Teröriste Silah Vermesin de Ne Yapsın..!

Reisicumhur birkaç gündür yaptığı açıklamalarda, altını kırmızı  çizgilerle çizerek, açık açık “ABD terör örgütüne silah verdi” dedi..!

Uzun yıllar boyu, devlet yönetimi tarafından ABD’ye karşı bu tip beyanatlara alışkın olunmadığı için sıra dışı kabul edildi ve dikkat çekti, hem de en üst makamda temsil yetkisi olan Reisicumhur ’un bu beyanatı..!

Aslında aklı selim olan herkesin gayet rahat fark ettiği ve yıllardır hem insanların sohbetlerinde hem de muhalefette bulunan parti ve gurupların çeşitli vesilelerle haykırdığı bir gerçekti bu, sadece iktidar makamlarının ağızlarından duyulamazdı bu ifadeler.!

Amerika, ABD..!  Kökünde işgal, fitne ve sömürge var..!

Osmanlı hakimiyeti ve gücünden dolayı karadan Balkanlara, Anadolu’ya, Afrika’ya, doğuya Ortadoğu’ya Asya’ya doğru sarkamayan sömürgeci, işgalci Avrupalının o zaman için sömürülecek ve sığınılacak yeni yerler arayışının adresiAmerika..!

Kaç asır boyu birbirini yiyen ve kesen Avrupalının başta hırsızlık olmak üzere adam öldürme, tecavüz, yankesicilik, sahtekarlık, gasp ve daha ne kadar adi suç varsa, zirveye çıktığı ve Avrupa hapishanelerinin ağzına kadar tıka basa dolu olduğu ve mahkumların bakım külfetinin ağırlığı karşısında bulunan keşf edilenAmerika..! 

Avrupa’da ne kadar mahkûm, fuzuli adam, baş edilemeyen eşkıya varsa, onlardan hiç olmazsa bir nebze kurtuluruz hesabıyla Kolomb ve benzerlerinin gemileriyle sürüldükleri bakir topraklar Amerika..!

Kökünde zulüm ve işkence var, o hapishane kaçkını eşkıyalar yeni kıtaya ayak basar basmaz başladılar katliama, hem de toprakların öz sahibi olan, kendi halinde yaşayan gerçek  ev sahibi Amerikalıları, Kızılderili dedikleri yerlileri guruplar halinde katlettiler, köleleştirdiler..! Afrika kıtasından çaldıkları Allahın siyah kullarının burnuna halkalar takıp getirdiler açık işkence merkezi, eşkıya yatağı Amerika kıtasına..!

Bize kimse ilişemesin diye Okyanus’un ötesine karargah kurdu insanlık eşkıyaları..!

Yıllarca yerli insan avı katliamları düzenlediler Amerika kıtasında. Yeni yeni silahlar icad etmelerine sebep oldu bu tecrübeleri, toplu katliamları daha rahat ve zahmetsiz gerçekleştirebilmek için kitlesel imha silahları geliştirmelerine vesile oldu bu katliamlar…

Yetinmedi, insan aklı daha okyanusu aşabilecek bir teknolojik silaha ihtiyaç duymazken, o eşkıya düşündü ve geliştirdi...

Çünkü işi bu, eşkıyalık..!

Bütün aklı fikri hırsızlık yaparken insanları nasıl etkisiz hale getiririm ve işimi kolaylaştırıcı fitneyi, tantanayı nasıl çıkarırım..!

Ana kıtanın hemen ucunda küçücük bir toprak parçasında bulunup dünyayı sömürmeye başlayan İngiliz, lanetli ziyon’la kolkola kadim medeniyet coğrafyası, dünyanın merkezi Ortadoğu ve Anadolu’yu 1.Dünya savaşı marifetiyle karıştırıp koskoca Osmanlıyı parçaladıktan sonra yıllardır bütün alt yapısı tahkim edilerek hazırlanmış  “yenidünya” dedikleri Amerika kıtasındaki karargâhlarına çekildiler..!

Artık fitnenin yönetim merkezi, bundan bir asır evvel Akdeniz’e ancak Osmanlıya haraç vererek girebilen ABD’ye taşınmıştı..! Fitne güven içinde rahatça gelişti ve semirdi ..!

Nerede terör varsa ona merhametli davrandı, destekledi..! Nerede çoluk çocuk katliamı yapanlar, tecavüzcüler, hırsızlar, satılık adamlar, işbirlikçi yerliler var onlara kol kanat oldu bu derin ABD..!

Düzensizlik, düzeni ve tek hedefi oldu..!

Reisicumhur ‘un “teröriste destek oldular” dediği gibi, her zaman ve her yerde hem destek, hem de terörist oldular.

Terör devleti İzrail, Ziyon destekli İngiliz= ABD’nin  en önemli ürünlerindendir..!

Türkiye’de yerli  işbirlikçileri ile beraber ürettikleri, PKK’nın uzantısı  teröristcik PYD’ye gökten silah indirirken karşı cephede onula savaşan öteki teröristcik IŞİD’de de indirdi silahları, daha iyi vursunlar birbirini diye..!

Ürettikleri devletçiklerde, bulduğu ve yetiştirdiği özel adamlar, hocalar, siyasiler gibi yerli işbirlikçileri ile beraberEsed ürettiler, Saddam Ürettiler, Mübarek ürettiler, Sisi ürettiler, Dikdatörler, Krallar ürettiler, savaşlar katliamlar,  gözyaşı ve semayı ağlatacak feryatlar ürettiler..!

Ama buSünnetullaha aykırı düzen sürdürülebilir bir düzen değildir… Yaşanan kargaşaların yoğunluğu huzurun yaklaştığının tek ve en önemli habercisidir..!

Huzur ve sükunun yaklaştığının bir diğer habercisi de asırlar boyu bölgenin muhafızı yiğit vatan evlatlarının devletiyle milletiyle artık el ele, kül yutmaz oluşlarıdır ve eskisi gibi işbirlikçi kafaların hayızdan nifastan kesilmiş ülke yönetimlerinden düşmüş olmalarıdır..!

Esas istikbalden korkacak olanlar kökü bozuk olan yalancılar ve işbirlikçileridir..!

Tiwitter; @ahmethamdicamli