Her sabah bir konuğu deyim yerindeyse didiklemek, tatlı talı sohbet ederken, ağzından istedikleri cümleleri almak göründüğü kadar kolay değil.Asıl zorluk ise sanırım konukta. Magazin dünyasındaki yüzleri sabahın köründe kaldırmak, kanala getirmek, saçtı, makyajdı diye zaman harcattırmak kolay değildir.

O yüzden 2. Sayfa övgüyü fazlasıyla hak ediyor...

Not: Çocuklara bayramın tatil değil bir kucaklaşma, dayanışma zamanı olduğunu anlatabildiğimiz, huzurlu, sağlıklı bir bayram geçirmenizi dilerim...