Terazi burcunun stresli dolunayı

11 Nisan Salı günü Terazi burcunda dolunay oluşuyor. Bu dolunay hem koruyucu ve rahatlatıcı, hem de oldukça gergin ve parlamaya hazır titreşimleri aynı anda gönderiyor. Şans gezegeni olan uğurlu Jüpiter, Terazi burcunda ve dolunayın yakınında. Ancak sağı solu belli olmayan Uranüs ise Güneş ile kavuşum yaparak Ay’ın tam karşısından çok sert bir açı yapıyor.  Dolunaylar duyguların aşırıya kaçtığı, akıl ve mantığın geri planda kaldığı zamanlardır; dengesiz Uranüs de devreye girince, tepkisel davranışlar ve fevri kararlar alma eğiliminde olabiliriz. Hassas konuları gündeme getirmek veya risk almak için uygun bir zaman değil. Bir mesele sonuçlanacak. Uranüs ile beklediğimiz değil de, hiç aklımıza gelmeyen ve hiç beklemediğimiz bir şey olabilir! Olaylar hızlı bir şekilde gelişebilir ama üç dört gün içinde durulup sakinleşebilir. 11 Nisan doğumlu Koçlar, 15 Ekim doğumlu Teraziler dolunaydan en çok etkilenenler olacak. 14 Temmuz doğumlu Yengeçler, 12 Ocak doğumlu Oğlaklar ve tüm bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar önemli haberler alabilir ve gelişmeler yaşayabilirler. 15 Nisan Cumartesi günü ise 4 Mart’tan beri gerilemekte olan Venüs düzeliyor. Venüs düzelirken bu defa  Boğa ile Teraziler ve ayrıca 17 Nisan doğumlu balıklar haberler alabilir. 15 Nisan’ın bir gün önce ile sonrasına da dikkat etmek ve gelen telefonlara ve tesadüfi karşılaşmalara başka gözle bakmak iyi olabilir.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan  / HAFTANIN ŞANSSIZI

Duygusal ve yoğun bir hafta geçireceksiniz. Salı günü oluşan dolunay aşırı duygusal tepkiler görmenize neden olabilir. Patlamaya hazır bir bomba gibi dolaşabilir, kısıtlanma ve zorlanmaya şiddetle karşılık verebilirsiniz. Öfkenizi kontrol etmeli ve fevri kararlardan kaçınmalısınız. İşinizde de baskı altında olabilirsiniz. İşveren, yönetici ya da anne, baba gibi otorite figürleri de baskı yapabilir. 

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Bu hafta bir proje veya işi teslim etmek üzere olabilir ve günlük işlerden dolayı epey yorulabilirsiniz. Ancak perde arkasında oynanan oyunlar sizi yoracak. Bilmediğiniz bir şeyi öğrenebilir ve çok şaşırabilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir sorun olursa kısa sürede çözümlenecektir. Aynı anda yurt dışı, mahkeme, eğitim veya medya bağlantılı bir engeli aşmak için mücadele edebilirsiniz.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran / HAFTANIN ŞANSLISI

