Taze başlangıçlar için en uygun hafta

Güneş’in, Terazi burcuna geçişiyle yazı resmen bitiriyor ve sonbahara geçiyoruz. 23 Eylül’de mevsimin değişimini haber veren sonbahar ekinoksu ve hemen ardından yeniay oluşuyor. 24 Eylül’de Terazi burcunun birinci derecesinde oluşan yeniay, yılın en güçlü yeniaylarından biri olacak. Hayatımızda neye başlamak istiyorsak, özellikle de burcumuza göre yeniayın oluştuğu alanlarla ilgili taze başlangıçlar yapabiliriz. Yeniayın enerjisiyle başladığımız işlerin arzu ettiğimiz yönde gelişme şansı diğer zamanlardan çok daha fazladır. 

Bu yeniayda enerji, cesaret ve motivasyonumuz yüksek zira Mars büyük destek oluyor. Ancak kafa karıştıran Neptün’ün sert açısı zaman zaman bulanıklık, belirsizlik ve kararsızlığa neden olabilir ama yine de çok güçlü bir yeniay olduğundan yolumuzda hızlı ilerleyebileceğiz. Yeniay doğar doğmaz 24 Eylül’ün hemen arkasından gelen günler, enerjinin en yüksek olduğu günler. Sonrasında bu enerji yavaş yavaş azalacak ve zaten ekim ayındaki Merkür gerilemenin etkisi de devreye girmeye başlayacak. 24 Eylül doğumlu Teraziler, sadece bu dönemde değil tam bir yıl boyunca yeni girişimlerde bulunup, hayatlarında yeni sayfalar açabilir.

 

Neptün özellikle Yay, Balık, İkizler ve Başakların kafasını karıştıracak. Ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmak gerekecek. 29 Ağustos doğumlu Başaklar, 28 Kasım doğumlu Yaylar, 27 Mayıs doğumlu İkizler, 24 Şubat doğumlu Balıklar, Neptün ile Mars arasındaki sert etkinin merkezindeler.

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

PARTNERLİK evinizde güçlü bir yeniay doğuyor. Bu yeniay, yeni ortaklıklar kurma, nişan, evlilik, beraber  yaşama ya da avukat, ajans gibi sizi temsil edecek insanlarla anlaşmak gibi planlarınızı destekleyecek. Bilinmezlik sizi korkutsa bile yurtdışı, üniversite, medya ve mahkeme gibi alanlardan da destek alacaksınız. Diğer yanda sürpriz bir aşk, hamilelik ve sanat gibi yaratıcı alanlarda çok sevineceğiniz gelişmeler olabilir. Zaten aşkta şanslı bir dönemdesiniz ve aniden yıldırım aşkına tutulabilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

EV ve mülkle bağlantılı alanlarda şansınız açık ve bir sene boyunca hayatınızın bu alanlarında en büyük gelişmeyi göreceksiniz. Bu hafta beklediğiniz değil de beklemediğiniz bir gelişmeye şaşırabilir ve çok sevinebilirsiniz. Diğer yanda yeniayın enerjisi yeni projelere başlamanız, iş yerinde ve iş yapma metotlarınızda yenilik yapmanız için sizi destekleyecek. Yeni bir egzersiz programına ya da diyet ve sağlıklı beslenmeye başlamanın da tam zamanı. Arkadaşlar istemeden de olsa sizi yanıltabilir.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

HAYATINIZIN iki alanında kafanız karışık olabilir. Partnerinize yani eşiniz, sevgili ya da ortağınıza çok vakit ayırmanız ama aynı zamanda kariyer sorumluluklarınız ve/veya annenizle de ilgilenmeniz gerekecek. Kararsız kaldığınız zamanlar olacaktır. Yeniay ise aşkta, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı alanlarda yeni başlangıçlar yapmanızı destekliyor. Partneriniz sizi bu alanlarda desteklerken, kariyeriniz konusunda anlaşmazlık yaşayacaksınız. Lüks koşullarda sürpriz bir seyahate çıkabilirsiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

GÜNLÜK işleriniz her zamankinden çok olacak ve sürekli koşturmaca içindeyken ufak tefek sakarlıklar ve kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Bu haftanın yeniayı eve ait planlarınızı gerçekleştirmenizde yardımcı olacak. Taşınma, ev satma, satın alma, kiralama, tamirat, mobilya satın alma veya temizlik gibi işlerle ilgilenebilir ya da evinizde kalabalık misafir ağırlayabilirsiniz. Babanızla ilgili bir mesele de gündeme gelebilir. Kariyerinizde ise sürpriz bir başarı para getirebilir ve gelirinizi artırabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

BURCUNUZDAKİ uğurlu Jüpiter’in bu hafta size güzel sürprizleri olabilir. Yurtdışı, üniversite, mahkeme ya da medya bağlantılı bir konuya sevinebilirsiniz. İş ve özel hayatınızdaki partneriniz size destek olabilir. Diğer yanda özellikle ortak gelirlerle ilgili meselelerde yanılma eğilimindesiniz, sizi bilerek ya da bilmeden yanlış yönlendirebilir. Maddi konularda başkasına vekalet vermeyin. Yeni başlayan eğilim ise seyahat fırsatları getirecek ve yakın akrabalarınızla daha sık görüşebileceksiniz. 

