Tekmeye ödül

ERSUN YANAL, OYUNDAN ATILMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MEİRELES’İ SAHİPLENDİ

Her kırmızı kart görüşü fırtınalar yaratan F.Bahçeli huysuz futbolcu; “Olay Adam” olmayı sürdürüyor ama, kimse ona dur demiyor. Haddini bildiren yok. Aksine teknik direktörüyle sarmaş-dolaş fotoğraf çektirip, neredeyse “Aferin” bile aldı.

Haftanın olayı Hiç tartışmasız son Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi... Güzel bir futbol, bol goller, hiç düşmeyen tempo ve heyecan; müthiş bir maça tanıklık etmemizi sağladı. Orta hakem Cüneyt Çakır’ın bol kartlı ve tartışmalı kararları da, unutulmaz geceye gerilim bile kattı.

Haftanın iyisi Kanser tedavisi gören Beşiktaşlı kaleci Tolga’nın annesinin yoğun bakıma alınması nedeniyle; tribüne “Bütün anneler Melek’tir. Geçmiş olsun Tolga” pankartı asan Fenerbahçe taraftarı.

Haftanın sözü  Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota’nın, zemini soran gazetecilere “Ben agronom (Bilimsel tarım uzmanı) değilim. Çim işlerinden hiç anlamam” demesi.

Haftanın golü Kasımpaşa’nın golü estetik değildi ama; Malki dört Galatasaraylı savunmanın arasından sıyrılıp gelen teknik pası, çabuk ve iyi değerlendirdi.

Hayal kırıklığı Geçtiğimiz haftanın müthiş derbisinde Fenerbahçe-Beşiktaş mücadelesinde neredeyse tüm futbolcular canlarını dişlerine takarak oynamasına rağmen; Kartal’ın yıldızı Manuel Fernandes gene vurdum duymazdı. 

Haftanın asisti Karşısında duran iki savunmacıdan birine, bacak arası çalımı atarak sıfır noktasında yakaladığı topu, Burak’ın önüne atan Drogba; o golün gerçek sahibi

Haftanın kötüsü Çirkin hareketlerin en ünlü sabıkalısı olan Meireles; Veli’nin baldırına kramponuyla basmak suretiyle gene yapacağını yaptı. Ondan daha kötüsü yok!

Haftanın kurtarışı  Akhisar Belediyespor’un kalecisi Oğuz Dağlaroğlu; en önemlisi ilk yarının sonlarına doğru olanla birlikte, kurtarışlarıyla takımının Kayseri deplasmanında puan almasına neden oldu.