Jüpiter’in koruması altında olacaksınız. Başta kötü gibi görünen gelişmeler bile uzun vadede sizin yararınıza olacak. Dolunay aşk hayatınızı ve çocuklarla ilişkinizi mercek altına alacak ve durumunuzu net olarak görebileceksiniz. Arkadaşlarınızın sorunları olabilir, ilişkiler birden parlayabilir. Ayrıca büyük bir ödeme ya da kredi, borç, miras, gibi bir meselede zorlanabilirsiniz. İşinizde maddi bir kriz yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Eve ait bir mesele ile ilgilenmeniz gerekecek. Ev yerine babanızla ilgili bir konuya öncelik verebilirsiniz. Aynı anda işinizde de mücadele edecek ve yorulacaksınız. İşinizdeson iki senenin en mücadeleli dönemini yaşıyorsunuz. Sürprizler, beklenmedik inişler ve aynı zamanda büyük çıkışlar sizi bekliyor. Ancak eşiniz, ortağınız ya da sizi temsil eden biri ile büyük bir güç savaşı içinde olabilirsiniz.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Bu haftanın dolunayı haber almanıza neden olabilir ve yakın akrabalarınızı ön plana çıkarabilir. Yurt dışı bağlantılı işlerde de beklenmedik krizler çıkabilir. Önemli bir anlaşmanın gündeme gelmesi mümkün ama imza atmak için uygun bir dönem değil. Diğer yanda işte adil olmayan koşullar, sorunlar, kişilik çatışmalar ve güç savaşları yaşanabilir.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Ortak maddi konularla ilgili yaşadığınız sıkıntılar dolunayla birlikte zirveye çıkabilir. Bu sert dolunayda yüklü bir ödeme yapmanız gerekebilir. Köşeye sıkıştığınızı hissedebilirsiniz ama neyse ki konular uzamadan kısa bir sürede neticelenecek. Ödemeleriniz yüksek olabilir ama aynı zamanda büyük miktarda para kazanmanız da mümkün. Aylık gelirinizi artırabilirsiniz.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Burcunuzda oluşan dolunay önemli bir meselenin neticelenmesine ve duygusal anlar yaşamanıza neden olabilir. Bu dolunay senenin en gerilimli dolunaylarından biri olduğundan sert tartışma veya mücadelelerin ortasında yer alabilirsiniz. Partneriniz yani eşiniz, ortağınız veya birebir ilişkiniz olan diğer insanlar ve bir ‘erkek’ sizi çok şaşırtabilir ve beklemediğiniz tepkiler gösterebilir.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Dolunay bazı sırların açığa çıkmasına neden olabilir. Ani ve hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş yerinizde gerilimli bir ortam, çalışma arkadaşlarınızla ilişkinizde sorunlar, iş programınızda ani değişiklikler olabilir. Önemli meseleleri konuşmak için bu gerilimli dönemin sona ermesini bekleyebilirsiniz. Sağlıkla ilgili meseleler gündeme gelebilir.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Kalabalık bir ortama katılmanız söz konusu olabilir. Bu ortam sosyal bir aktivite, davet ya da iş için katılacağınız bir fuar ya da seminer olabilir. Bu aktivitenin maliyeti sizi biraz zorlayacak. Aşkta ise sürprizler var! Beklemediğiniz bir şey olabilir. Sevgiliniz ve çocuklarla ilgili hızlı gelişmeler olabilir, şaşıracağınız tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Dolunayla beraber kariyerinizde önemli bir mesele zirveye çıkacak. Gelişmelerin ne yönde olacağı bugüne kadar olan gidişata ve sizin çalışmalarınıza bağlı olduğundan bunu en iyi siz bilebilirsiniz. Aslında avantajlı bir pozisyondasınız ve sonuç yararınıza olacak. Aynı anda ev hayatınız ve anne babanızla ilgili meselelerde ani ve hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Duygusallaşabilir ve her zamanki akılcı bakış açınızı kaybedebilirsiniz. Akrabalarla ilgili sorunlar aniden yüzeye çıkabilir. Eşinizin akrabaları ve sizin akrabalarınız arasında anlaşmazlık olması da mümkün. Bilmediğiniz unsurlar, sırlar ve entrikalar yüzünden zorlanabilirsiniz. Eğer bir seyahate çıkarsanız beklenmedik aksiliklere hazırlıklı olun.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Dolunayla beraber maddi konularda yaşadığınız sıkıntılar kritik bir noktaya gelecek. Beklemediğiniz ödemeler çıkabilir ama aynı zamanda başka bir kaynaktan para gelebilir veya haberini alabilirsiniz. Yüklü bir ödeme, borç, vergi, hisse, miras, nafaka, kredi, prim, tazminat, komisyon gibi bir para meselesinde ani gelişmeler olabilir.