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

EVİNİZDE hareket başladı. Aynı anda ortaklıklarla ilgili gelişmeler de olacak ancak karşı taraf gözünüzü boyayabilir ve gerçek niyetini saklayabilir. Evde olabilecek sakarlıklara ve evinizde sudan gelebilecek zararlara karşı dikkatli olmalısınız. Kaygan bir zeminde ilerlemeniz gerekecek. Diğer yanda miras, nafaka, kredi, sigorta, hisse, telif, komisyon gibi bir kaynaktan elinize para geçeceğini öğrenebilirsiniz. Yeniay, aylık gelirinizi artırmanıza veya yeni bir gelir kaynağı bulmanıza yardımcı olacak.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

BURCUNUZDA tıpkı doğum günü hediyeniz gibi doğan yeniay planlarınızı gerçekleştirmenizde size yardımcı olacak. Yeniayla başlayacağınız işler devam edecek ve arzu ettiğiniz yönde gelişecektir. Kısa seyahatler, haberler, yazışma ve görüşmelerle epey hareketli olacaksınız. Ancak günlük işler veya sağlıkla ilgili belirsizlikler hızınızı kesecek. Partnerinizin bir sürprizi olabilir. Kalabalık bir sosyal aktivite ya da bir hayalinizle ilgili sürprizler yaşayabilirsiniz. Ev konuları da canlanıyor.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

KORUYUCU gezegeniniz Pluto, nisan ortasından beri gerilediğinden zayıf bir konumdaydı ve enerjisinden yararlanamıyordunuz. Neyse ki Pluto pazartesi günü düzeliyor ve tüm yeni girişimlerinizin de önü açılıyor. Artık geçmişe dönmek ya da sürekli başkalarını beklemek yerine kendi inisiyatifinizle hareket edebileceksiniz. Kariyerinizde de olumlu gelişmeler olabilir ve sıradışı bir görev ya da müşteri size büyük başarı getirebilir. Harcamalarınız yüksek ve düşünmediğiniz masraflar çıkacak. 

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

ENERJİNİZ yüksek, motive oldunuz ve cesaretlisiniz. Ancak bu yüksek enerji sizi zaman zaman aceleci ve sinirli  yapabilir. Özellikle bu pazar ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Evinizi de su ve gazdan gelebilecek zararlara karşı korumalısınız. Yeniay ise yeni bir sosyal trendi başlatacak ve daha aktif olacaksınız. Dernek, kulüp gibi topluluklarda etkin bir rolünüz olacak. Ancak babanız ve eve ait konularda belirsizlikler ve kararsız kalmanıza neden olan olaylar yaşayabilirsiniz.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

YILDA  bir kez oluşan ve kariyer hedeflerinize enerji veren yeniay 24 Eylül çarşamba günü doğuyor. Üstelik bu gerçekten güçlü bir yeniay ve sizin için en zorunu ve ilkleri başlatmaya hazır durumda olacak. Yeni iş görüşmeleri, yeni atılımlar ve mesleki diğer girişimleriniz için yeniayın hemen ardından harekete geçerseniz arzuladığınız sonuçları elde etme şansınız da çük yüksek olacak. Ev ya da başka bir mülkle bağlantılı para meselelerinde sevindirici bir sürpriz aniden karşınıza çıkabilir.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

PARAYLA  ilgili belirsizlikler olabilir. Özellikle yurtdışı ve mahkemelerle bağlantılı para konularında yanılma eğilimindesiniz. Maddi konularda eğer mümkünse başkasına vekalet vermeyin ve her türlü işlemde siz de hazır bulunun. Sosyal hayatınız her zamankinden aktif olduğundan dışarıda çok para harcayabilirsiniz ve arkadaşlarınızla aranızda para yüzünden yanlış anlaşılmalar olabilir. Ortaklıklarla ilgili ani bir gelişme olabilir ve bir anda bir kontrat gündeme gelebilir ya da aniden seyahate çıkabilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

HIRSLI aynı zamanda güçlü olduğunuz bir dönemdesiniz ve kontrol sizde. Sizi yavaşlatan kararsızlığınız olacak. Karşı taraftan geliyor gibi görünen belirsizlikler bile yine sizden kaynaklanacak. Bu hafta doğan yeniay parayla ilgili girişimlerinizde size destek oluyor. Kredi, mortgage, nafaka, miras, vergi, hisse, komisyon gibi kaynaklarda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Maaşınızda ise beklemediğiniz bir  artış olabilir. Alacağınız proje ve görevler tahmininiz ötesinde büyüme potansiyeline sahip.