Teraziler için fırsatlarla dolu bir dönem başladı

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan  / HAFTANIN ŞANSIZI

Eşiniz, ortağınız, yakın arkadaşınız veya bir rakip sizi her zamankinden çok eleştirebilir ve üzerinize gelebilir. İlişkinizde bastırılan sorunlar varsa, sert yüzleşmeler yaşayabilirsiniz ama eğer sorunları biriktirmeden çözdüyseniz, rahat geçecek. Jüpiter-Güneş kavuşumu ise büyük miktarda parayla ilgili fırsatlar getirecek.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

İşleriniz artacak ve aralık ayı başına kadar koşturacaksınız. Evde veya iş yerindeki yardımcılarla ilgili sorunlarla uğraşmanız gerekecek. İş ortamınızda işlerin çokluğundan gergin ortam oluşabilir. Bu gerilimi spor yaparak atabileceksiniz. Jüpiter ise partnerle ilgili fırsatlar sunacak. İlişkiniz ciddileşebilir. Partneriniz bir yıl boyunca şanslı olacak.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Eğlenceli ve sosyal bir dönem başlıyor.  Aynı anda işlerle ilgili fırsatlar ve kolaylıklar olacak. Yeni bir müşteri, proje veya görev tahmininizin çok ötesinde başarı ve kazanç getirebilir. İş yapmanızı kolaylaştıracak ekipmanlar satın alabilir ve ayrıca evde veya çalışma ortamınızda size çok yararlı olacak iyi bir yardımcı bulabilirsiniz.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Mars’ın yeni pozisyonuyla, başka işleriniz olsa bile eve ait meseleler önceliğiniz olacak. Taşınma, tamirat, ev satın alma, satma, kiralama, büyük bir temizlik veya misafir ağırlamakla meşgul olabilirsiniz. Ya da anne babanızla ilgilenmeniz gerekebilir. Eğer babanızla ilişkinizde sorun varsa yüzleşebilirsiniz. Diğer yanda yeni bir aşk veya çocuklarla ilgili fırsatlar doğabilir.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Hareketli ve yoğun bir dönem başlıyor! 9 Aralık’a kadar seyahatlere çıkabilir veya sürekli hareket halinde olabilirsiniz. Toplantı, görüşme ve yazışmalarla da meşgul olacaksınız. Yakın akrabalar ve kardeşlerinizle sık görüşebilirsiniz. Ortak hedefleriniz olabilir, bazen de tartışabilirsiniz. Jüpiter’in konumundan dolayı bir mülkle alakalı fırsatlar çıkabilir.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül 

Harcamalarınız artacak ve beklemediğiniz ödemeler çıkabilecek. 9 Aralık’a dek sürecek olan bu dönemde çok alışveriş yapacak aynı zamanda daha fazla para kazanmanın yollarını arayacaksınız. Gelirinizi artırabilir ve ilave kaynak bulabilirsiniz. Hafta ortasında yazı, konuşma, reklam, tanıtım, satış, eğitim gibi iletişim kökenli projeler ve ayrıca seyahatle ilgili hoş fırsatlar bulabilirsiniz.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Enerjik Mars iki yıldan sonra ilk kez burcunuza geldi ve 9 Aralık’a kadar da kalacak. Mars ile bir geçiş üstünlüğüne sahip olacaksınız. Kimse sizi ret edemeyecek. Girişimlerde bulunmanız ve ilk adımı atmanız çok önemli. Ayrıca Jüpiter para evinizde ve hafta ortasında parayla ilgili büyük kolaylıklar yaşayabilirsiniz.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım / HAFTANIN ŞANSLISI

Jüpiter 13 ay boyunca sizi kollamaya devam edecek. Hafta ortasında fırsatlar yakalayabilirsiniz. 26 Ekim yakınlarında doğduysanız bu şansı somut olarak görebilirsiniz Gelen telefonlara ve tesadüfen karşınıza çıkan insanlara dikkatli bakın. Fırsatları değerlendirmek sizin kendi elinizde! Aynı zamanda gizliliğe önem vermelisiniz.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Sosyal bir dönem başlıyor. Mars arkadaşlık evinize geçti ve bir sürü sosyal etkinlik ile sizi harekete geçirecek.  Bu dönem 9 Aralık’a dek sürecek. Kendi işinizi yapıyorsanız, şirketin harcamaları artabilir ama aynı zamanda gelir kaynakları yaratabilirsiniz. Başka bir eğilim ise gizli bir koruyucunuz olduğuna işaret ediyor.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Kariyerinizde güçlü ama aynı zamanda mücadeleli bir dönem başladı. 9 Aralık’a kadar sağlam bir pozisyonda olacaksınız. Başarı potansiyeliniz çok yüksek ancak otorite figürleriyle çatışma eğiliminde olabilirsiniz. Jüpiter’in arkadaşlık evindeki yeni pozisyonu, her fırsatın arkadaşlar kanalı ile geleceğini gösteriyor.  

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Ufuklarınızı genişletmeye, geleneksel kalıpları geride bırakmaya ve rutinden çıkmaya hazırlanabilirsiniz. Seyahat ve eğitim size bu fırsatı sunacak. Yabancılar, farklı kültürler bakış açınızı genişletmenize yardımcı olacak. Kariyerinizde zaten son on yılın en parlak dönemindesiniz. Fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekiyor. 

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Harcamalarınız ve ödemeleriniz artacak. Yeni başlayan ve 9 Aralık’a kadar süren bu eğilimle beraber para kazanma hırsınız da artacak. Vergi, kredi, borç, nafaka, miras, tazminat gibi kaynaklarla ilgilenmeniz gerekebilir. Diğer yanda yabancılarla iş yapabilir, üniversiteye dönebilir, yayıncılık ve akademik alanda başarılı olabilirsiniz.